Şimdi Ara

İyi bilgisayar, Kötü performans.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşımın çok büyük bir problemi var. Bİlgsiayarı hiç rezalet bir bilgisayar değil ama tüm oyunlarda inanılmaz kasma oluyor. Her şey low de, en düşük resolution da bile rahatsız edici kasma oluyor. (Arkadaşımın ağzından yazıyorum)

    Sistem özellikleri şöyle:
    Intel Core i7 2.93 GHz

    ATI Radeon HD 5500 Series

    6 GB Ram


    "Bilgisayar CASPER markladır"

    Bu PC nin perfect bir ppc olmadığını biliyorum ama yinede dual core lu arkadaşlarım bile çoğu oyunu oynayabilirken ben anca mount and blade yada minecraft oynayabiliyorum... aslında minecraftı bile tam iyi oynadığım söylenemez.

    Ne yapmam gerekiyor bir söylerseniz sevinirim. Format attım hiç bir şey değişmedi. Ekran kartının updateleri full. o kadar para bayıldım hiç bir şey yapılmıyor.

    Şimdiden teşekkürler.



  • ekran kartı tam olarak nedir?
  • Özelliklere girilicne ati radeon 5500 series yazıyor 1024 MB. Bende pek anlayamadım

     İyi bilgisayar, Kötü performans.
  • Acaba Casper dan mıdır ? Çok sorunlu kötü bi marka diye duymuştum.
  • Selam
    Yazdığınız modellere göre harika olmasa da, performans artırılabilir. Ancak bunu usta bir el yaparsa tabii ki.. Garantisi bitmiş ise, işten anlayan iyi bir sistem yöneticisine veya format işleri yapan kişilere gösterin.

    Ayrıca; eklediğiniz resme göre masaüstünde o kadar çok şey var ki, bir ben eksiğim orada! Kısayollar dışında bunların tamamının diğer HDD bölümüne taşınması daha sağlıklı olacaktır.
    Kolay gelsin..
  • bazen zararlı yazılmlar ve virüsler bilgisayardaki performansı acayip düşürüyor
  • bu özelliklerdeki bir pc ile normal şartlarda oynayamayacağın kaç tane oyun olabilir ki? aynı sorunu lenova da yaşamıştım. fakat onda 2 ekran kartı varmış farketmemiştim ve yüksek performanslı ekran kartını aktif etmek için bir düğme vardı onu açınca düzeldi. senin modelde bu varmıdır bir kontrol et. garantisi devam eden bir cihazsa mutlaka servisine ver. bu arada gpu ve cpu ısı seviyelerin ne durumda?
  • yukarıdaki tavsiyelerın dışında eğer sorun çözülmesse sisteminizi test edin derim ..belki çakışan sağlıklı çalışmayan parcalar olabılr .. yada kullanılan işletim sisteminden kaynaklı durumlar olablir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.