Şimdi Ara

İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İtopya.com para İadesi'ni defalarca aramama rağmen yapmadı. Arızalı ürünü gönderdim ama 30 gündür para iadesi alamadım. Yazışmalarımı ekledim, görebilirsiniz.

    Telefonla ulaşmak imkansız zaten. Sadece facebook sayfasından yazışabildim. Ürünümü gönderdiğimden haberleri bile yoktu mesaj yazana kadar.

    Bu firmada kesinlikle alışveriş yapmayınız, yaptırmayınız.

    Yarın sabah ilk iş hakem heyeti sürecini başlatacağım.

    RESME TIKLAYIN, TÜM YAZIŞMALAR MEVCUT.
    İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 18 Temmuz 2017; 14:19:44 >







  • Bende bir konuda bilgi almak icin mesaj atmistim bi cevap veriyo sonra ortadan kayboluyo stogunuzda su urun varmi diye sordum yok su var dedi bende internet sitesinde var gozukuyo dedim sonra o zaman alin dedi bi sert sert cevaplar o saatten sonra butun herseyi anladim millet neden hep sikayet ediyo facebooktakilerin bir b*k tan haberleri yok anca milleti oyaliyolar millete para veriyolar video cekiyolar ovuyolar allah bilir adam tutup burda yorum yazdiriyolardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden sipariş verdiğim ürünü saat sonra iptal ettim. Tam 10 gündür 2 saat sonra iptal ettiğim ürünün parasını iade etmediler. Telefonla ulaşmak neredeyse imkansız. 3 kere mail attim dönüş yok. Faceden yazıyorum cevap yok. Hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetleri ve müşteri memnuniyeti olan firmadir. Ürünü teslim alıp iade etsem anlayacağım ama teslim almadığım ürün için 10 gün bekletilmek nedir? Daha iptal işlemini bile başlatmamislar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • kesinlikle biraz ucuz olsun diye itopya.com u tercih etmeyin . sipariş verdiğim gün bende 2 saat sonra siparişi iptal ettirdim (hepsiburada kdv indirimi başlamıştı) aradan 1 ay geçmesine rağmen ne kendilerine ulaşabiliyorum nede paramı geri iade alabiliyorum. İtopya pişmanlıktır
  • Eğer ödemenizi kredi kartıyla yaptı iseniz hiç uğraşmayın. Bankanızı arayıp ödeme itirazını nasıl yapacağınızı öğrenin. Eğer bankanızla çalışmaya devam etmek istiyorlarsa paşa paşa ödeyecekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 milyarlık parça alacakdım ama bu konudan sonra ben firmaya nasıl güveneceğim ki ? Yine hepsiburada dan alırım galiba
  • Başka konularda var forumda iyiki bakmışım foruma. İtopyadan birşey alıcaktım 3 5 fazla verir hepsiburada v.s güvenilir yerlerden alırım daha iyi teşekkürler konu için.
  • Geçen günkü kampanya vesilesiyle üye olup Corsair K70 mekanik klavye aldım ve daha önce açılmış kutu yolladılar. Hemen aradım müşteri hizmetlerini dedim açılmış kutu ürün yollamışsınız özür dileyeceklerini beklerken bana biz "kesinlikle" kapalı kutu ürün yolluyoruz dedi M.H. Sanki ben yalan söylüyormuşum gibi muameleye maruz kaldım. Ben tabi diretince UPS kargo ile yollayın bakalım dediler. Kargo yarın ellerine ulaşacak sonraki süreçte ne olacak merak ediyorum. Telefon görüşmesinde iyi bir intiba bırakmadılar. Bugün olayı detaylı bir şekilde anlatan, kargonun yarın kendilerine ulaşacağını, kargo takip numara bilgisini içeren bir mail attım dönüş yapmadılar. Sonuç ne çıkarsa çıksın bir daha alışveriş yapacağımı hiç sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 28 Mart 2018; 18:34:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Hocam iade ürünü veya açılmış bir üründür o yüzden bir kusuru yoktur deyip geri yollayacaklardır. Yapılan hatayı kabul etmeyenler herşeyi yapar valla. Alışveriş yaptım hem itopyadan hemde gameekstra'dan daha sorun çıkmadı ama çıkarsa da hiç ilgileneceklermiş gibi durmuyorlar. Hele Gameekstra'dan acayip kıllanıyorum. DH Forumunda rakiplerini gömen ama kendilerini şaha kaldıran fake hesap açan zihniyetten her türlü şey beklenir!
  • Ben 1000 kusure ram aldım gayet guzel geldi ne diim. Sanslıyım vesselam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Geçen günkü kampanya vesilesiyle üye olup Corsair K70 mekanik klavye aldım ve daha önce açılmış kutu yolladılar. Hemen aradım müşteri hizmetlerini dedim açılmış kutu ürün yollamışsınız özür dileyeceklerini beklerken bana biz "kesinlikle" kapalı kutu ürün yolluyoruz dedi M.H. Sanki ben yalan söylüyormuşum gibi muameleye maruz kaldım. Ben tabi diretince UPS kargo ile yollayın bakalım dediler. Kargo yarın ellerine ulaşacak sonraki süreçte ne olacak merak ediyorum. Telefon görüşmesinde iyi bir intiba bırakmadılar. Bugün olayı detaylı bir şekilde anlatan, kargonun yarın kendilerine ulaşacağını, kargo takip numara bilgisini içeren bir mail attım dönüş yapmadılar. Sonuç ne çıkarsa çıksın bir daha alışveriş yapacağımı hiç sanmıyorum.

    Klavye, kapalı kutu olanı ile değişti. Herhangi bir güçlük çıkarmadılar. Ah keşke telefona bakacak kişiler daha ne söylediğini bilen kişiler olsaydı da kasmasaydım bu kadar. Tek bir problem; faturayı yollamıştım giden ürün ile beraber faturayı geri göndermemişler şimdi onun için yarın aramam gerekecek.




  • İtopyadan satın alma gafletinde bulundum,ne faturamı gönderdiler ne de aldığım ürün sıfır çıktı.Rezalet.Hem çizikli kullanılmış veya defolu mal yolluyorlar hem de ortada fatura yok.Şimdi buna güvenip iade nasıl yapabilirsin ki? Müşteri hizmetleri telefona bakmıyor bile.itopya.com dan UZAK DURUN KULLANMAYIN!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar neden itopya ile uğraşıyorsunuz ki? Bir tüketici heyetine şikayet edeceksiniz, sonra onlar peşinizde koşacak :)
  • https://www.technopat.net/sosyal/konu/itopya-kutusu-yirtilmis-ueruen-yolladi.769153/

    Burada da paylaşmak istedim. Kullanılmış kutusu açık ürün gönderdiler, üstüne faturayı da düşük göstermişler pes doğrusu.
  • Bu siteden kesinlikle uzak durulmalı iki defa ürün alma hatasında bulundum müşteri hizmetleri hattına ulaşmak için saatlerce telefonda bekliyorsunuz eğer aldığınız ürünü iptal etmek isterseniz kesinlikle etmiyorlar ilgilenmiyorlar biraz daha ucuza satıyor diye bu siteden alışveriş yapma hatasına sakın düşmeyin derim.
  • Kasım 27 de aldığım ürünü araklık 3 oldu daha kargoya vermediler. Müşteri temsilcisine ulaşmak imkansız sıra 40 başlıyor 45 dakka bekliyorsunuz ve kapanabiliyor. Bu indirimlerden itopyadan aldığım gibi başka firmalardan 20 ye yakın ürün aldım hepsi elime ulaştı. Ama itopya kargoya dahi veremedi. Her platformda deli gibi şikayet var. Madem altından kalkamayacaksanız böyle bir işe girişmeyin. Bunu beceremeyen firma sizi ürün geldikten sonra destek konusunda sizi yarı yolda bırakabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topall -- 3 Aralık 2019; 15:33:46 >
  • bende 2 sipariş verdim 2 hafta önce ilkini iptal ettim iptal edince geçen hafta yenisini aldım. bu siteden kargosunu alabilen var mı acaba? paraları alıp kaçmasın bunlar? iptal edilen siparişimi sitede onayladılar anca henüz bankadan dönüş de olmadı

    Yurtdışından alsam daha hızlı gelirdi hem de ucuza gelirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3238413 -- 4 Aralık 2019; 19:34:9 >
  • Dün 8000 tl lik pc aldım. Göndermesinde sıkıntı yok değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazışmalar ne böyle şaka mı bu? "bıze mı gonermısıtınızınız" bir ilkokul öğrencisinin Türkçesi daha iyidir. Bu yazışmalar gerçekse eğer biz bitmişiz ülkecek. Hani "İ" tuşu çalışmıyor diyeceğim aralarda yazmış o harfi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.