Şimdi Ara

İşten Çıkma Bahanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık son 2 buçuk aydır bir işte tezgâhtar olarak çalışıyorum . Mağazanın sahibi tanıdık ve ilk başladığımda bana haftalık 1000₺ vereceğini, 1 ay sonra zam yapacağını söyledi fakat yüksek ihtimalle böyle bir amacı yok. Artık dükkana bile uğramıyor, uğrasada ya arkada (dükkan büyük) uyuyor yada başka bir yere gidiyor, sabah 09.00 da dükkanı ben açıyorum akşam 8.30 dükkanı tekrar ben kapatıyorum ve cumartesi günleri dahil hep çalışıyorum üstelik eve gidip yemek yiyip spora gidiyorum ve kendime ayırabilecek vaktim kalmıyor. İlk girdiğimde iyiydi fakat artık gelmek bile istemiyorum. Herşeyin karşılığında aylık 4000₺ almak canımı sıkıyor fakat kırmadan nasıl, ne diyip çıkarım hiçbir fikrim yok. Kime sorsam o maaşa hâlâ neden çalışıyorsun, patronun seni kullanıyor, diyor, acaba nasıl bir bahane ile çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Para yeterli gelmiyor de. Her şeye zam geliyor geçinemiyorum de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Ağustos 2023; 17:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam seni günde 12 saat cumartesi dahil çalıştırıyor hem de utanmadan haftalık 1000 lira veriyor. yemekte vermiyor. sigorta da kesin yoktur. adamın utanması yok sen niye utanıcan. baban olsa ayıp olmaz merak etme biran önce çık oradan.

  • 4.000 TL nedir hiç haber bile vermeden işi bırak. Hem yasal limitin çok üstünde çalışıyorsun hem asgari ücretin 3/1'ini alıyorsun. Kölelik daha adaletlidir bu işten.

  • Köleliğin ötesinde çalışıyosun resmen. Yazık günah. Tanıdık diye kendi hayatını linç eder mi insan?

  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, zaten ilk ay bittiğinden beri nasıl bir bahane bulsamda çıksam diye bakıyorum, eğer aniden gelmeyi bırakırsam yüksek ihtimal babamı arar, o yüzden söylemem lazım fakat ne diyeceğimi bilmiyorum. Daha önce çok işte çalıştım, hiçbirinde çıkarken zorlanmadım ancak bu tanıdık olduğu için sesimi çıkaramıyorum. Aksine adama da deli gibi uyuz oluyorum, genelde ya tatile çıktığı için gelmez ya uyuya kalır gelmez ya da gelip gider, geldiğinde de uyur veya arkadaşlarıyla takılır. Ne diyorsunuz, bugün anahtarları verip çıkayım mı, haftaya bir daha gelmeyeceğimi belirtip cumartesiye kadar çalışayım mı? Sağlam bir bahane verirsenizde çok işime gelir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auslander172 -- 16 Ağustos 2023; 21:19:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam şartlar uygun değil de çık ne geveliyon.Bahaneye ne lüzum var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla düşünüyorum dediğiniz gibi, hiç düşünmeden bu dediğinizi söyleyip direkt çıkacağım bu akşam. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haftalık ücretini al daha sonra da abi ben asgari ücretli iş buldum ona geçicem senin verdiğin ücret yetmiyor asgari ücret düzeyine getirirsen kalırım yoksa diğer işe geçicem de.

  • Yaş kaç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    17

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Auslander172 A kullanıcısına yanıt

    Babanla konuş işten ayrıl kardeşim

  • Csb

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye kabul ettiğini de anlamadım ki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    İşe alış bir dahaki ay zam yaparım dedi ama yalan söylemiş, her neyse zaten dün çıktım. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4000 lira veren bir adam için mi bu kadar düşünceli ve mahcup hissediyosun. kusura bakma kardeş de bu şekilde devam edersen, hayatta daha çok yontulursun.


    tüm gün mü çalışıyorsun bir de, şaka mı bu, kardeş kendine saygın olsun az ya.


    gerçeği söyle ben de senin gibiydim, ayı gibi fiziğim var ki bu halle bile utana sıkıla söylerdim bir şeyleri ki insanlar benden çekinirdi yani saygılar abi falan diye. en son çıktığım yerden başka yerden iş teklifi geldi diye çıktım ki öyle değildi huzurlu hissedemiyordum kendimi ve yapcaklarım vardı.


    çok rahat işti ama çok bunalıyodum, 1 ay iş olmaz 2-3 gün olurdu, o 2-3 günün stressi 1 aya eş değerdi yani ama bunun yanında her gün bilgisayar başında video izleyerek abur cubur yiyerek geçiriyordum. Hayatta bulduğum en güzel işti ama işte o stressli kısmı olmasa müthişti.


    lafı uzatmadan hayatta her zaman gerçeği söyle aslan gibi, neyini çekiniyon kimse senden önemli değil. bak hatta bu ilkin olsun emin ol kendini daha güçlü hissedeceksin ve belki sana ileride daha iyi bir iş ve hayat sağlayacak adımın temellerini oluşturacak.


    utanırsan sıkılırsan, insanlara ayıp olcak molcak diye bir şey söylemiyorsan, çok kaybedersin hem de çok.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.