Şimdi Ara

iTunes, Yedekleme ve Format Üzerine Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda arama yaptım ancak yeterli bilgiye ulaşamadım. Yıllarca android kullandıktan ve geliştirdikten sonra yaklaşık 6 ay önce iPhone 6s ile bende IOS dünyasına geçtim. Değişikliklere alışabilen bir kullanıcıyımdır ancak iPhone ve IOS bazı noktadalarda gerçekten sınırları zorluyor. Bazen mantık işe yaramıyor, trick bilmeniz gerekiyor.

    Sorun şu: Bilgisayarımı sık sık formatlayan bir insanım. (Meslek nedeniyle yükle sil derken çöpe dönüyor pc) Telefonun hafızası da 32gb. Tabi fotoğraflar videolar derken neredeyse alanın çoğunu kullanır hale geldim. Şimdi fotoğraf ve videoları ve mümkünse rehber vs. gibi şeyleri iTunes ile pc'ye yedeklemek istiyorum. (Live Fotoğraflar'ı Live olarak korumanın tek yolu iTunes ile yedeklemek sanıyorum.) Ancak format attıktan sonra bu iTunes'a aldığım yedeklerimi koruyabilecek miyim? Korudum diyelim, telefonu bir dahaki yedekleyişimde yeni video ve fotolar bu eski yedeklerle birleşerek ilerleyecek mi?

    iCloud alanı satın alıp yedeklemeleri oraya yapmak en mantıklı seçenek aslında ama gizlilik açısından verilerimi kendi bilgisayarımda depolamak taraftarıyım. iCloud'a yalnızca rehber, takvim, notlar gibi basit şeyleri yedekleyebilirim. Ancak fotolar ve videolar bilgisayarıma yedeklenmeli.

    Son olarak, bu bilgisayara attığım video ve fotoğrafların telefona geri yüklenme aşamasında, istediğim fotoğraf ve videoları seçebilecek miyim yoksa daha önce yaptığım yedek bir disk kalıbı gibi telefonun varolan belleği ve ayarlarının direk yerine mi geçecek? (üzerine yazmak gibi)

    Cevaplar için şimdiden teşekür ederim. Net cevaplar önemli değil, bildiklerini paylaşırsanız da kabuldür. Sonuçta her bilgi eninde sonunda yardımcı olacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.