Şimdi Ara

işte yeni corolla (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
17.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brk_

    peki millet kaç para olur dersiniz?baba bişiye benziyo sedan...


    40 ı rahat görür.
  • yaw yanlış deelse kontak yok heralde ... yoksa yanılıyormuyum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brk_

    yaw yanlış deelse kontak yok heralde ... yoksa yanılıyormuyum


    düğme ile çalışıyor üstelik kartsız!
  • Düğme ile çalışan modelide var (üst speck) normal kontak anahtarlı modelide var. Bugün alıcı gözü ile baya bi baktım epey içim ısındı. Üretim başlasında bakalım belki 2005 LPGli sedanımı satıp 2007 1.6 124hp alıp yine LPG takarız.
  • yakamoz54:
    quote:

    daha öncede verdigim sitede sedan yeni corolla var içi aurisle aynı zaten auris!in içi çok güzel mayıstada makyajlı versoyu yollada görecegiz. Oda üretime hazır.


    peki yakamoz donanımda 17 inç jant varmı toyota başka motor getircek mi?
  • yakamoz bu bahsettiğin corolla mı, yoksa auris mi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LTBA_36R

    ben asıl merak ettiğim euroncap tan corolla ve auris kaç puan alacaklar


    auris euroncap testinden 5yıldız aldı.

    http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=6
  • Bahsettiğim model auris bakıp kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. 17" jant seçeneği var. Motor olarak sadece sitede tanıtılan motorlar var. 1.4 benzinli (mevcut motor) 1.6 benzinli (yeni motor çift VVTİ yada dual VVTİ) 1.4 dizel (mevcut motor) 2.0 dizel (avensiste kullanılıyor) 2.2 dizel (şuanda verso ve rav4 te kullanılıyor. 136 ve 176 lık iki seçeneği var) Yeni motor ancak makyajda gelirse gelir. Çarpışma testleri ise biteli 1 yıl falan oluyor. Otomobil teknolojisi çok hızlı ilerliyor. Birde yeni model hazırlamak çok uzun zaman alıyor. Mesela mayısta makyajlı verso piyasaya çıkacak fakat 2009 da yeni kasa verso çalışmaları başladı ve dijital ortamda araba hazırlandı. Neyi nasıl yaparız çalışmaları başladı. Yani araba yapmak zor iş...
  • yakamoz 54 yeniversonun resimlerini gördünmü?
  • ya yakamoz az cok aurisin satış fiyatı ile ilgili duyumun vardır. sence ne olur
    quote:

    Orjinalden alıntı: yakamoz54

    Düğme ile çalışan modelide var (üst speck) normal kontak anahtarlı modelide var. Bugün alıcı gözü ile baya bi baktım epey içim ısındı. Üretim başlasında bakalım belki 2005 LPGli sedanımı satıp 2007 1.6 124hp alıp yine LPG takarız.
  • 2006 VERSO DA VARDI. KİBRİT KUTUSU GİBİ BİR SEY

    DİREKSİYONUN SOLUNDA BİR YERE SOKUYON SONRA START DİYON CALISIYO MOTOR.

    AMA BELKİDE BU OLAY DAHA ÖNCEDEN VARDI
  • Fiyat konusunda hiç bir diyemem çünkü fiyatları TOYOTASA belirliyor. Aynı konuyu bizde merakla bekliyoruz. Yalnızca şunu söyleyeyimki piyasada artık kafanıza göre fiyat koyamazsınız.Aynı özelliklerde ve donanımdaki diger arabalara bakın yaklaşık fiyat hep yakındır. Yoksa satamazsınız. Çünkü artık yeni arabalar hep kaliteli müşteri bunu istiyor. Bu durumda birazcık daha kaliteli ve ucuz üreten kazanır. Toyota ise sorunsuzluğu ile ön plana çıkıyor. Mesela şirket araçları var. 200000kmde sadece normal servis bakımları yapılmış ve hala tık yok. Zaten bu yüzden araştırma sonuçları toyota kullanıcılarını 50 yaş üstü gösteriyor. Çünkü toyota estetiği düzgün kullanamıyor. Fakat yıllara ve yollara meydan okuyor. Belli bir yaştan sonrada insanlar artık estetik aramıyor. Yolda kalmaktan korkuyor. Sonuçta ortada; ama sunu söyleyeyimki şuanda fordu geçerek dünyanın 2. oto üreticisiyiz fakat çok yakında GM yide geçerek 1. olma yolunda başarı ile ilerliyoruz.




  • 2006 yılı sonunda gm i geçeceği öngörülüyor toyotanın, bu yıl sonu olmasa dahi 2007 nin ilk yarısı sonunda muhtemelen dünya devi toyota olur.

    verosya 2.defa makyaj yapılması anlamsız bir hareket bence artık kasa tamamen değişmeli, muhtemelen avensiste 2008 den itibaren yenilenir tabi türkiye pazarına 2009 baharında gelir o ayrı.

    auris in yada sedan ın fiyat aralığıda şu ankinden çok faklı olmaz %5-10 luk bir oynama belki olur o da aazaten şu an liste fiyatı diye geçen fiyatlara tekabül eder.

    ben hala ısrarla navigasyonlu bir modeli piysaya sunmalarını istiyorum neden türk tüketicisine ne versek yerler gözüyle bakılıyor anlayabilmiş değilim, araca 35-40bin lira ödüyosun 80-90 dolarlık bir opsiyondan mahrum bırakılıyorsun , avrupada adam senden %40 az ödüyor senin aldığının iki katı donanıma sahip oluyor (vergiler malum bari donanımdan ksımasınlar) zira toyotanın bu yeni modelinde lcd ekran sadece navigasyon için değil dvd-tv-arka kamera ekranı olarakta görev yapıyo yani navigasyon bi süre çalışmasa dahi olması gerekli diye düşünüyorum, kalıdki bu kasa tutarsa (öyle gözüküyo) 5 yıl üretilecek 2012 yılına kadar toyota navigasyon kullandırmayacak mı müşterilerine ?

    ben bu kadar yazdım ama sonuç zaten belli yine navigasyon yok yine satndart en düşük donanım bize




  • Güzel söylemişsin ama navigasyonu istemeyen TOYOTASA zaten çalışmayan bir sistem için niçin 3-5 milyar fazla veresinki (çaktırma ben olsam veririm) Ama navigasyonu corolla ve verso ile aynı versoyada ikinci makyaj yapılmayacak yanlış anlamışsın 2009 da kasa komple degişecek. Ama şunuda söyleyeyim eğer navtürkün falan verilerini alıp uygun programla DVD CDsi olarak atabilirsen toyotanın navigasyonu çalışır. Mesela benim dogum yerim almanya hattaki arabalara adresi giriyorum ordaki evimin haritasını gösteriyor.
  • Birde düşük donanım bize demişsin kesinlikle HAYIR takip ediyorum en lüx arabalar almanya ile türkiyeye gidiyor. Birde almanyada elektrikli camın bile ilave vergisi olduğunu düşünürseniz!!! full araba NVGli otomatik vites falan ama camlar manuel. Tamam kuzey ülkelerinde cam motorları donuyor bu yüzden istemiyorlar ama almanya? Ülkemizede iyi arabalar veriliyor okadarda değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakamoz54

    Birde düşük donanım bize demişsin kesinlikle HAYIR takip ediyorum en lüx arabalar almanya ile türkiyeye gidiyor. Birde almanyada elektrikli camın bile ilave vergisi olduğunu düşünürseniz!!! full araba NVGli otomatik vites falan ama camlar manuel. Tamam kuzey ülkelerinde cam motorları donuyor bu yüzden istemiyorlar ama almanya? Ülkemizede iyi arabalar veriliyor okadarda değil
    Yakamoz , Auris veya Yeni Corolla Sedan'da kullanılacak olan otomatik MMT mi yoksa eski klasik otomatik mi? Eğer MMT ise eski kullanılanın tamamen aynısı mı yoksa ( bir yerlerde okudum , ne kadar doğru bilmiyorum) daha gelişmişi mi kulanılacak? Son olarak süspansiyon sistemi de eski kasayla aynı mı yoksa yol tutuş özellikleri daha da iyileştirilecek olan farklı bir sistem mi? Bunları cevaplarsan sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 24 Aralık 2006; 14:17:28 >




  • Yakamoz bende şunu merak ediyorum
    1-esp olacakmı? olursa standart olma ihtimali varmı?
    2-Şubat veya martta yolda deniyor. ilk dönemde almak için uzun bekleme süresi olurmu sence? özellikle MMT olanın üretimi manüelle aynı andamı olacak
  • Yürüyeni tamamen farklı arkadada bagımsız süspansiyon var. Otomatik vites yine MMT ama daha gelişmiş eski otomatik sistem artık kullanılmaz çünkü tork konvertörü olduğu için %100 kavrama olmuyor buda emisyonları yükseltiyor ozamanda euro4-5 standartları yakalanamıyor. ESP(VSC) standart değil opsiyon ama direksiyondan kumanda güzel (F1 gibi) bütün modeller aynı anda satışa çıkar herhalde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakamoz54

    Birde düşük donanım bize demişsin kesinlikle HAYIR takip ediyorum en lüx arabalar almanya ile türkiyeye gidiyor. Birde almanyada elektrikli camın bile ilave vergisi olduğunu düşünürseniz!!! full araba NVGli otomatik vites falan ama camlar manuel. Tamam kuzey ülkelerinde cam motorları donuyor bu yüzden istemiyorlar ama almanya? Ülkemizede iyi arabalar veriliyor okadarda değil



    belki bir çok konuda haklısın ama ben yinede navigasyon olmasını tercih ederim 2005 sedan sol var bende yarın muhtemelen satılıyor hangi arabayı alacağıma karar vermedim açıkçası ama navigasyon koyarsa hiç düşünmeden corolla sedan alacağım yoksa, avensis in yeni kasasını 2 yıl bekleyebilirim.

    şu an piysada dolaşan makyajlı verso zaten , mayısta makyajlanırsa 2.defa makyajlanmış olur dedim ben, 2009 a kadar mevcut tipiyle gidicekse tamam.

    araç mmt ama ben direksiyon arkasından vites seçeneğini dahi kaldıracaklarını düşünüyorum




  • Auris test sürüşü yapmış iki site var aşağıda, çok olumlu şeyler söylüyorlar..
    http://www.u-ka.cn/en/02/test_drive_2007_toyota_auris.html
    http://www.infomotori.co.uk/a_52_EN_18106_2.html
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.