Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.993
Cevap
84
Favori
1.104.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakanc1903 H kullanıcısına yanıt
    sağ ol dava dosyalarıyla ilgili en küçük ayrıntısına kadar var uyapta e-devlet ten direk girdim.
  • Aralıkta ön incelemeye alınacakmış 5. hukuk öyle diyor 7 aydır istinafta hiçbir hareket yok 2019 da gelir dosya
  • arkadaşlar merhaba, 20.04.2018 te Bakırköy İş mahkemesinde açtığım "İşe İade İstemli" davamın durumunu e-devletten kontrol ettiğimde 16.07.2017 tarhi itibari ile "İstinafta" olarak görünüyor. İstinafa avukatım aracılığı ile biz başvurduk çünkü İş mahkemesinde başvuru sırasında verdiğimiz bir evrak görülmediği(avukatımın söylediği kadarı ile uyap a aktarmalarına karşın görülmemesi nedeni ile) için karara çıkmış olarak dava durumu görünüyordu, hemen itiraz etti ve belirttiğim gibi bu Pazartesi itibari ile de İstinafta görünüyor, tüm mesajları okudum şu an sanırım öncelikle avukatımda anı şeyi söyledi davanın görüleceği mahkemenin belirlenmesini bekleyeceğiz değil mi, tam olarak süreç nasıl işleyecek yardımcı olabilir misiniz. Evet sonuçlanması anlattığınız kadarı ile oldukça fazla imiş ama ben sonuna kadar hakkımı arayacağım ve bekleyeceğim.




  • Güncelleme: Biraz önce e-devletten kontrol ettiğimde Bölge adliye mahkemesi belli olmuş ve dava durumu "ön inceleme için atama bekliyor" olarak görünüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölge Adliye Mahkemeleri 2016 yılında açıldı ve ilk açıldığında ellerinde hiç dosya olmadığı için ilk gelen dosyalarda çok hızlı kararlar verdiler. Ancak bu yıldan itibaren dosyalar birikmeye başladı ve artık bu kadar çok dosyaya yetişemiyorlar. Dolayısıyla geri dönüş süreleri de uzamaya başladı. 6 ay, 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl... Gittikçe uzayacak bu süreler. Hemen dönüş beklemeyin artık, bu fiziken mümkün değil.
  • imhotep1 İ kullanıcısına yanıt
    5 yıl 10 yıl sonun da çöker. bu durum iş verenlerin lehine 2-3 yıl mahkeme 3-5 yıl da istinafı beklersin mezar da emeklilik şu devletin hiç bir işi mi düzgün olmaz. madem yetersiz artırmaları gerekir. ilk giden dosya bile 26 günde sonuca ulaşmış. ölü yatırım gibi bir şey oldu.
  • Az önce İstanbul Bam 25.Hukuk u aradım.Alacak ve işe iade olarak ayrı sıralama yapmışlar ve Alacak olarak 2017-850 sıra civarlarda olduğunu söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017/4450 ile bir 10 sene bekleyeceğiz o zaman ,hakkınızı aramayın diyorlar resmen herhangi bir meslek dalı için extra mesai koy gece gündüz çalıştır iş adliyeye geldimi 8-5 çalıştır vatandaş beklesin şöyle ayrılmış böyle düzenlenmiş sonuç kocaman bir sıfır sadece sistemin adı değişiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara bölgeyi aradım 5.hukuk diyorki 3500 deyiz daha 1000 dosyadan fazla var benim dosya 6 aralık 2017 den beri istinafta yatıyor
  • arkadaşlar 30/11/2017 tarihinde Ankara BAM 7.hukuk dairesine istinaf için giden 2017/4462 nolu dosyam bugün itibari ile (26/09/2018) karara çıkmış bulunmaktadır.dosyası bulunan arkadaşlara fikir edinmeleri açısından paylaşıyorum. herkese iyi SABIRLAR dilerim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1durdu1 -- 26 Eylül 2018; 13:48:20 >
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim dosyada ankara 9. Hukuk dairesinde atama bekleniyor gelişme olursa haberleşelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara 9.bam da 4 aydır atamada bekleyen dosyam var.daha çok beklicez anlaşılan güya istinaf mahkemeleri 15-20 gün içinde karara bağlanacaktı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara bam da ilerleme yok daha 3500 deler miş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusufavşar

    Ankara 9.bam da 4 aydır atamada bekleyen dosyam var.daha çok beklicez anlaşılan güya istinaf mahkemeleri 15-20 gün içinde karara bağlanacaktı?
    2017 aralıktan beri atama bekliyor bir ilerleme yok neerdeyse bir yıl dolacak
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bizimde bir davamiz mayis 2018den bu yana on inceleme atama bekliyor. Sizin ne kadar surdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filizmelos12 F kullanıcısına yanıt
    Aralık 2017 den beri atama bekliyor bir gelişme olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 3 mart 2018 ön inceleme için atama bekliyor dava başlangıcı 2016

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Filizmelos12

    Merhaba bizimde bir davamiz mayis 2018den bu yana on inceleme atama bekliyor. Sizin ne kadar surdu
    benim mayıs 2018 den beri ön inceleme için atama bekliyor İstanbul 28. hukuk da
  • Herkese merhaba. Benimde işe iade davam İstinaf Mahkemesine gitmişti. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 24. Hukuk Dairesi'nde Aralık 2017'den beri Ön inceleme için atama bekleniyor yazıyordu. Geçen hafta Ön İnceleme İçin atama bekleniyor yazısı İnceleme için atama bekleniyor oldu. Bu haftada incelemede oldu. Bende bir yıla yakın zamandır beklediğim için sizleri bilgilendirmek istedim. Umarım sizlerinde dosyalarında ilerleme olur.
  • Benim tazminat tutarım 30 bin civarında 40bin tl tutarın üzeri olursa teymiz ediliyomuş doğrumu? Bu durumda benim dosya istinaftan çıkacak karar son kararmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.