Şimdi Ara

ithalatçı garantili Makina Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonlar için ithalatçı garantili akıllı telefonlara alışığız ama Konu DSLR Makineler olunca bu ithalatçı garantisi tam olarak neleri kapsıyor yada kapsamıyor ? 1 yıl garanti veren ithalatçılar ürünü aldıktan 6 ay sonra ne gibi sorunları garanti kapsamına alıyor ? Türkiye garantili d610 6300 TL den satılırken ithalatçı garantili d610 4100 liradan satılabiliyor. 2 si de aynı makine ama aradaki bu uçuruma katlanıp Tr garantili mi almak lazım ?



  • Hocam bildigin spot dükkan garantisi kendi getiriyor garantisi benim diyor belirli maddeleri yada bir yasası yok satıcının insafına kalmış birşey ithalat garanti deyip söyle böyle süslüyorlar büyük birşeymiş gibi ilanları.
    Güvenilir mekanlar elbette var tanıyip bilmek lazım bence az para değil 4 bin tl.
    Bende D610 aldım guvenemedim spota. biraz fazla verip distribütör garantili almanızı tavsiye ederim.ayni makina olduğunu söylüyorsunuz ama piyasada çok Refurbished makina var dikkat edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eeevrim

    Arkadaşlar telefonlar için ithalatçı garantili akıllı telefonlara alışığız ama Konu DSLR Makineler olunca bu ithalatçı garantisi tam olarak neleri kapsıyor yada kapsamıyor ? 1 yıl garanti veren ithalatçılar ürünü aldıktan 6 ay sonra ne gibi sorunları garanti kapsamına alıyor ? Türkiye garantili d610 6300 TL den satılırken ithalatçı garantili d610 4100 liradan satılabiliyor. 2 si de aynı makine ama aradaki bu uçuruma katlanıp Tr garantili mi almak lazım ?

    ithalatçı garantili distribütör garantili arada hiçbir fark yok ama dükkan garantisi dediğiniz iş biraz sıkıntılı tabi sonuç olarak dslr makineler pek fazla arıza veren makineler değil bende d-90 var senelerdir kullanıyorum gold bilgisayardan almıştım nikon garantili değil ess garantili araştırdığım kadarıyla yine goldun kuruluşuymuş yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bir sıkıntı vermedi sonuç olarak sıkıntı çıksada sorun olacağını zannetmiyorum içinde bakanlık onaylı garanti belgesi mevcut :)
    Birde şöyle güzel bir yanı var makinamı almadan önce dolaşmadığın gitmediğim yer kalmadı doğu bank hayyam pasajı sizin dediğiniz gibi dükkan garantileri filan internetten araştırma yaptım en uygun gold bilgisayarda gördüm hatta fiyat olarakta garantisiz makinelerden daha ucuza geldi ve taksit oldu :) bence dslr makine almadan önce gold.com.tr sitesine girip ürünleri bir inceleyin :)))




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.