Şimdi Ara

itunes eşzamanlama sorunu yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
53.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sorunum daha farklı itunes ile müzik eşzamanlaması olmuyordu.Ne yapsam sorunu çözemedim çaresiz kaldım 2 gün yabancı kaynaklara kastım yinede sorunu bulamamıştım ki hiç olmadık bir zamanda parçanın hemen sağ yanında bulunan "EXPLICIT" yazısını gördüm. Flume arkadaşın albümünde 2 şarkı "EXPLICIT yani Türkçesi sansürsüz şarkıymış.Bu yüzden koca arşivi kitlemiş onları kaldırınca düzeldi.Eşzamanlama dışında böyle bir sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması dileği ile..
  • Benim tel de güncelleme yapmıyor.
  • Konuyu hortlatayım. :)
    çözüm
    jeilbreak sonrası telefonum 2/6 da yedeklemede takılıyordu. yedekleme almayacağım zaten sadece müzik ve resim yükleyeceğim derseniz 2/6 da takılınca ctrl + alt + delete yapıyoruz görev yöneticisinde " AppleMobileBackup.exe " görevini sonlandırıyoruz. o sonlanınca 2/6 yı geçiyor ve işlemler başlamadan önce bi hata yazısı geliyor yedeklenemedi diye tamam diyorsunuz sonra müzikleri ve resimleri atıyorsunuz.
  • arkadaşlar uzun süre önce telefonumu bilgisayarımda ki bir fotoğraf klasörü ile eşzamanlamıştım. Fakat sonrasında pc defalarca formatlandı o klasör gitti yanlız telefonda hala fotoğraflar duruyordu. Ancak bugün telefonu itunes ile sıfırladım ve o fotoğrafların tamamı gitti. Nasıl ulaşabilirim o fotoğraflara? PC'ye format attığım halde telefonda durduğuna göre şuanda telefondan silindiği halde yine bir yerde olması gerekmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.