Şimdi Ara

İzmir de iyi KPSS dershanesi hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
32.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lider mi körfezmi onceden cevaplayan arkadaslar ne diyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: <flame>

    quote:

    Orijinalden alıntı: Menanty

    İzmir'demisiniz. Eğer öyle ise bende dersaneye gitmeye karar verdim böyle evde olacak gibi değil.

    Ben Buca'da olduğum için önceliği Statü'ye verdim ama. Sanırım onlarda mesela ünite bittikten sonra yaprak test vb. dağıtmıyorlarmış.

    Yediiklim çok pahalı olduğu için düşünmüyorum.

    İhtiyaç akademi, Murat ve Statü arasında kaldım. Birde körfez var tabi oda malum çok reklam yapıyorlar ama ne biliyim.

    Arkadaşlar benim için önemli olan örneğin, bir derste çözemediğim soruları gidip belli zaman dilimlerinde dersin hocasına çözdürebilmek. Bunu yapan dersane varsa tavsiyeniz bu yönde olsun.

    Ekleme: Murat için çok pahalı deniyor doğru mudur? birde geçen sene Statü'ye bilgi almak için gittiğimde duvarda öğretmenlerin soru çözme saatleri vardı, giden varsa buna uyuluyor mu biliyor musunuz?

    Arkadaşlar Statü hakkında bilgisi olan var mı?

    yazmamışsınız ama hangi dersaneye gıttınız ve memnun kaldınız mı merak ettim.özellıkle statü akademı konusunda.bende bucada oturuyor statu akademi ilgimi cekıo

    Gel,gel takılırız




  • hangisine giderseniz gidin paket program denen saçmalık olmasın , vatandaşlığı ocakta bitirip birdaha vatandaşlık anlatmıyorlar bu ne böyle , ben olsam saatleri bana uyan , etütü ve birebiri bool olan tanınmış ama 750 tl den bir kuruş yukarı vermeyeceğim bir dersaneye giderdim , hem ne o öyle 3 bin tl ler falan , altın kaplamamı sizin deneme kitapları birader , gerçi memlekette pahalıysa iyidir mantığı olduğu sürece bu murat dersanesi gibi tüccarlar çok ekmek yer
  • arkadaşlar bende 2014 kpss lisans gk-gy sınavı için dersaneye gitmeyi düşünüyorum. en popüler olan dersaneler murat-yediiklim-lider ama muratın fiyatlarının çok yüksek olduğunu duydum.bu 3 dersane fiyatları ve farklı tavsiyeler hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.karacana gidip tavsiyede bulunacak olan arkadaşlardan yorumlarınıda alabilirim.
  • Karşıyaka'dayım karacan ya da körfez gidicem. Karacanı aö den biliyorum memnundum. Karşıyaka Körfez hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Sınıflar kaç kişilik mesala saolun. Sınava giriceklere başarılar!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kF

    Karşıyaka'dayım karacan ya da körfez gidicem. Karacanı aö den biliyorum memnundum. Karşıyaka Körfez hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Sınıflar kaç kişilik mesala saolun. Sınava giriceklere başarılar!

    bende aöfde karacandaydım memnundum.bende karacana kayıt oldum.körfez içinse farklı bir durum sözkonusu olabilir.herkese farklı muamele yapıldığını duydum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borno_vali

    quote:

    Orijinalden alıntı: kF

    Karşıyaka'dayım karacan ya da körfez gidicem. Karacanı aö den biliyorum memnundum. Karşıyaka Körfez hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Sınıflar kaç kişilik mesala saolun. Sınava giriceklere başarılar!

    bende aöfde karacandaydım memnundum.bende karacana kayıt oldum.körfez içinse farklı bir durum sözkonusu olabilir.herkese farklı muamele yapıldığını duydum

    Farklı davranıcaklarını sanmıyorumda. Ola ki öle bişi oldu biz de farklı davranırız.
    Körfeze 3000tl ye alan + gk gy kayıt oldum. Sınıflar 30 kişilik 24 eylülde başlıyor. Hayırlısı olur umarım. Hafta içi grupları full dolmuş artık hafta sonu alıyorlar. Zar zor hafta içine kaydettirdim. Sınava giricek arkadaşlara başarılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kF -- 30 Ağustos 2013; 15:19:41 >




  • arkadaşlar bende ist ümraniyede kurs bakıyorum karacana sordum gk+gy 700 tl fiyat dediler aynı şekilde sınav dersanesi 1000 tl dedi yarın birde ihtiyac akademiye gidicem.

    benm merak ettiğin kpss a ve b ne oluyor ?
  • Sınav sistemini basit bir araştırmayla veya ösym kpss klavuzlarındaki açıklamaları okuyarak neyin ne olduğunu öğrenebilirsin. A grubu mesleğine göre alım yapılan sınavdır. Yani iktisat bitirdiysen, iktisat böümüyle ilgili akademik sorular sorulur. Yanında GK-GY sınavına da girersin. Bürokraside önemli görevler alırsın. Bu sınavlar her sene olur.

    B grubu ise düz memurluktur burada da alanına göre alımlar yapılır. Lisans,Önlisans ve Lise alımları vardır. 2 senede bir çift yıllarda yapılır. Sadece GK-GY sınavına girmen yeterlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felipemassa

    Sınav sistemini basit bir araştırmayla veya ösym kpss klavuzlarındaki açıklamaları okuyarak neyin ne olduğunu öğrenebilirsin. A grubu mesleğine göre alım yapılan sınavdır. Yani iktisat bitirdiysen, iktisat böümüyle ilgili akademik sorular sorulur. Yanında GK-GY sınavına da girersin. Bürokraside önemli görevler alırsın. Bu sınavlar her sene olur.

    B grubu ise düz memurluktur burada da alanına göre alımlar yapılır. Lisans,Önlisans ve Lise alımları vardır. 2 senede bir çift yıllarda yapılır. Sadece GK-GY sınavına girmen yeterlidir.

    dostum teşekkür ederim bende fiyat sordum bugün 1400 tl dedi ihtiyaç bakalım ciiddi cddi düşünüyorum ama kpss a ile b arasında kaldım tabi a daha pahalı
  • Buca'da statü akademi derslere başladı..Şimdilik güzel gidiyoruz hocalar güzel,sınıflar sakin...Dershane olmadan da olur diyenlere katılmıyorum,mutlaka fark ediyor arkadaşlar imkanınız varsa iyi veya kötü bir dershaneye gidin,evde 1 ayda yapamadığımı dershanede 3 günde yaptım..
  • arkadaşlar ben geçen sene açmıştım konuyu.geçen sene dersaneye gittim ama tam hazırlanamadım.bu sene okulsuz tekrar denicem.lider,murat,yediiklim bu işte başı çekerler.arkadanda körfez falan gelir.körfez daha yenidir alanda.yediiklime giden bi arkadaş sınavdan 2 gün önce bile konu işlediğimiz oldu falan dedi.oraya gitmediğim için birşey söyleyemem.ama murat veya liderden birini seçin derim(tabi yediiklim ve körfezde olabilir 2sinede gitmediğim için birşey söyleyemem).ama emin olun dersane bu işte %20 etkiler.önemli olan sizin çalışmanız.sizin çalışmanız %80 i etkiler
  • Maximum Akademi'ye gitmeyin de nereye giderseniz gidin. 2012'de gitmiştim. Ben hayatımda o kadar laçkalaşmış bir dershane görmedim. Vatandaşlık hocası kitabı alıp okuyor, tarih hocası garip garip şakalar yapmaktan ders hiç akmıyor..Bir türkçe ve coğrafya hocaları iyiydi sadece. E türkçeyi kendin de yaparsın zaten, iyi olması çok büyük bi avantaj değil. Coğrafya hocasını desen yönetim kavga edip yollamıştı..Yani sıfıra sıfır kalmıştı. Matematik hocasını en sona sakladım çünkü böyle bir şey olamaz :) Adam etüt yapıyo, ama sen soru soramıyorsun. Toplamışlar tepeleme 50 kişiyi. En çok kimin sesi duyulursa (mesela: "hocam 5. soru" gibisinden) zaman yettiğince o sorular çözülüyodu. Ders sonunda bi bakıyodun, verdiği soruların yarısından çoğu duruyo. Aslında adam iyi anlatıyodu matematiği ama hep meşguldü, vakti çok kıymetliydi. Matematik etütlerine çoğu zaman henüz mezun olmuş, deneyimsiz, sesi bile çıkmayan bi kız geliyodu. Ona soru bile soramıyoduk (düşünün etüt yapıyoruz) kız hangi soruyu çözmek isterse onu çözüyodu.. Anlarsan anlıyodun işte..




  • Yedi iklim, Lider ve Bilim Akademi arasında kaldım. Dershaneleri dolandığım 2 günde gördüm ki TV'de Fox kanalındaki bir dizi de yazgan karekteri var. Üniversitede sahte transkript satıyor. Satarken de arz talep diyor; 2 dakikada 2'ye katlıyor fiyatını elindeki transkriptin. Dershaneler de aynı bu Yazgan karekteri gibi. Gidip fiyat konuşuyorsunuz, bir daha gittiğiniz de "o o zamandı, şimdi şu para" diyorlar ve artmış oluyor. Erken kayıtda 1700'lerde başlayan kayıtlar da fiyatlar her ay düzenli olarak arttı.

    Öğretmenlik Alan için yer arayan var mıdır bu arada. Grup olarak daha düzgün fiyat alırız. Yediiklim, Lider veya Bilim Akademi olabilir.
  • arkadaşlar bende kpss b grubundan bu sene girmeyi düşünüyorum. dershane olarak ebim yediiklim ve lider arasında kaldım ebim biraz ağır basıyor bir bilgisi , tavsiyesi ... olan var mı ?yardımcı olursanız sevinirim.
  • Herkese selam .. bende 2 sene lider dersanesine gittim izmirdeyim bu sene kesinlikle farklı bir dersaneye gidicem beden eğitimi ogretmeniyim , yukarıda Bir arkadaşımız yediiklim öğretmenlerle daha çok ilgileniyor demiş böyle Bir fark varsa oraya gitmek isterim son tek atımlık kursunum var artık ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin50

    arkadaşlar bende kpss b grubundan bu sene girmeyi düşünüyorum. dershane olarak ebim yediiklim ve lider arasında kaldım ebim biraz ağır basıyor bir bilgisi , tavsiyesi ... olan var mı ?yardımcı olursanız sevinirim.

    bende ebimi düşünüyorum,sen yazıldın mı dershaneye?
  • Ebim kpss yi öneririm ben gecen sınava hazırlık için gitmiştim. özelllıkle sınıflarının kalabalık olmaması çok iyi bide hocalar devamlı orda istediğinizde yardımcı oluyolar.
  • Uzaktan Eğitimi deneyebilirsiniz hafıza teknikleri ile konuları daha hızlı ve akılda kalıcı kavrayabilirsiniz.
  • Selam arkadaşlar ben 2016 Kpss için ön lisans dan gireceğim sınava Murat eğitim ile Lider dershanesi arasın da kaldım bilgisi olan arkadaşlar lütfennn yardımcı olabilir mi? Başka dersane önerisi olanlarda yazarsa sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.