Şimdi Ara

İstatistik Danışmanlık ve Tez/Ödev Analizleri Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İstatistik Danışmanlık ve Tez/Ödev Analizleri Destek


    - HİZMETLER -


    İSTATİSTİK DANIŞMANLIK:

    VERİ YÖNETİMİ
    Anket veya başka şekilde topladığınız veriler, bilgisayar ortamına aktarılacaktır. Bu sırada eksik veya hatalı soru forumları veya bozuk veriler bilginiz doğrultusunda temizleyerek, verilerinizi istatistiksel değerlendirmeye uygun hale getireceğiz. Veri girişlerinizi Excel’ e yaptıysanız, işlemeye uygun programa aktarılacaktır.

    TÜM TEZ, MAKALE, ANKET ANALİZLERİ
    Biyoistatistik, Diş Hekimliği, Psikiyatri, Adli Tıp, Hemşirelik, Ekonometri ve Sektörel(Eğitim v.b.) gibi tüm alanları içeren veri analizleri yapıyoruz.
    Göz önünde bulundurulması gereken önemli noktalardan birisi hangi analizde hangi yöntemin kullanılacağına karar verilmesidir. Uygun olmayan yöntemin seçilmesi, elde edilecek sonuçların yanlış yorumlanmasına neden olacaktır.
    Veri analizine başlamadan önce sizinle yüz yüze(Ankara), telefonla ve/veya mail aracılığıyla görüşüp tüm isteklerinizi öğreniyoruz. Gerekli görülen noktalarda ise önerilerde buluyoruz. Sonrasında verileriniz analizlerin yapılabilmesi için uygun formata gerilip; çalışmanızın amacına, toplanan verilerin özelliklerine ve verilerin dağılımına uygun istatistiksel analizleri yapıyoruz.

    TABLO GRAFİK VE RAPORLARLA YORUMLAMA
    Verilerinizin değerlendirilmesi sonucunda elde edilen sonuçları size tezinize veya yayınınıza koymaya hazır bir formatta, tablo, grafik ve yorumlarla raporlayıp sunuyoruz.

    ÖZEL DERS:

    İSTATİSTİK DERSİ
    Ankara içerisi olmak koşuluyla istatistik ile ilgili istediğiniz alanlar veya konular üzerine sizinle çalışma planı çıkarılır ve bu çalışma planına uygun, birebir eğitimler verilir.

    İSTATİSTİK PROGRAMLARI DERSİ
    Ankara içerisi olmak koşuluyla bilgisayar uygulamalı ve istediğiniz konu ve seviyeye yönelik istatistik paket programları eğitimi birebir verilir.

    UZAKTAN İSTATİSTİK PAKET PROGRAMLAR DERSİ
    İnternet üzerinden size uygun olan iletişim programları kullanılarak ve çalışma planı çıkarılarak uygulamalı biçimde istatistik paket programları eğitimi verilir.

    - FİYATLAR -


    İş Yüküne Göre:
    Veri Girişi Sizin Tarafınızdan Yapılmış İse


    ✦ Hafif İş Yükü
    200TL - 500TL

    ✦ Orta İş Yükü
    500TL - 800TL

    ✦ Ağır İş Yükü
    800TL - 1100TL


    Veri Girişi Bizim Tarafımızdan Yapılacak İse


    ✦ Hafif İş Yükü
    400TL - 800TL

    ✦ Orta İş Yükü
    800TL - 1200TL

    ✦ Ağır İş Yükü
    1200TL - 2000TL

    Bazı durumlarda verilen teklifler fiyat tablosundaki alt sınırdan düşük veya üst sınırdan yüksek olabilir.
    - İş Yükü Genellikle Şu Kriterlere Göre Belirlenmektedir: Değişken sayısı, analiz grupları, istatistik analizlerin türü, çalışmanın teslim süresi, projede çalışacak kişi sayısı...

    Mail, veya form aracılığıyla yollanan çalışmalarda, çalışmanız istekleriniz doğrultusunda incelendikten sonra hesaplanan çalışma bedeli tarafınıza iletilecek ve onay vermeniz durumunda çalışmaya başlanacaktır.

    Her çalışmada verilecek hizmetlere göre ücretlendirme belirlenmektedir.

    İstatistik ve tez çalışmalarında belli bir standart mevcutken özel ders ile ilgili belli bir fiyat standardımız yoktur. İstatistik, istatistik analiz, istatistik programları ile ilgili özel dersi verecek kişiye göre fiyatlarda değişim olmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverdoseThemes -- 27 Haziran 2015; 0:38:56 >







  • İşin hakkını veren ender kişilerden birisidir gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.