Şimdi Ara

İsteğe bağlı pasaport defter yenileme yapılabiliyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Pasaportumda vize almamda sıkıntı çıkarabilecek 2 damga var. Pasaportun süresinin bitmesine daha 5 sene var o yüzden tamamen yenilemek istemiyorum, acaba sadece defter yenileme için başvursam kabul ediliyor mu, bilen var mı? Defter dolunca defter yenilediklerini biliyorum ama keyfi olarak yeniliyorlar mı onu merak ettim.


    Ne damgası derseniz, geçen sene cillop gibi sıfır pasaportumla ukraynaya gitmek istedim ama bazı belgelerim eksik olduğundan geri gönderdiler. O yüzden şu an boş pasaportta aynı gün içinde basılmış Türkiye'den çıkış ve Türkiye'ye giriş damgaları var. Ukrayna'da herhangi bir damga basmadılar ama bu dediğim 2 damgayı diğer ülkelerde sorma ihtimalleri olduğunu düşünüyorum. O yüzden işimi garantiye almak istiyorum.


    Şimdiden teşekkürler cevaplar için.




  • tabiki istediğiniz zaman defter yenilemesi yapabilirsiniz..ancak harc bedelleri bastan ödenir..ayrıca dediğiniz durumun büyük sıkıntı yaratacağını da düşünmüyorum

  • Kimse Türkiye'ye giriş çıkış damgalarına bakmaz. Defter yenileme diye bir şey yok, eskisi iptal edilir yenisi verilir. Harçları yeniden ödersiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 23 Şubat 2022; 18:2:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.