Şimdi Ara

İwown fit i6 pro - akıllı bileklik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
22.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel yorumlar için herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba; brn bu bilekliğini almak istiyorum fakat yazılımsal sorunları olduğundan behsedilmis. Son durumu nedir ürünün. Bi de muzigi kontrol edebiliyor muyuz?
  • İyi günler herkese, bilekliği beğendim ve aldım. Dün elime ulaştı bir çok özelliğini öğrendim ancak sleep monitörü bir türlü çalıştıramadım. Bunun aktive edilmesi mi gerekiyor ya da başka bir ayarı mı var acaba? Bir de google play de iwownfit ve zeroner diye iki programı var. Sırasıyla ikisini de kurdum ancak zeroner türkçe olduğu için onunla devam ediyorum. Bunun için tavsiyeniz var mı?
  • Bu akıllı bileklik den almak istiyorum kullananlar memnunmu öneren bileceginiz varmı teşekkürler
  • Bilekliği bugün itibariyle iPhone 6S iOS 10.1 cihazımla kullanmaya başladım. Yukarıdaki sorulardan farklı soruları olanlar varsa cevaplamaya çalışırım. 1 hafta-10 gün kullandıktan sonra genel görüşümü de paylaşırım. Şuanlık gayet güzel ve işlevsel görünüyor.
  • Hayırlı akşamlar bende almayı düşünüyorum ekran görünmüyor diyorlar birde gelen mesajları cevapsız çağrılar i görebiliyormuyuz eksik gördüğünüz varmı teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar ürünü Türiye'de en iyi fiyata bizim mazağada bulabilirsiniz. Aynı zamanda garantili ve faturalı olarak alıyorsunuz.
    Ürün linkide aşağıdadır. Reklam gibi oldu biraz ama yurtdışı bekleme ve garanti söz konusu olunca gayet makul bir fiyat.
    Ayrıca yeni çıkan model i6hr yi de incelemnizi isterim, i6pro estetik açıdan daha iyi yeni gelen Hr ise şarj kablosuna ihtiyaç duymuyor ve daha fazla menü seçeneği bulunuyor.
    iwown i6pro
  • ozekinci O kullanıcısına yanıt
    İki modeli detaylı karşılaştırma ve inceleme yapma imkanınız varmıdır artıları eksileri gibi detaylı bir şekilde
  • bugün iwownfit uygulaması google playden otomatik güncellendi ve doğru düzgün çalışmıyor. 1.3.1.6 dan daha eski sürümü olan var mı
  • 2 aydan uzun sürdü gelmesi ama sonunda kavuştuk. Çok güzel hafif, korktuğum büyük değil tasarımı oldukça iyi durdu. Yumuşak kaliteli silikonu da. Şarjı da manyetik (güçlü bir mıknatıs değil ama sorun yok) güzel olmuş şuan şarjda.

    Ayrıntılı incelerim soruları da cevaplayabilirim. Hareketlensin biraz bu konu. Sahip olan arkadaşlar pek ayrıntılı paylaşım yapmadılar.

    Firmware update yapmaya korkuyorum 1 kişi yapmayın yazınca. Nedir saat yazılımını güncelleyen var mı sorunsuz güncelleme çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni aldım bilekliği, bana kalırsa bildirim olayı yetersiz olmuş. Ben iPhone da kullanılıyorum mesela sleep cycle kullanırken alarmla uyandırsa çok iyi olur ama sadece iwownfit programındaki alarmi kurarak cihazin sizi titresimiyle uyandırmasını sağlayabiliryosunuz. Daha da büyük sorun şu, ilk aldığımda sorun yoktu. Şimdi training modlarından sadece running görünüyor. Halbuki orda şınav basketbol falan da olması lazim. Anlamadım yani insallah bi kac güne hem ben alisirim hem de düzgün ayarlarını yapabilirim. Sizden de yapabileceklerimle ilgili tavsiyeleriniz bekliyorum.

     İwown fit i6 pro - akıllı bileklik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bu bilekligi aldım çok memnunum fakat işteyken şarjı bitti akşam şarja taktım şarj ettim şimdi bildirim gelmiyor uygulamayı silip.tekrar mi yükleyeceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagle_beagle

    Ben bu bilekligi aldım çok memnunum fakat işteyken şarjı bitti akşam şarja taktım şarj ettim şimdi bildirim gelmiyor uygulamayı silip.tekrar mi yükleyeceğim?

    uygulamayı silmene gerek yok.
    bluetooth açık olsun. telefonunun yeniden başlat yeter.
  • Başlattım hocam. Uygulamayı sildim yükledim saati kapatıp açtım telefonu kapatıp açtım bilegimi cevirdigimde uyanmada deaktif oldu uygulamadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün saate yeni güncelleme geldi bende güncelleme gafletinde bulundum saat şu an açılmıyor şarja sokmak da fayda etmedi. Aman siz güncelleme yapmayın, çaresini bilen varsa söylesin :(
  • 3-4 saat sonra alet kendine geldi ama 1.0.3 olan versiyon 1.0.2 olarak geri geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu bileklik ve mi band 2 arasındayım yalnız kolu çevirdiğinizde çalışması mi band 2 nin önüne geçiriyor bu cihazı
    Kafama takılan 2 sorun var birincisi bu güneşte ekranın durumu? zaten spor için alıpta sahilde koşu, yürüyüş yaparken ekranı görememek çok anlamsız
    İkincisi ise bu update ile çalışmıyor falan şeklinde şikayetler okudum. Bu iki durum hakkında kullananların yorumunu alabilir miyim?
  • smilerface S kullanıcısına yanıt
    Merhaba kullanmış olduğunuz bilekliğin marka ve modelini söyler iseniz size yardımcı olmaya çalışırım iyi günler.
  • Merhaba ben running modunu denemek için başlattım. ve diğer modlar birden gitti. yani basketbol, şınav vb. modlar gitti şuan sadece running modu var. diğer modlar nasıl geri gelecek yardım ederseniz çok sevinirim. bu arada saat idare eder. :D
  • Merhaba,
    sms whatsapp gibi bildirimlerin içeriğini okumakta bir problem oluyor mu iphone için soruyorum. Bir yerde telfonun dilinin ingilizceye çevrilmesi gerektiği gibi birşey okumuştum. Böyle birşey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.