Şimdi Ara

Isuzu Turkuaz'da bakım sonrası yolcuyla yolda kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün Anadolu yakasında ısuzu yetkili servisinde daha önce kalorifer peteğinden çıkan duman nedeniyle uçlarını körlemiştik ve sonbahara sallamıştık tamirini... Ustanın dediğine göre arka kalorifer peteğinin değişmesi gerekiyordu.

    Dün itibariyle yine aynı servisten kalorifer peteğini değiştirdik ve orjinal 0 parçasını monte ettirdik. Usta havasını aldı test etti sıkıntı olmadığını anlayınca biz paramızı verip servisten ayrıldık.

    Araç şehirler arası turizm işinde çalıştığından dolayı bugün istanbuldan aldığı yolcularla otobanın Hendek gişelerine yakın yerinde yolda kaldı. Kalorifer peteği bi eskisinin arızasını yani yine ilk başta buhar sonra duman çıkarmaya başladı.

    Hemen aracı durdurup suyunu kontrol ettik 15 lt. su koyduk servisin 7/24 cep numarasından aradık. Adamlara olayı anlatınca Allah Allah çok ilginç kelimeleriyle konuştular. Araç gizli hararet yapmış olabileceğinden korkuyoruz.
    Yolcuya mağdur olduk. Devamlı iş aldığımız bir firmadan bu olaydan sonra ticari ilişkilerimizin etkileneceği yönünde konuşmalar yapıldı.

    Esas soruma gelince
    Doğal olarak iş kaybettik - Araç yolda kaldı ve bugün pazar - Yolcuyu naklettirmek zorunda kaldık. daha cebimize para koymadan paralar çıkmaya başladı ve mazot cabası.. Şimdi bu zararı yetkili servise nasıl ödettirebiliriz ?

    Bilgisi olan varsa yorum atarsa sevinirim







  • servis faturasını iyi bir avukata verin,kaskodan aracın yolda kaldığına dair evrak alın bunu bağlı bulunduğunuz firmada verebilir,tazminat davası açabilirsiniz,mahkeme bilir kişi kararına göre karar verecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.