Şimdi Ara

İstanbulda Oturanlar Yardımcı Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 haftadır i6 plus 128 gb space grey arıyorum her yerde 16'lık var bi türlü bulamadım 128'liği. Eskişehirde ikamet ediyorum İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum randevu alarak. Hızlı tren pendik'de duruyor sanırım bu zorlu center'e çok mesafesi varmı ? Birde bu randevu işleri nasıl oluyor hemen alabiliyormuyuz ? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • pendik'te inersin istasyondan biraz yukarı yürüyüp 17 numaralı otobüse binebilirsin veya kadıköy minibüsleri kalkar onlarla kadıköy'e doğru gidersin.Söğütlüçeşme'de inip metrobüse doğru yürürsün ve metrobüs ile zincirlikuyu'ya geçersin.Orada da inip sağdaki alt geçitten yürüyüp direk zorlu'ya çıkarsın.yol konusunda yardımcı olabilirim ama randevu düşürmek tam bir muamma :)

    Ekleme yapıyorum :) yarın ikinci mağazamız akasya avm'de açılıyor. Aynı güzergah üzerinde gidersin ama metrobüs ile zincirlikuyu yerine uzunçayır da iner aşağıdan yürüyüp akasya avm'ye geçersin :) hangisi kolayına gelirse dostum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 24 Ekim 2014; 17:28:37 >
  • CihanCerav kullanıcısına yanıt
    randewu icinde degisik birsey yapiyorlardi konusu war forumda arastirirsaniz isinize yarayacagini dusunuyorum amerika apple sitesine giripmi ole biseyler tam aklimda degil :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasya avm mağazası da açılıyor, nerede olduğu veya nasıl ulaşılacağı konusunda bilgim olmasa da en azından Anadolu yakasında yani Pendik dediniz diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahah Hocam size imreniyorum cidden ya ben böyle bi şehirde yaşıyamam :) Ben en iyisi orayı iyi bilen bi arkadaşla gideyim. Peki bu yeni açılacak mağazada stok sıkıntısı devam edermi ? ve aynı şekilde randevulu olarakmı çalışırlar ?
  • CihanCerav kullanıcısına yanıt
    aman kardeşim imrenecek ne var allah aşkına trafiği dert yaşaması dert insanları namert..yemişim boğazını denizini falan..biz bıktık artık..işten eve akşam 6 trafiği ile 2 saatte döner mi insan? millet 2 saatte 3 şehir değiştiriyor ben evime anca gidiyorum.Konuya dönecek olursak bilmiyorsan buraları mutlaka bir bilenle gel.çünkü kaybolma şansın %1500 :)

    Akasya Apple Store 2 saat önce açıldı.Stok sıkıntısı olur mu bilmiyorum ama tek dileğim randevuların biraz daha geç tükenmesi :)
  • Bi kere 17 yaşındayken gitmiştim bi cdj almak için. Tren istasyonundan indim 20 dakikalık yürüme mesafesi varmış gideceğim yerin insanları sağolsun 3 saatte fln bulmuştum o gün bugündür hep bi korku var istanbula karşı. Eskişehirde ikamet ediyorum bizim insanımız yardım etmeyi çok sever istanbul için aynı şeyi söyleyemiyeceğim Konuya gelince sanırım vazgeçicem beklemekten başka şansım yok her gün uyandığımda 4-5 müşteri temsilcisiyle konuşuyorum stok hakkında hiç birinde tık yok. Dün i6 Plus 16 gb gelmiş sadece oda benim işimi görmüyor. Böyle giderse note4 fln arayışlarına giricem her ne kadar içime sinmesede




  • muhakkak düşünmüşsündür de hani hatırlatayım istedim. online mağazasından neden almıyorsun acaba. senin için daha kolay olmaz mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazen gün içinde de telefon için randevu bulabiliyorsun. Bu da sanırım cihazı ayırtıp da alamayanların bıraktığı boşluk oluyor sistemde. Onun dışında geceyarısı sistem açılıyor, öyle bir kontrol et. Bir de sabahları stok giriyorlar. Mesela akradaşınkini saat 9:30-10:00 sularında ayırtmıştık.

    Aynı gün içinde belirttiğiniz bir saatte almanız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 25 Ekim 2014; 17:49:39 >
  • stok durumunu öğrenmeden ve yanında bilen biri olmadan zahmet edip gelme bence kardeşim :) illa geleceksen ben de boş bir zamanımı ayarlarım beraber gideriz seninle
  • Kartal metrosuna binin ünalan duraginda inin orada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum online alayımda 1 ay bekleyemem :) İ5 vardı sattım telefonumda yok o yüzden acele ediyorum.
  • Akasya Apple Storedaydim bugun. Stok sikintisi yoktu. Ama simdi bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.