Şimdi Ara

İtiraf ediyorum.. ben kibarfeyzo'yum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abdullah Alpaslan = kibarfeyzo

    şimdi yönetim beni delikanlı olmamak ve iftira atmakla suçlamış.. gereken sahte kimlikleri vermiyorum ki kendilerini biliyor ve ona buna ve bana sövmekten geri kalmıyorlar..

    eğer yönetim kendilerine gelen mesajlara dikkatlice bakmış olsalardı.. dorumda cirit atan onlarca sahte isimden başka.. engellendikçe yeni kullanıcı isimleri alıp yeniden terbiyesizlik eden kullancıları görmezden geliyor.. post sayılarına dikkat edilecek olursa ki bence gereken de bu.. yeni kullanıcıların nasıl olupta ona buna kafa tuttuğuna anlam verebilirler umarım...

    ufak bi araştırma sonucu kibarfeyzo ile engellenen kişilerin kimliğini gizler veya saldırı amaçlı küfr içeren isimler almasının nesi etik yapıya uyar..

    benim için sorun değil.. madem ki forum bunu gerektiriyor.. ve mademki kullanıcı isimleri alıp forumda yürüyüp izini belli etmezsen rahat ediyorsun.. olur aynısını yaparım icab ederse...

    bu arada kibarfeyzo isminin layık olduğu kendini evinde hissettiği DH forumunda kalması bundan böyule yönetime bağlıdır.. aksi takdirde değişik isimlerle eylemlerimiz sürecektir....

    kibarfeyzo başka forumlarda da yer almaktadır.. bilginize...










  • İftira attın çünkü sana küfür eden kişiyi kolladığımızı söylüyosun. O kişi çoktan kilitlendi. Neden böyle bir yargıya varmışsın anlamış değilim. Daha önce bu konuları konuştuk hala niye açılmadım diyorsun. Evet çoğu üye bilmeyebilir belki ama sonuçta, bu nickin sana ait olduğu topiğin birinde senin tarafından deşifre edilmiştir. Sen cezalı iken bu nicki kullanıyor olman sebebiyle kibarfeyzo nickinin açılması ihtimalini ortadan kaldırıyorsun.

    Üyenin biri bu adamı neden açtınız diğer nickiyle girdiğini bildiğiniz halde diyebilirdi. Bunlara mahal vermemek için nickini açmadık. Sana küfreden kişileri kolluyormuşuz gibi, sanki burada bir tek sana küfür edilmiş gibi konuşuyorsun. Benim adıma ve bir çok moderator adına da küfürlü nickler alabilecek kadar ezik ve basit insanlar var buna nasıl engel olabiliriz ki.

    Sabahtan akşama kadar 1 üye ile uğraşamayız. Cezanın bitmesini istiyorsan gereğini yaparsın. Başka forumlarda olması bizleri bağlamaz.

    Aynı konuları tekrar tekrar konuşmaktan sıkıldım artık. 2 hafta önce ceza almıştın ve aynı şeyleri konuşmuştuk.




  • diğer ceza almam farklı bi konu.. bu ise başka...

    ayrıca forumda benimle ceza alan kişilerin kim olduğu besbelli ve dalga geçer tarzda yeni isimler altında konu açmaları ve yönetimin bunu bilmezden gelmelerini kınıyorum.. benim diğer isimlerim bilinirken.. "feyzo beni banlarken sende engellenmişsin" gibi yazıları aralarında konuşan kişilerin yeni kullanıcı olabileceğini mi sanıyorsunuz..

    bu forumda elbette kalacağım modların kararı beni bağlmaz.. ancak böyle basit küfrelere alışmış iseniz bi fazlası iki fazlası belki sonsuz fazlası sizi rahatsız etmez.. dimi.. neden olsa alışmışsınızdır...

    başka forumlarda ne iki dakka sınırlaması var.. nede böyle ceza vermeler..

    buradan soruyorum.. benimle ceza alan kişiler kimler.. yeni isimleri neler.. çoğunu biliyorum yaaa.. onların cezası açılmış, açılacak olsada onları görmezden gelmek kayırmak değil midir...
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2474690

    yukardaki adreste 126_bis, Sempron2500, ve belki feyzosiker aynı kişi....

    bunlara küfür serbest.. bize gelince hakkımızı armak suç ha...
  • Kimler açılmış söyler misin?
  • feyzo senı kırk kere uyardım konusmaların cok kaba dıye.halen yok onu kayırıyolar yok bunu kayırıyolar.kardesım ınsan gıbı davran ceza alma.burda forum tarıhı boyunca ceza almamıs adamlar vaar.onlar senden farklımı?onlar sıte sahıbının akrabasımı? sen bole pesın hukum yaparsan azına gelenı soylersen sevıyenı dusurursen vs cezanın acılmasını bırak dıger nıcklerdende ceza yersın.daha 3 gunluk ceza yı kı haklı yere aldın o cezayı kaldıramıosun fake nıcklerle gırıp halen sozlu tacızde bulunuyosun.
  • bence bu konuyu fazla uzatmamk gerekir

    karşılıklı olarak birbirimizi yıpratmak doğru olmaz

    her ikinizi de sever ve sayarım ama böyle ufak tefek meseleler ile birbirinizin kalbini kırmayınız

    kibarfeyzo sen de bir iki gün sabret kibarfeyzo ismin açılsın

    aramızda görmekten memnunluk duyarız

    hadi tatlıya bağlayın olayı

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Abdullah Alpaslan

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2474690

    yukardaki adreste 126_bis, Sempron2500, ve belki feyzosiker aynı kişi....

    bunlara küfür serbest.. bize gelince hakkımızı armak suç ha...




    Peki o topiği sildim zaten gözden kaçmış ama sonuçta senin yaptığın da onunkiyle aynı. Ben sempron un 126 bis olduğunu nerden bileyim adam yazmış ama görmedim.

    Hem sonuçta 126 bis nicki onun hala kapalı. Tıpkı senin olduğu gibi. 126 bis açmış olsaydık bunu demeye hakkın vardı. O kişi de kilitlenecek şu anda.








  • Siyaset yapılmasın forumda diyoruz, anlatamıyoruz derdimizi. Hala gizli gizli forumda siyasi tartışmalar yapılıyor. Güya siyaset tartışılıyor sağa sola küfürden başka edilen bir şey yok ortada.
  • olayı tatlıya bağlayalım

    yıpratmayın kendinizi

    sağlığınıza zarar
  • ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Impact -- 6 Nisan 2005, 17:28:27 >
  • Küfürsüz yazdığın vakit yazıların silinmeyecektir. Abdullah Alpaslan da kilitlenecek bu küfürlerden dolayı. Kimse forumu kullanarak başkalarına küfür etme yetkisini kendisinde görmemeli.

    Burada bir tek sen ben yokuz. Dobra isen dobrasın. Ağzın bozuksa foruma gelme. Zaten sabah akşam küfür temizliyoruz forumdan. Bu yeni nesil de amma küfürbaz.
  • tamam be etmicez küfr falan....

    zaten delikanlıyı bozar...


    saat 18 itibari ile 3 gün tatildeyim..

    cumartesi 18:00 de görüşmek üzere...

    bi kaç kendini bilzem haricindekiler dışında hepiniz Allaha emanet olun emi ;-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.