Şimdi Ara

İzmir Genpa Kapak Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    28/04/2010'da izmir Genpa'ya yakınlık sensörü arızası nedeniyle telefonumu bıraktım. (Bu arada telefonun titreşim tuşunun olduğu yerde çatlak var ve belirtmeyi unuttum) 3 gün sonra "telefon oldu alabirisiniz" mesajı geldikten sonra almaya gittim. Telefon olmuştu ama kapak iyi kapatilamamisti. Ben de durumu bildirip sorunun çözülmesini talep ettim. CihaZin bir gün daha servise dönmesi gerektiği belirtilince de çatlak sorunu olduğunu belirttim. Madem servise donecek o zaman çatlağı da halledin dedim ve geri verdim. Ertesi gün telefon hazır mesajı geldi. Aslında şaşırdım bu kadar erken olmasına ve almaya gittim. Sok!! Telefon hem daha da Zarar gormustu hem de kapak degisimi yapılmamıştı. Kapağın neden değişmediğini sordugumda aldığım cevap daha da sok etti beni. "genpa kapak degisimi yapmamaktatir" sonra bagiris çağırız derken telefonu sorun cozulene kadar almıyorum dedim ve tekrar bıraktım. Sonuc; telefon kapağı değişti telefon yepyeni oldu.

    Belirtmek istediğim şey ben eskiden hep nazik olmaya ve alttan almaya özen gosterirdim ama yaşadığım son 2-3 olay bana bağırıp çağırmadan is yapılamadığını gosterdi. Sanırım benzer bir durumu yaşayan başka bir izmirli vardı ona tavsiyem geri adım atmamasidir.
    Not: ben cihazımı hiç düşürmedim ve hep kılıçta kullandım. Yani sorunun fabrika hatası oldugundan şüphem yok. Bence bu yüzden kabul etmek zorunda kaldılar.
    Not2: ilginç olan sey kapak değiştirmelerine rağmen resmi belgeye "mekanik onarım yapıldı" seklinde yazdılar. Bu da muhtemelen emsal teşkil etmesin diye yapılan bir "kurnazlik"







  • Bende 29'unda bıraktım ses tuşunun yanında çatlak vardı kadıköye bıraktım çokta naziktim, 3 gün sonra telefon değişiminin yapıldığını öğrendim tam tamına 5.gündede yeni telefonu aldım yani bugün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.