Şimdi Ara

iste se w800i ile ilgili cvplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Ericsson W800 yüksek kaliteli dijital müziği geniş kitlelere sunuyor

    Sony Ericsson dünyanın ilk Walkman özellikli cep telefonu W800’ü duyurarak mobil müzik pazarına girişini yaptı. Artık kaliteden ödün vermeden tek bir cihazla telefonla konuşmak, müzik dinlemek ve muhteşem resim ya da video çekimleri yapmak mümkün. Sony Ericsson W800, mobil telefon, 30 saate kadar pil ömrü bulunan Walkman kalitesinde dijital müzik çalar ve 2 megapiksellik kamerayı birleştiren ilk ürün. Üstelik tüm bu özellikler hafif, ince ve son derece şık bir cihazda bir araya geliyor.

    Sony Ericsson Ürün ve Uygulama Planlama Bölümü Başkan Yardımcısı Rikko Sakaguchi W800 için, “İnsanların mobil dijital müzik çalarlardan ne beklediğini çok dikkatle inceledik ve bunları karşılayan bir ürün tasarladık. W800 yüksek ses kalitesine sahip, kullanımı kolay, pil ömrü uzun ve çok miktarda müziği belleğinde saklama kapasitesi bulunan bir cihaz. Kaliteli bir telefon ve kamera ile oyun ve müzik çaları birleştiren etkileyici ve çekici bir ürün’.

    Sony’nin dünyaca ünlü Walkman’den gelen mobil müzik mirası, W800’ü dijital müzik piyasasında ciddi bir oyuncu haline getiriyor. Ses kalitesi mükemmel. Kaliteli stereo kulaklıklarla piyasaya sunulan W800, endüstri standardı haline gelmiş MP3 ve AAC müzik dosyası formatlarıyla uyumlu. Ürünle birlikte gelen 0,5 GB’lık Memory Stick Duo bellek kartı, W800’ün saklama kapasitesini oldukça yükselterek yaklaşık 150 şarkıya (ya da kullanıcının mevcut koleksiyonunda bulunan 10–12 CD’ye) çıkarıyor. Ayrıca CD’den telefona bilgisayar aracılığıyla hızlı ve kolay müzik aktarımı sağlayan Disk2Phone yazılımı sayesinde, dosyaları müzik çalara yüklemek çocuk oyuncağı. Yazılım müzik dosyalarını incelemeyi, sınıflandırmayı, bulmayı, aktarmayı ve silmeyi kolaylaştırdığından, koleksiyonu güncelleştirmek hiç sorun olmuyor.

    W800’ün kullanışlı arayüzü müzik çaların kullanımını son derece kolaylaştırıyor. Telefon, müzik çalar ve kamera işlevleri birbirini tamamlayacak biçimde geliştirilmiş. Ayrıca kullanıcılar arandıklarında stereo kulaklıktan zil sesini duydukları için, gelen çağrıları fark etmeme riski ortadan kalkıyor. Kullanıcı çağrıyı yanıtlamaya karar verirse, müzik görüşme süresince duruyor. Müzik çalar doğrudan tek bir tuşla çalışıyor ve duruyor. Üstelik müzik çalarla telefon birbirinden bağımsız kullanılabiliyor. Kullanıcı uçaktayken telefonunu kapatıp müzik dinlemeye devam edebiliyor.

    Kullanıcılar açısından en önemli konulardan biri de pil ömrü. W800’ün pili bu açıdan en uzun yolculuklara bile dayanabilecek güçte: W800 telefon açıkken 15 saat, kapalıyken 30 saat müzik çalabiliyor.

    100 gramdan bile hafif olan W800 aynı zamanda otomatik odaklama (OtoFokus), kamera ışığı, aktif lens kapağı ve dijital fotoğraf makinesi özellikleri bulunan 2 megapiksellik bir kamera. Bu sayede farklı ortamlarda muhteşem resimler çekmek mümkün hale geliyor.

    Kullanıcılar W800’ün kullanım alanlarını, cihazı müzik setine bağlayan MMC-60 kablo ya da arabada hoparlörlerinden müzik dinlemeyi sağlayan HCA-60 Gelişmiş Araç Kiti gibi aksesuarları kullanarak genişletebilirler.

    W800 bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek.



    W800 çeşitleri:
    W800i Üçlü bant 900/1800/1900 MHz
    W800c Üçlü bant 900/1800/1900 MHz Çin için

    Türkiye’de W800i modeli piyasaya sürülecek.



    Haftalar önce anonsunu yaptıktan sonra SonyEricsson dünyanın ilk Walkman cep telefonunu 1 Mart 2005 günü tanıttı.

    SonyEricsson 30 saat'e kadar müzik dinlenebilen W800i isimli modelle mobil müzik pazarına girmeyi hedefliyor. 2 megapiksel kameralı W800i gelişmiş kamera, telefon ve müzik çalar fonksiyonlarını tek bir cihazda sunuyor.



    Stereo ve yüksek kaliteli kulaklıklar, 512MB Memory Stick Duo kart, başlat/durdur hızlı tuşu, 30 saate kadar müzik dinleme (telefon kapalı olsa bile) bu telefonun sunduğu öne çıkan özellikler arasında.



    Teknik veriler:
    Şebeke standardı: 900/1800/1900MHz - Tri Band
    Boyutlar (U x G x K): 100 x 46 x 20.5 mm
    Ağırlık: ? gram
    Bekleme süresi: max. ? Saat
    Konuşma süresi: max. ? Saat

    Ekran ve Kamera:
    Ekran: 262.144 renk, 176 x 220 piksel
    Kamera: dahili 2 megapiksel dijital kamera, 4x dijital zoom, flaş ışığı
    Video kayıt: var
    Video çalar: var, Video streaming

    Veri iletişimi:
    PTT (Push-to-Talk): -
    WAP: WAP 2.0
    HTML Browser: cHTML
    GPRS: Class ?
    EDGE: -
    HSCSD: -
    Bluetooth: var
    Kızılötesi İletişim: var

    Mesajlaşma ve Eğlence
    SMS: var
    EMS: var
    MMS: var, MMS Video
    Instant Messaging: var
    E-Mail: POP3 / SMTP / IMAP
    Dahili hafıza: 38MB
    Java: Java™ MIDP 2.0
    Radyo: FM radyo
    Zil melodileri: Polifon, gerçek sesler, MP3
    Müzik çalar: Media Player, 30 saat'e kadar müzik çalma özelliği
    Oyunlar: var

    Fonksiyonlar:
    Ses kaydı: var
    Ses ile Arama: var
    Sesli Komutlar: var
    Titreşim: var
    Konferans Görüşme: var

    Diğer özellikler:
    Hafıza Kartı: MemoryStick Duo™
    Ahizesiz Kullanım Hoparlörü: var

    Dünyanın ilk Walkman cep telefonu, resim editörü, resimli telefon rehberi, MusicDJ™ müzik editörü, Sync ML, USB desteği, dahili modem, hoparlör.







  • öok ii bir telefon nokianaın kulakları çınlasın bence
  • Ağzımın suları aktı valla.Bundan iyisi yok aga...
  • evet gercekten yok
  • temmuza kadar beklenicek sonra fiyatının düşmesi beklenicek ohoo daha çok var seneye alırım anca bu telefonu
  • yok arkadaslar belkıde okadar beklemeyız,,onu ekleyemedım ama bı sıtede okumustum se bu telı 500euro veya daha altından pıyasaya surmeyı dusunuyormus...ama sadece bı haber gecerlılıgı nedır bılmıyorum
  • etrafta dünya kadar mp3 çalan tel varken sony in salak memory stick prosuna dünyanın parasınımı vericez
    sırf bu yüzden kılım sony ürünlerine
    dünya nereye sony tersine
  • Ne alakası var yaw?
    Adamlar 512 mb kutuda veriyormuş zaten.Söyle başka hangi mp3 çalan cep telefonunun kutusundan 512mb hafıza kartı çıkıyor?
    Hangisi bu kadar kaliteli çalıp,şarjı bu kadar uzun gidiyor?
    Bide hangisi kapalı iken mp3 çalıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.