Şimdi Ara

Itunes ile oyun datası yedekleme mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar,
    Ipad'imi yükseltmek istiyorum. Ancak içinde bir kaç oyun var ve bunlarla olan ilerlememi kaybetmek istemiyorum. Normalde oyunların facebook backup'ı oluyor ama 2 oyunda bu backuplama sistemi çalışmıyor. Oyunun destek ekibiyle iletişime geçmeme rağmen bir çözüm bulamadık. 3-4 senelik bir ilerleme mevcut. Bu yüzden riske atmak da istemiyorum. İnternette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Itunes ile yedekleme yaptığımda oyun ilerlemelerim kaydediliyor mu? Yeni ipad aldığımda bu yedeklemeler ile kurulum yaptığımda oyunların ilerlemeleri geri gelir mi? Bu konuda bilgi verebilecek var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim,
    İyi çalışmalar



  • Yedekleniyor.
  • Benim Disney Crossy Road (belki bilirsiniz, Disney filmlerinin karakterini içeren bir oyun) oyununda dört yıllık kayıt dosyam var ve iTunes yedeğini buluta alıp buluttan geri çektiğimde oyuna kaldığım yerden devam edebiliyordum.

    Bu arada, son iTunes yedeklememi güzelce alıp cihaz değiştirdim. Akıl edip veriyi şu anki cihazıma (android) taşımadım ama boşta bir iPhone buldum mu ilk işim oyunu ve dosyasını geri getirmek olacak :)

    Size tavsiyem, cihazınızı hem bilgisayar üzerinden hem de bulut üzerinden yedekleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.