Şimdi Ara

itunes store türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar application yüklerken, accountumun sadece Turkish itunes store da gecerli olduğunu söyleyip kuruluma izin vermiyor. Çözümü bilen var



  • iTunes store'dan bişe alamazsın. AppStore'dan alacaksın.
  • app store nerde ? ücretlimi ? msn flan warsa ındırılebılınırmı yardımcı olurmusnuz bıras
  • Telefonun ana ekranında AppStore olması gerek. AppStore'u kullanmak için Wireless veya Edge ile bağlantınız olması gerek. (Emin olmamakla birlikte bilgisayarda iTunes üzerinden de Application yüklüyebiliyor olabilirsiniz, ama dediğim gibi emin değilim)

    Tabi AppStore'dan yararlanmak için iTunes hesabınınz olması gerekiyor. iTunes hesabını da bilgisayar üzerinden, iTunes programı aracılığı ile alablirsiniz. Yalnız geçerli bir kredi kartı numarası istiyor. Forumun biryerlerinde iTunes'a kartsız üyeliği anlatan birşeyler vardı ama ilgilenmediğim için bilmiyorum.

    AppStore'dan Top 25e girip, üst taraftan Free ye basarsanız, bedava MSN programı felan orda olması gerek. Adı IM+ 'ydi galiba..

    Bu Free kategorisinin altında çok yüklenen bedava programlar var. Açıklamasına bakarak programın ne işe yaradığını az çok anlayabiliyorsunuz. Top 25'deki Free dışında diğer kategorilerde de gezerken veya Search kısmından aratırken Free yazan programların hepsi bedava.

    Ek olarak diğer programları da para ile alabiliyorsunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 27 Eylül 2008; 20:17:55 >




  • İTUNES 8 DE ADRESİ GEÇEMİYORUM Bİ TÜRLÜ ABD ADRESİ DE DENEDİM OLMUYO KREDİ KARTINI DA AKTİF ETTİK AMA ADRESTE TAKILDIK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 27 Eylül 2008; 22:50:05 >
  • itunes'da solda itunes store var, ona tıkla, gelen ekranda App Store göreceksin, sağda menüde bi yerlerde.

    kategoriler gelecek, kitap, oyun vsvs gibi. onlara bas, sağ üstten populere gore sırala, bedavalar genelde en populer olanlar icinde geliyor. oradan indir, sonra iphone ile sync yap.
  • az evvel ifutbol Score yi aldim 2 usd karsiligi.gercekten cok zevkli bir uygulamaymis futbol ve iddaa ile ilgileniyorsaniz kacmaz.kendi favori takiminizi secip oynadigi tum maclari ve oynayacagi maclari kisacasi herseyi gorebiliyorsunuz.turkiye ve dunya ligi elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 28 Eylül 2008; 1:15:05 >
  • hocam belkı yerı degıl ama yardımcı olurmusuz

    hocam ben sole bırsey sorumak istiyorum kısmet olursa yarın veya pazartesı bende bır tane iphone alıcam (turkcell nezaman getırırse) ama bende jılbreak yapmak ıstıyorum ama jılbreak yaparken cakma ıme numarası kacma bımlemle fılan kullanmamıza gerek varmı bazı forumlarda rastladım ıste 2.1 jılbreak+fake ıme gıbı seyler yazıyor yanı bu jılbreak olayı tam nedır ve bızden goturulerı neler olur bırde jılbreak yaptık genede ıtune store veya ıste fılımlerı programları nerden ındırıyorsak resmı sıtesı oraya genede baglanabılıcekmıyız free uygulamaları ındıre bılıcekmıyız bırde dıyelım yaptık jılbrek ama sıkıldım orgınal olarak kullanmak ıstıyorum crack lı versıyon kullanmak ıstemıyorum gerı donusu oluyormu bole bırsey soz konusumu cunku psp de ole yapabılıyorduk ıstedıgımız zaman resmı versıyonunu gecebılıyorduk bu sorularımı yanıtlarsanız cok sebaba gecersınız arkadaslar
  • iTunes ücretleri hemen çekiyor mu o konuda pek bilgim yok ama gün içinde çekiyor.

    Olası sorunlar hakkında ise bilgim yok. İnternette çalıştığına emin olduğum kredi kartım, doğru adresim ve doğru bilgilerimle, tek seferde sorunsuzca üye olabilmiştim çünkü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.