Şimdi Ara

Istanbuldaki Suriyeliler ile ilgili konu uçmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İstabul'un mini suriye olduğu ile ilgili bir konu vardı artık yok. Şimdi bunu burdan sildiniz amaç nedir? bilmiyorum ama herkes yaşadığı yerin halini gördü değil mi? Özellikle bayramda yazlığına memleketine vs gidememiş insanlar bunu daha net gördü . Kaç yıldır forumdayim genel de okurum hep.ilgimi çeken gözle görülen ve kendi deneyimledigim (florya , yeşilköy,basaksehir.. her yerdeler gerçi ) suriyeli manzaralarını yazmak istedim. Aşırı fazlalar. Bir bakıyorum insanlar bu konuyla ilgili ne düşünüyor merak ediyorum yorum okucam konu yok.. Olucak is mi bu?


    Suriyeliler ülkemize sorundur. Artık sanırım akp lisi chplisi neyli olursa olsun bunu görüyor ve içten ise 5-10kisilik erkek suriyeli sürüsu görünce esiyle çocuğuyla dolasirken rahatsiz oluyordur. Artık kendini iyice hissettiren bir sorundur . Sen yaşlı ve çocuk aldın gençleri niye aldın ? Niye Turk askerleir ve türkmenler savaşırken bu kan emici ise yaramaz üstüne üstlük habire sorun çıkartan suriyelileri yetiştirip silah verip yollamiyorsun savaşmayak? O da olmadı neden ülkeye alıp alıp saliyorsun ? Güvenli bolge yapılıp (bazıları amerika vs dicek ama Trump dengesizoyle çalışıp yapılabilir ) bu adamları buraya yerleştirip ülkelerine katkı sağlamalarını teşvik etmiyorsun. Bakın bizim ülkemize böyle bir felaket gelse hiç bir yere gitmeyiz , gidemeyiz , giden olsa dahi hiç bir ülke kabul etmez.

    Burdan silinebilir ama bu ülke bizi her fırsatta arkadan vurmuş araplara artık katlanamaz. 20yil sonra bu 5milyon olan nüfusları kaç milyon olucak hep beraber göreceğiz.

    Allah sonumuzu hayır etsin. Bu ülke bir silkelenip kendine gelmeli. Bir yeniden başlama tuşu olmalı. Allah onu bir kere nasip etti ışte Atatürk ile yeniden fırsatı ama yüzümüze gözümüze bulastirdik. Bir 10yil -20 yıl daha yaşasa ne olurdu dusunmeden edemiyor insan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öyle deme onlar din kardeşimiz.Yaşasın ümmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya pis kokan arapları sokan kişiler köşkte,sarayda,külliyede kalıyorlar umurlarında değil. Olan biz halka oluyor. Artık seçmen bunu görmeli gerekeni yapmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.