Şimdi Ara

İzmir Gitar Kursu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmirde uygun fiyata gitar kursu veren bi kurum veya kişi olarak bildiğiniz biri varsa yardımcı olursanız sevinirim



  • Clynorm kullanıcısına yanıt
    İzmir'de uygun fiyata gitar kursu almak istiyorsanız siteyi inceleyebilirsiniz.

    http://gitarkursuizmir.net/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.M. -- 5 Temmuz 2013; 16:38:42 >
  • Bornova da klasik,elektro,akustik gitar kursları içinwww.umutsanatmerkezi.com inceleyebilirsiniz.
  • İzmir’in Tercih Edilebilecek Gitar Kursları

    Gitar kursu almak isteyen bireyler için yazımın sonunda gitar kursu seçeneklerini sıralıyorum, kesinlikle ayrım yapmadan tüm siteleri ziyaret etmeli ve hepsinden bilgi almalısınız. Eğer iyi bir eğitim istiyorsanız benim evim uzak, ben şuradaki kursa gidemem evime en yakın kurs olsun diye düşünmeyin. Önemli olan kursun kalitesidir, yakın ama kötü bir kurstan eğitim almanız hiç bir işe yaramayacaktır, bu sebeple aşağıdaki tüm kursların sitelerini ziyaret etmenizi öneririm, hepsi çok başarılı gitar kurslarıdır.

    Gitar kursu, müziğe başlamak ve hayatının içine sanat katmak isteyen bir çok kişinin ilk tercihi. Özellikle günümüzde popülerliğini halen sürdüren gitar, doğru bir eğitimle çok eğlenceli bir hobi haline gelebiliyor.

    Gitar kursunu doğru adreslerden almanız en önemli konulardan biri. Gittiğiniz gitar kursu size müzik aletinizi sevdirmeli, size, sizin tam istediğiniz tarza yönelik profesyonel fakat sıkmayacak eğlenceli bir gitar eğitimi sunmalı.

    İzmir’de bir çok kaliteli gitar kursu bulunmakta, bu gitar kursları arasından size en yakın olanı seçip ders almanız mümkündür. Farklı fiyatlarda, farklı özelliklerde gitar kursları bulmanız mümkündür fakat eğer bu işi gerçekten sürdürmek istiyorsanız iyi gitar kurslarından ders almanız önemlidir eğer yanlış eğitmenle başlarsanız gitar kursuna harcadığınız para tamamen boşuna gitmiş de olabilir, bu sebeple aşağıda bahsettiğim gitar kurslarını arayıp bilgi alabilirsiniz, eğitim kalitesi olarak başarılı gitar kurslarından bazılarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Gitar kurslarının size sunduğu avantajları da sıralayalım.

    Bireysel ve sınıf gitar dersleri
    Gitar derslerinin tarihi belirleme seçeneği
    Uygun fiyat
    Sıkmayacak ve özel hazırlanmış gitar kursu programı
    Yanınızda gitar getirmeden, gitar kursunun gitarlarından yararlanma imkanı
    Düzenlenen konserlerde sahne alabilme fırsatı
    Sosyal ve eğlenceli bir ortam
    Uzman eğitmenler
    Haftanın her günü sunulan eğitim imkanı, etüd olanaklarından yararlanabilme şansı

    Yukarıda saydığımız imkanları ve daha fazlasını kursları telefonla arayıp kendiniz de öğrenebilirsiniz. Aşağıda belirttiğimiz kurslarda çok daha fazla imkan mevcuttur, ben aklıma gelen en temel imkanları saydım.

    Ayrıca gitar kurslarına başlamadan önce gidip ücretsiz deneme dersi alabilir ve gitar öğretmenlerini ve gitar kursunu yakından tanıyıp daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Gitar kurslarındaki bu şeffaflık zaten gitar kursunun kalitesini önceden garanti etmektedir.

    Tekrar belirtmek istiyorumki evime en yakın diye en yakın bulduğunuz kursa gitmek en doğru tercih değildir, aşağıdaki tüm kursları arayıp tek tek bilgi alabilirsiniz, içinize sinen kursa başlayabilirsiniz. Ayrıca bu bir hobi meselesi, eğer evinize uzak bir kurs tercih ederseniz ara sıra kendi bölgenizden çıkıp farklı bir bölgeyi dolaşmış olursunuz, İzmir’de ulaşım kolaydır, vapur, metro, otobüs, dolmuş derken her yere ulaşım pek de zor olmadan yapılabilmektedir ki aşağıda bahsi geçen kurslar da hep merkezi yerlerdedir.

    Şimdi gitar kurslarını sıralayalım

    http://www.erturgutsanatmerkezi.com/izmir-muzik-kursu/klasik-gitar-kursu-izmir.html
    http://artnmoreizmir.com/kurslar/gitar-kursu-izmir/
    http://taskagitsanat.com/gitarkursuizmir.html
    http://rapsodisanat.com/derslerimiz/muzik-kursu/gitar-kursu-izmir/
    http://sozkonususanat.com/kurslar/muzik-kursu/gitar-kursu/
    http://365sanat.com/gitar-kursu-izmir/
    http://gitarkursuizmir.net
    http://gitardersiizmir.com
    http://gitarkursuizmir.com
    http://luvisanat.com/gitar-kursu-izmir/
    http://gitarkursuizmirbornova.com/

    Bol gitarlı bir gün dilerim, ayrıca gitarla ilgili aklınıza takılan sorular olursa arkantos35°hotmail.com adresine mail atarak bana sorabilirsiniz. Mümkün olduğunca gün içinde dönüş yapmaya çalışırım.




  • Evinizde gitar dersi için (Mavişehir, Bostanlı, Karşıyaka);

    https://mertaycicek.wixsite.com/izmirgitardersi
  • Gitar bakımı yaptırabileceğim yerler konusunda gerçekten bilgi sağladığım bir yazı olmuş, teşekkürler donanimhaber.com ve forumcular. Sizlere gitar bakımını evde kendi başınıza nasıl yapabileceğiniz konusunda bilgilendirme sağlayabileceğiniz bir yazının linkini atıyorum, yararlı olacaktır bana yararlı olmuştu.


    https://www.erturgutsanatmerkezi.com/gitar-bakimi-hizmetimiz/
  • Ben 2 yıldır Luvi sanat'ta Özenç hocadan ders alıyorum, klasik gitarla başladım ama sonra hocam dinlettiği müziklerle rock müziği sevdirdi bana ve elektro gitara merak saldım. Sevdiğiniz müzikleri kendinizin de çalabildiğini görmek kadar mutlu edici bir şey yok. Fiyatları merdivenaltı, iki akor basıp gitar dersi veriyorum diyen yerlere göre bile hesaplı.
    sitesine bi bakın, bi arayın, çaylarını içip hocaları ile tanışın derim :)
    http://luvisanat.com/muzik-kursu/gitar-kursu-izmir/
  • Merhaba izmirde önerebileceğiniz iyi bir gitar kursu varmıdır?

  • Gitar öğrenmek biraz vakit ayırmak zaman ayırmayı gerektiren bir iş benim önerim uzman birisinden eğitim alarak pratikler yapmanız zaten zamanla geliştirerek öğreneceksiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.