Şimdi Ara

İthal marka ve ürünlere karşı Türk markaları ve ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli dh üyeleri. Günlük olarak kullandığımız ürünlerin etiketlerine baktığımızda çoğunun ithal ya da yabancı sermaye malları olduğunu görebiliriz(ÜNİLEVER-HENKEL-P&G) . Düşünsenize hergün kullandığımız sabun, şampuan, bulaşık ve çamaşır deterjanları, duş jelleri, diş macunları gibi ürünlerin çoğu ithal ya da yabancı sermaye malları. Bunlara karşı kendi markalarımızı ve yerli ürünlerimizi kullanmalıyız artık. Bu yüzden kullanıp memnun olduğunuz yerli markaları ve yerli ürünleri yazalım ki herkeste bi farkındalık oluşsun.

    Not: Sadecee şikayetleri ön plana çıkarmayın lütfen. Çünkü her marka ve ürünle alakalı mutlaka şikayetler var internet ortamında. Genel memnuniyete göre yorum yapınız. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanix -- 6 Ağustos 2017; 1:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence asıl oluşması gereken farkındalık, devletlerin insanları bölmekten başka getirisi olmayan oluşumlar olduğudur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ülkenin ekonomisi kendi vatandaşını parasını ülkede tutmakla gelişmez.Bahsettiğin firmaların yaptığı gibi yurtdışına ürün satmakla gelişir.Adam dürüst olsa insan olsa zaten onun ürününü alıcaz.Elin yabancısı hakediyorsa paşa paşa paramızı vericez adamlar refah içinde yaşayacaklar.Çünkü dürüstler,kaliteliler ve kazansınlar.Biz millet olarak hiç bir haltı hak etmiyoruz.Ürünleri elinizden geldiğince aliexpress,amazon gibi sitelerden alın.Böylece dışarıyla mücadele edemeyen Türk şirketleri adam olur,kaliteyi artırır,böylece ülkemiz kazanır.Burdan almak durumunda olduklarınızı da aha bu Türk diye değil,hangisi hakediyorsa onu alın.Elin Alman'ı o kaliteyi yakalıyorsa o kazansın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 6 Ağustos 2017; 1:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli malı tercih etmenin tek amacı paramızın ülkemizde kalması değil ki aynı zamanda kendi firmalarımızın da desteklenerek gelişmesi. Aliexpress ya da amazondaki ürünler çok mu kaliteli? Zaten orafaki malların çoğu çin malı zaten. Onların kalitesi de bizim yerli firmalardan daha kaliteli olduğunu pek fazla düşünmüyorum. Herşeye rağmen Türk malı ürünleri tercih etmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpres ve kalite? Güzel ironiymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.