Şimdi Ara

İTÜ'deki vaziyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kafam aşırı karışık,üniversiteleri araştırırken Ekşi'ye denk geldim.İTÜ'ye sallamayan yok,akademik kadrodan tutunda idari kadroya kadar sallıyorlar.Sonu YTÜ gibi olacak diyorlar.
    Bense İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği düşünüyorum.Okuduklarım kafamı çok karıştırdı.Alternatif olarak ODTÜ Endüstri,Boun İnşaat ve Kimya müh,Özyeğin EE düşünüyorum.Siz ne tavsiye edersiniz?



  • hocam ekşiye göre tercih yapacaksanız sadece boun ve odtü yazabilirsiniz o ikisi ilah orada eleştireni aforoz ediyorlar.
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    Dikkate almamak elde değil hocam,baya kötülüyorlar yani heves bırakmadılar açıkçası :/
  • ekşi'de yazarım. liseye başladığımdan beri takip ederim. ordaki kimse koç dışında bir yeri beğenmez. bu gözler odtü'ye söven, boğaziçini beğenmeyen gözler gördü. dikkate almana değmez. gönül rahatlığıyla oku türkiyenin odtü ile birlikte en iyi teknik üniversitesi.
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm kardeşim ben itü deyim. Ekşi sözlüge gore referans alicaksan bence hic bir yere gitmemelisin. Gecen princeton a bile söven vardi herif sanki gitmis okumus gormuste bide begenmiyor. Bu arada turkiye de mezun network u en fazla olan universite de yine teknik üniversitedir. Dikkatini cekerim teknik üniversite dedim cunku turkiye de teknik universite diyince akla sadece itü gelir odtu bile 1960 larin sonunda itü lü hocalar tarafindn kurulmus bir universitedir. Her universite de problemler oldugu gibi itu de de problemler yok degil. Ama eger amacim universite okumaksa kesinlikle ituyu ya da puanin yeterse sabanci tam bursluyu tavsiye ederdim bu ikisi disina pek cikmazdim. Odtuye gelince ailem den dolayi dirki bir cok sektore yakinim piyasada cok sevilmezler. Amcam dubaide bir inaaat sirketinin finans mudur bana acik olarak soyledigi su odtululere en fazla 1 2 ay dayanip cikislarini veriyoruz diye egolarindan is yapmaya vakitleri olmuyor. Bu yuzden hep itulu calistirirlar. Ülke deki orneklere gelirsek itü sadece bu ulkenin sanayisine kalkinmisligina fayfali olmanin yanisira erbakan özal demirel gibi cumhurbaskanlari basbakanlar yetistiren cok yonlu bir muhendislik kurumudur. Bu yüzden ben de itünün yeri hep ayridir. Inanilmaz derece de bir mezun network u vardir ve kendini sahiplendigini daha ilk yillarinda hissedersin. Tabi bir cok eksigi de var ama odtuyu ve ituyu de gormus biri olarak ben gerek egitim kalitesi gerek itunun istanbulun merkezinde olmasi taksim nisantasi vs.. Gerek se piyasaya yakinligi ve deniz olmasi bunlar bile ituyu yazmak icin birer sebep bence eger yine sorun olursa ozelden yaz yardimci olmaya calisirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankarayı cazip kılan tek şey savunma sanayi geri kalanda hiç bir şehir istanbul olamaz.



    İtü odtü bilkent boğaziçi bu okulların eğitiminden şüphe duyan adam normal değildir.



    Sıralama olarak geride diye giydiren tayfa var. Onun sebebi de ingilizce furyası çıktığında itü türkçe diye anadil de eğitimde direttiği için geriledi. Bide aşırı kontenjan var. Koç gibi 5 tane koysun bak bakalım 3 sene sonra ne oluyor. İlk 100 den alır.



    Ben yazardım şahsen. Ekşi hiç bir şeyi beğenmez zaten. Onlar çok başka kafada yaşıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.