Şimdi Ara

iTunes Match Kullananlar (Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
13
Favori
15.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende 2-3 gündür sorun var. yaklaşık 2500 parçamı attım şimdide atacaklarım var. Yenilerini atmak istediğimde eşleşenler hemen eşleşti diyor ama eşleşmeyenler için 1. adımdan ileriye gidemedim takılıp kalıyor. Örneğin aynı albümde 10 parça var 8 i eşleşti dedi kalan 2 parçayı 4 saattir ne atıyor nede hata veriyor. Benim gibi sorun yaşayan varmı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • id tag lar için

    musicbee
    musicbrainz
    mediamonkey

    eşleştirdikten sonra

    https://code.google.com/p/itunes-match-tagger/

    bu app itunestan id tagleri çekip itunes a göre editler kesinlikle kullanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 29 Nisan 2015; 0:40:17 >
  • merhaba ben de buna abone olmayı düşünüyorum sorum şu bendeki şarkıların çoğu saçma sapan isimlere ait www. diye site isimleri felan var :D matched yaptıgında itunes dan indirdiğimde düzgün isimlerimi olucak yoksa aynımı kalıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diffriend

    Telefondaki kitaplığımda yazdığı gibi 4961 şarkı gözüküyor. Kontrol ettim, bir şarkıdan bir tane var, ikili olanlar gitmiş. Çok güzel... Aşağıda görebilirsiniz şarkı sayısını.

     iTunes Match Kullananlar (Ana Konu)

    Ha bu arada aktive ettikten sonra ilk defa müzik uygulamasına girdiğimde bir 2-3 dakika cloud eşleşmesi yaptı.

    Şuanda yavaş yavaş albüm kapaklarımı da yüklüyor. Hepsini hemen yüklemedi nedense. Örnek vermek gerekirse;

    I harfi ile başlayan albümlerimin kapakları gelmişken
     iTunes Match Kullananlar (Ana Konu)

    Aynı durum S harfinde malesef yok...
     iTunes Match Kullananlar (Ana Konu)

    Şuan için durum bu. Akşam Turkcell Edge ile biraz stream müzik dinleyip kaç MB yediğini ve akıcı olarak dinleme yapıp yapmadığını test edeceğim... Bu mesajı yazarken upload miktarı 400 şarkıyı geçmiş. 10 dakikada 100 şarkı yine, ortalama 1 dakika da 10 şarkı yüklüyor 100kb/s upload hızıyla. Sanırım bir sıkıştırma işlemi yapıyor; çünkü az önce eklediğim şarkı 60mb civarındaydı ve 10 saniyede yükledi.

    Görüşmek üzere.

    bu durum albüm kapagı ve isimlerde şarkıcıda felan geçerlimi ve s dekilerde güncellendimi , lütfen ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz5555

    merhaba ben de buna abone olmayı düşünüyorum sorum şu bendeki şarkıların çoğu saçma sapan isimlere ait www. diye site isimleri felan var :D matched yaptıgında itunes dan indirdiğimde düzgün isimlerimi olucak yoksa aynımı kalıcak

    Aynı kalacak. itunes match (icloud müzik arşivi) sadece elindeki müzikleri saklayıp, 10 cihaza kadar aynı apple kimliği ile dinleyebilmeni sağlar.

    Bahsettiğin tarzda karışık isimlendirmeleri olan bir müzik arşivin varsa. linkini paylaştığım itunes tuneup eklentisi ile en zahmetsiz şekilde arşivi düzenleyebilirsin. Bahsettiğim program ücretlidir.
    tuneup

    Ben uğraşırım sıkıntı değil dersen isimlendirme için bir iki mesaj üstte "ÇevreMühendisi" nickli arkadaşın tavsiye etmiş olduğu programlar ile uğraşarak da dediğini yapabilirsin.
    Windows kullanıyorsan tag&rename uygulaması tüm ihtiyacını da karşılar.
    tag&rename

    Müziklerim derli toplu bir yerde saklansın diyorsan. Müziklerin için bir bulut servisiyse aradığın. google music bulut servisini de deneyebilirsin. 2-3 sene evvel ücretsiz olarak kullanıyordum.




  • 25.000 şarkı sınırı, sene sonuna kadar 100.000 yapılacakmış.

    Çok iyi oldu bu haber...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanriseven

    25.000 şarkı sınırı, sene sonuna kadar 100.000 yapılacakmış.

    Çok iyi oldu bu haber...

    Apple Music, spotify varken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kullanmaya devam ettigim sistem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Music kullanan birinin aynı zamanda iTunes Match kullanması mantıklımı sizce?
  • up
  • Konu ölmüş galiba. Sorum olacaktı. Match aboneliği başlattıktan sonra telefonda artık dinlemek istemediğim parçaları sildiğimde otomatik olarako parçaları bilgisayarımdan da silebilir mi? Artık o parçaların bilgisayarımda da olmasını istemiyorum. Bunu yapabiliyorsa mükemmel. Çünkü itunes üzerinden telefona attığım parçaları telefondan sildiğimde senkronizasyon sonrası tekrar telefonuma yüklemekte. Eğer arşiv büyükse telefondan sildiklerimi itunestan da tek tek silmek çok zahmetli oluyor.

  • herge76 H kullanıcısına yanıt

    Arşivden silmek istersen en güzeli bilgisayardan silmek. Kesin cozum.

    Telefonsan silmek istersen iCloud dan da sileyim mi diye soruyor. Evet dersen tamamen siliyor. Ama orj dosya siliyor mu diye bakmak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burgazz B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür edeeim. Telefondan sildiğim parçayı pc arşivinden kesin silmiyor.apole desteki ile de görüştüm. Telefondan pc ye senkronizasyonun olmadığını belirrtiler. Sadece pc den telefona oluyormuş. Bu sebeple telefondan parça silmenin pratikte bir anlamı kalmıyor. Çünkü telefonu pc ile senkronize ettiğin anda itunes arşivdeki parça direk telefona tekrar yüklenmiş oluyor. Sırf bu saçma sebeplerden dolayı artık androide geçicem. Microsd ye atıcam tüm parçaları, beğenmediklerimi rahatça silecem.
  • herge76 H kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 5 senedir iTunes Match kullanırım. Tüm arşivim orda (100 e yakın MP3 CD 10 a yakın MP3 DVD )bu yüzden sistemden çıkamıyorum. Ama benim icin büyük kolaylık sağlıyor albümleri telefona atmaya. Dinlediğim ambient ve idm parçaları da genel olarak bulunabilir değil. Bu yüzden devam ayrıca aylık hala 3 tl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.