Şimdi Ara

İstinaf Başvurusu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iş mahkemesinde bir dava açtım ve kaybettim. Karşı tarafın avukat ücretini ödemem gerekiyor. 17 bin TL lik bir ucret. Davayı istinafa götürürsem ne 17 bin TL lik ödeme istinaf sonunda mi ödemem gerekir?

    İstinafta aleyhime karar çıktığı takdirde tekrardan 17 bin civarında bir avukatlik ücreti ile karşı karşıya kalır mıyım? Veya 17 bin TL lik ucrete ek olarak ne kadarlık bir tutar tahmini olarak karşıma cikacaktir. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bazı mahkem kararları kesinleşmedikçe icra edilmezler. (İşe iade davası gibi) o tip dosyaları kesin karar oluşmadıkça ödemezsiniz , bir alacak davası ise icra edilebilir istinaf ödemenizi engellemez. Tehiri icra prosedürü var ama kazanma ihtimaliniz düşükse önermem...

    İstinaf talebiniz reddedilir ise istinaf masrafı ile kalırsınız. %99 duruşma açılmadan karar verilir. Eğer duruşma açılırsa istinaf mahkemesinde ayrıca vekalet ücreti takdir eder.

    Bu arada 17 bin avukatlık ücretine icraya konulduğu zaman hemen ödersiniz 3000 TL civarı bir ek ücret ödeyeceksiniz. Takip tarihinden sonra 1 hafta içinde ödemezseniz 3900Tl fln masrafı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 16 Ekim 2023; 23:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.