Şimdi Ara

İTOPYA İndirim MASALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu firmanın çalışanlarını eğitime alması lazım önce.Müşteri ne demek,ona nasıl davranılır öğretmesi,müşteri olmazsa yutubırların,fenomenlerin dötü kurtaramayacağını anlatması gerekiyor.


    Müşteri hizmetleri de daha ilk dakikadan sizi dolandırıcı yerine koyuyor,sonra sen masumiyetini ispatlıyorsun.:) Ulan zaten sana batan ne,firmaya gönderecen,niye triplere giriyorsun.Fatura şu bu eksikse veya usulsuz işlem varsa firma reddedecek.Sen kimsin eeeeeeeeeeeyyyyy itopya?

  • Itopyadan zamanında mp510 sipariş etmiştim 2 haftaya yakın süre kargoya vermediler, ben sürekli aramaya başlayınca hemen ups'e veriyoruz dediler aradan bir kaç gün geçti çalışan bana parça tedarik aşamasında demişti biraz daha zorlayınca tekrar upse veriyoruz dediler, ben dedim kargoya vermeyin şubenize gelip teslim alacağım. Kargoya güvenemediğimden ikinci bir mağduriyet yaşamamak adına kendim almıştım. Güvenilir bir marka olduğunu düşünmüyorum ya stoklarında ürün o an yok başka yerden tedarik etmeye çalışıyorlar veya ürün stoklarda var ancak kargo ekipleri çok yavaş çalışıyor ve gördüğüm kadarıyla yavaş kargolama süreci hala devam ediyor. İndirim konusunda ise bazen indirimli fiyat yapabiliyorlar ama çok bir şey beklemeyin. Şu an piyasada indirim var diyenlerin çoğu ilk fiyatı yükseltiyor indirim haftasından önce sonra düşürüyorlar normal fiyattan biraz daha yükseğe satıp indirim diyorlar. Serbest piyasa olmasından kaynaklı bir durum var.

    Zaten o 2 haftaya yakın süreçten sonra bir daha kendilerinden bir şey almadım, başka yerlerden almaya devam ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Zer0_ -- 11 Nisan 2024; 19:42:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • İtopyayı bırakalı 2 sene oluyor. Bozulan kulaklığımı değişim yapmayıp para iadesine zorlamaları ciddi anlamda rahatsız etmişti. Yasal haklarınızı kullanın arkadaşlar değişim yapmak zorundalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen baktım indirim diye bindirim var...1 2 kez ucuz ürün aldım oda piyasada yok diye aldım, genelde güvenmediğim bir sitedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shitopya.


    Bunlardan Kingston Mekanik klavye sipariş ettik pudding cap nedir onun bile bilgisini veremediler.


    (İngilizce tuşları değiştirmek için türkçe tuş set)


    Soruyorum bilgi yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Nisan 2024; 13:29:0 >
  • İtopya aldığım sıfır mouse iade ettim diye kutu içerisindeki koruma kabını kırıp bana tekrar yollamıştı kullanıcı hatası diye . O günden sonra tövbe ettim . Tek bir alışverişim bile yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İtopya hiçbir zaman uygun fiyatlı bir firma değildi. Üstüne müşteri memnuniyeti, ve müşteri ilişkileri konusunda da oldukça sıkıntılı bir firma. Kendim birebir 2 kere şikayetvar ve hakem heyetine gitmeme sebep olan olay yaşadım.


    Benim pandemiden beri amazon, hepsiburada gibi büyükler dışında memnun olduğum yegane firma incehesap. Özellikle müşteri memnuniyeti konusunda itopya'ya fark atar. Kendi deneyimim tabiki bu, başkaları belki farklı düşünüyordur.

  • bundan 2 yıl önce epeyce alışverişim oldu. aslında o dönem fiyatları piyasaya göre iyiydi. özellikle x570 itx anakart, ddr4 rgb ramler derken dönemine göre hem ürün çeşitliliği hemde rekabetçi fiyatlarıyla takibimde olan bir firmaydı.

    ne zaman şu fenomen denen zibidiler türedi mertlik o zaman bozuldu. artık herhangi bir nedenle alışveriş yapmak istediğim yada göz attığım bir firma değiller.

    kargo süreleri o zaman iyiydi şuanki durumu bilemem. müşteri hizmetleriyle hiç muhattap olmadım o konuda yorum da yapamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmadan hiçbir şey alınmaz ben de bi mağdur edildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Vatan'da haftasonu indirimi oluyordu çok iyiydi gerçekten. Son zamanlarda takip etmiyorum hiç ama durumlar iç açıcı değil demek ki diğer firmalarda.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.