Şimdi Ara

İşte FerrariTurk (%100 Made in Turkey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 33 yaşındaki ilkokul mezunu Fatih Başoğlu, yedi yıl uğraşarak bir apartmanın bodrum katında otomobil üretti.
    Kafkas asıllı Fatih Başoğlu, Şeyh Şamil’den esinlenerek, Şamil adını verdiği otomobil için bir dairenin ve iki otomobilinin parasını harcadı. Şamil’in tasarımını tescil ettiren Başoğlu, "Kesinlikle her hangi bir markadan çalma değildir. Tamamen Türk tasarımıdır" dedi.
     İşte FerrariTurk (%100 Made in Turkey)

     İşte FerrariTurk (%100 Made in Turkey)







  • Valla ne yalan söyleyeyim çok dandik olmuş arkadaş boşa emek harcamış ayrıca bu araç plastikten sanırım ve kapısı falanda yok kapısı yoksa iç aksam yok motor yok falan yok filan yok.Oyuncak araba gibi duruyor.
  • 800.000 YTL ye satar bunu
  • Benim anlamadığım ortada prototipte olsa ,yürüyen bir araba yok.O halde sadece plastik ve fiberden bir maket yapmak içinde bir ev,iki araba parası harcamanın mantığı nedir ?
  • Türk bayragının yanına Fenerbahce bayragı da koysalar
    1ytl ye alırım

    gene emek harcanmış, o 2 ev 1 araba parası konusunu anlamadım
    acaba onlarda plastikden yapılmış ? onları satıpdamı bunu yapmış
  • fiberden araba yapmak bu kadar para yermi ya.
    kalıplarıda beğenmedim.çok köşeli olmuş.
    önden arabaya benziyo arkadan dozere
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aksoy90

    fiberden araba yapmak bu kadar para yermi ya.
    kalıplarıda beğenmedim.çok köşeli olmuş.
    önden arabaya benziyo arkadan dozere

  • türk işi
  • tüplü mü acaba?
  • güzel olmuş o kadar da kotu diil
  • tasarım güzel bence
  • tasarım kopya değil demiş ama araba pagani modellerine benziyor..
  • bu kadarda acımasız olmayın bence sonuçta emek harcamış ayrıca o kadarda kötü diil
    quote:

    Orjinalden alıntı: ozersan

    Valla ne yalan söyleyeyim çok dandik olmuş arkadaş boşa emek harcamış ayrıca bu araç plastikten sanırım ve kapısı falanda yok kapısı yoksa iç aksam yok motor yok falan yok filan yok.Oyuncak araba gibi duruyor.
  • Odana koyup arada bakmalık bi araba olmuş
  • guzel olmuş da... boşa
  • YALNIZ ARKİLER resimde zor anlaşılan bi tane sahibinden . com yazısı var ortada çaprazlamasına dikkat etmediniz mi?
  • Ahanda buyrun ilan linki
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4351308

    150.000 YTL
    İstanbul (Avrupa Yakası) / Beyazıt
    İlan Tarihi 05-07-2007
    Marka Diğer Otomobil Markaları
    Km 0
    Yıl 2007
    Motor Hacmi 4001 cm3 yukarısı
    Renk Sarı
    Vites Otomatik
    Kasa Tipi Coupe (2 kapı)
    Yakıt Tipi Benzinli
    4 x 4 Hayır
    Durumu Satılık
    Kimden Sahibinden

    ilandan alıntı olarak;

    """""""é
    """""""é
    GENEL ÖZELLİKLER
    ŞAMİL tescilli BİR TÜRK MARKASIDIR,bu otomobil kişiye özel olarak yapılan türkiyenin ilk performans otomobilidir. Araç henüz prototipdir konsept tir makettir içine henüz girilmemiştir gelen talepler doğrultusunda üretimine girilecek ve Aracın mühendistliğinde belirlenmiş standartlar çerçevesinde, Motor gücü, performansı, donanımları, Jantlarının şekli, aracınrengi , koltuklarının rengi, iç konsülünrengi ve buralarda kullanılan malzemenin evsafı seçenekler halinde müşterinin önüne sunularak özel olarak imal edilerek trafiğe çıkacaktır,ayrıca modelimiz tamamen türk tasarımıdır ve tasarım patent tescil işlemleri gerçekleşmiştir her hangi bir markadan çalma tasarım değildir. Kopya bir tasarım tescil edilemez. elbet benzeyebilir diğer otomobillere belli ölçülere sadık kalınarak ortaya çıkan bir üründür sonuçta, önemli olan tarz yaratmaktı ve bu bizim tarzımız bir süper otomobil için. Aurodinamizm testler neticesinde otomobilin tasarımı gerçekleşmiştir, v12 silindirli 7500 cc 'lik çivt turbove intercoler beslemeli motor yerleştirilebilecek üzere tasarlanmıştır daha küçük hacimli v8 5000 cc motorda kullanılabilir. Ayrıca araççok nadirkullanılan havaya çapraz açılan çift menteşeli güvenli kapı sistemine sahiptir. Aracın şasesi kupası aktarma organları ve görünen herşeyi sıfır olarak imal edilecektir motor ve şanzuman ikinci el bir araçtan alınarak kullanılacaktır, Burada açıklanan fiyat ikinci el bir araçtan alınan motor ve buna benzer parçalarla donatılarak imal edilen bir araç için geçerlidir, şu an için sıfır motor ve donanım kullanmamız mümkün değildir maliyetlerin artması ve tepkiler sebebiyle, Bu araç otuz bin türk lirası fiyata da mal olabilir 350 bin türk lirası fiyatada adı üstünde kişiye özel diyoruz, müşterimize tavsiye ettiğimiz fiyattır 150 bin türk lirası ortaya kayda değer bir çalışma çıkması amacıyla. Tek idealimiz bu aracın yürüdüğünü görmektir, gerek sponsorla (firmasının reklamını yaparak) gerek müşteriye satışı ile, her türlü tekliflere açığız .... İmal edilen aracı türkiyenin en sanatkar işini bilen ustalarına onaylattırabilirsiniz. Yaptığımız işin arkasındayız. Bir süper otomobilin değerini bilmeyenlere ŞAMİL'i ispat etmemiz mümkün değildir,


    """"""""""é
    """"""""""é



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 14 Temmuz 2007; 9:14:48 >




  • Bana sanki NFS CARBON oynayıp ilham almışlar gibi geldi.Ordaki Koenigsegg araca biraz fazla benzemiş.
  • ÖNCELİKLE EMEĞE SAYGI DUYMAK GEREK ....BENİM MERAK ETTİĞİM BU ARACIN RÜZGAR HAVUZUNDA AERO TESTLERİ YAPILARAK MI İMAL EDİLDİĞİ?, YOKSA GÖZ KARARI MI ? BENCE TABİKİ HAYIR ÇÜNKÜ BU TESTLER ÜRETİCİ OTOMOBİL FİRMALARINDA OLAN ÇOK DETAYLI DEPO KIVAMINDA ÖZEL EKİPMANLARLA DONATILAN YERLER......SANAL ALEMDE DE BİR ÇOK ARKADAŞ ÇOK ŞIK MODELLER ÇİZİYOR AMA BU İŞİN BİRDE TEKNİK ÜRETİM YÖNÜ VAR Kİ BU BU ÇİZİMDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ ..KİŞİ EMNİYETİ ,AERODYNAMİC UNSURLARI VE YÜRÜYEN AKSAM GİBİ ..KALIP GİBİ BİR ARAÇ ÜRETMEK HERKEZİN YAPABİLECEĞİ BİR İŞ..HATTA BU ARAÇTA UZKTAN KUMANDALI BENZİNLİ PROFESYONEL ARAÇ ÜST YAPISI GİBİ SIKIŞTIRILMIŞ PLASTİKTEN YAPILMIŞ BİR ARAÇ GİBİ DURUYOR..BUNUN KAT KAT GÜZELİ ARAÇLAR KİT CAR ADI ALTINDA AVRUPADA İNGİLTEREDE VE AMERİKADA ZATEN SATILIYOR..İSTERSEN PAKET HALİNDE DAHİ ALABİLİYORSUN BENDE BİR ARA KATALOĞU VARDI ..BU PAKETLERİN MOTOR DAHİL FİYATLARI İNGİLTEREDE 10.000 PAUNDA SATILIYORDU HATTA AMERİKADA İKİNCİ ELLERİ DAHİ VAR ..BEN SİZE DUPONTREGİSTERY DERGİSİNDEN BİR ÖRNEK VEREYİM TAM HATIRLIYAMIYORUM AMA ADAM 20000 İLE 30000 $ ARASI BİR FİYATA ADAM LAMBORGİNİ DİABLONUN KİTCARINI YAPMIŞ SATIYOR ARAÇTA MÜZİK SİSTEMİNDEN LAMBO KAPILARINA KADAR ORJİNAL ..FOTOLARI DA VAR HATTA DERGİ İŞ YERİMDE İSTERSENİZ SİZE SCAN EDER BURAYADA KOYABİLİRİM.

    BÖYLE BİR ÜRETİM EV SATMAKLA FALAN OLACAK İŞLER DEĞİL ...ÇOK DAHA FAZLASINA MAL OLUR AMA TABİ BÖYLE HERHANGİ BİR ARAÇ ŞASESİNE ÜST KILIF OTURTMAK OLARAK DEĞİL ..BU TİP ÇALIŞMALARIN ADI SERİ ÜRETİM DEĞİL KİT CAR TEKNİĞİDİR.fAKAT BUNDA BİR EKSİ NOKTADA KİTCARLAR BİREBİR HER TÜRLÜ TESTİ YAPILMIŞ ARAÇLARIN KOPYALARI OLDUĞUNDAN AERODYNAMİCLERİDE TESTLİDİR BU BENCE BU YAPIYADA SAHİP BİR ARAÇ DEĞİL..SADECE HEVESTEN YARATILMIŞ BİR OYUNCAK ..

    İNŞALLAH BAŞARILI OLUR ..AMA BU BENİM KANIMCA BAYA ZOR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 19 Temmuz 2007; 10:59:40 >




  • Araç çok hoş gerçekten ne de olsa yapan bir KAFKAS
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.