Şimdi Ara

izmir istanbul arası yol durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar izmir ile istanbul arasında hala yol çalışması varmı acaba.trafige takılmadan gitmek için hangi güzergahı kullanmalıyız acaba .ilginize teşekkürler



  • quote:

    Orjinalden alıntı: yıldıran

    arkadaşlar izmir ile istanbul arasında hala yol çalışması varmı acaba.trafige takılmadan gitmek için hangi güzergahı kullanmalıyız acaba .ilginize teşekkürler



    Ben Silivri'ye gidip geliyorum, o yüzden Çanakkale yolunu kullanıyorum.
    Ancak Aliağa-Menemen arası asfaltlama çalışması var bu yaz. 10 km'lik 1 saat sürüyor.
    Gelirken bezdirdi beni.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yıldıran

    arkadaşlar izmir ile istanbul arasında hala yol çalışması varmı acaba.trafige takılmadan gitmek için hangi güzergahı kullanmalıyız acaba .ilginize teşekkürler




    "İzmir ile İstanbul arasında" dediğinize göre; İzmir'den İstanbul'a gideceksiniz. İki gün önceki Hürriyet gazetesinin internet sitesinde, Balıkesir yolunun günlük üç saat süreyle, dinamit patlatılması gerekçesiyle kapatıldığını yazıyor, fotoğraflarla gösteriyordu. Demek ki sadece yol çalışması değil, yolu kesip insanları sıcakta bekletmek de var. Ne zaman gideceğinizi de yazmamışsınız, habere göre gündüz kesiliyor yol.

    İki alternatif kalıyor, birisi Akhisar'dan Sındırgı'ya dönerek o yol üzerinden gitmek (bu yol çok yorucudur, Sındırgı'ya gelmeden önce özellikle virajlı dağ çıkışları ve inişleri vardır) bir diğeri de yine Akhisar'dan sonra sola Soma tarafına dönüp, Soma üzerinden Balıkesir'e ulaşmaktır (bu yol da dardır ama Sındırgı yolu kadar virajlı değildir) . Ama her iki yol da asfalt ve düzgündür.

    Ben sizin yerinizde olsam, Akhisar'a geldiğimde otogar'a girerek Balıkesir tarafından gelen otobüs kaptanlarına sorarak yol durumunu öğrenirim, eğer gidişim yol kesilme saatlerine denk gelecekse de o zaman Soma üzerinden giderim. Yok yol açıksa yoluma devam ederim...




  • www.kgm.gov.tr

    Balıkesir-İzmir yolunun 25-33. km.leri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 15.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılmaktadır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretcilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

    Ek olarak
    http://www.kgm.gov.tr/yoldurum/bolge-2.htm

    ÇALIŞMA YAPILAN YOLLAR LİSTESİ
    17072316 2.(İZMİR) BÖLGE SINIRLARI
    KONTROL KESİM NO
    09-26 (Aydın-Nazilli)Ayr.-Yenipazar yolunun 3-6.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin tradik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    10-51 Balıkesir-Soma yolunun 51.km.sindeki Yağcılı Köprüsünde genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir
    20-02 Çal-Bekilli yolundaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım İsabey Kasabası içerisinden sağlanmaktadır.
    20-26 Çameli-Fethiye 49. ve 52.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılmış olup ulaşım, Cevizli köy yolundan sağlanmaktadır.
    20-29 (Serinhisar) DYAyrımı-Denizli yolunun 0-6.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    20-75 Sarayköy-Babadağ yolunun 9-15 km.leri arası yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapalı olup, ulaşım Ahıtlı köy yolundan sağlanmaktadır.
    240-02 Kınık-Soma-Kırkağaç yolunun 9-25.km.leri arasında bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    250-04 Manisa-Turgutlu yolunun 5-10 km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    250-04+18 Manisa-Turgutlu yolunun 16-19.km.leri arasında Karaoğlanlı mevkiindeki DDY üst geçidi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    300-01 İzmir-Urla-Çeşme yolunun 2-8 km.leri (Güzelbahçe-Urla) arasındaki ve 10-17 km.leri (Urla-İçmeceler) arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    300-02 İzmir-Turgutlu yolunun 24-26.km.leri arasındaki asfalt üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    300-03 Turgutlu-Salihli yolunun 23-28.km.leri arasında Ahmetli -Sart arasındaki asfalt üstyapı çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    300-03+18 Turgutlu-Salihli yolunun 18-19. km.leri arası Derbent geçişnde alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    300-05 İzmir-Uşak yolunun, Selendi Ayrım-Güre kesimi 0-31. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    300-06 Uşak-Afyon yolunun 30-57. km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    320-02 Nazilli-Denizli yolunun 37-41.km.leri arasındaki (Ortakçı köyü-Buharkent) asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    35-25 Kemalpaşa-Torbalı yolunun 5-11.km.leri arası patlatma çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalıdır.
    35-28 Torbalı-Bayındır yolunun 7-9.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    400-02 (Muğla-Köyceğiz) Ayrımı-Marmaris yolunun 0-19. km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    505-01 Karabarun-İzmir yolunun 20-24.km.leri arasındaki yol genişletme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    515-01 Selçuk-Kuşadası yolunun 0-13.km.leri arasındaki orta refüj çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    515-02 Kuşadası-Söke yolunun 29.km.sinde sürdürülen heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    515-02+15 Kuşadası-Söke yolunun 15-23.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    525-01 (İzmir-Aydın)Ayrım-Söke-Milas Devlet yolunun 50-61.km.leri arasında (Didim kavşağı-Muğla il sınırı arası) bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    525-01+54 Ortaklar-Söke-Milas yolunun Akbük kavşağındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
    525-01+55 Ortaklar-Söke-Milas yolunun 55-61.km.leri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-18.00 saatleri arasında yol zaman zaman trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
    550-07 Edremit-Ayvalık yolunun 0-30.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    550-09 Aliağa-İzmir bölünmüş devlet yolunun 25-33.km.leri arasındaki ( Menemen-Seyrek ayrımı) asfalt üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    550-13 Aydın-Cine yolunun 12-16. km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    550-13+20 Aydın-Çine yolunun 20-22.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    550-13+48 Aydın-Çine yolunun 48-55.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    565-08 Balıkesir-Akhisar yolunun 79-83.km.leri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    565-09 Manisa-Akhisar yolunun 7-10 km.leri arasındaki orta refüj düzenleme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işeretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    565-09+39 Akhisar-Manisa yolunun 39-42.km.leri arasındaki üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    565-11 Manisa-İzmir yolunun Sabuncubeli mevkiindeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
    585-03 Salihli-Köprübaşı yolunun 37-48. km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    585-09 Denizli-Serinhisar yolunun 27-34.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    595-12 Sivaslı-Çivril yolunun 20-25.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
    595-13 (Denizli-Çardak) Ayrım-Çivril yolunun 0-2.km.leri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBlue -- 20 Temmuz 2009; 0:50:20 >




  • Arkadaşlar güncel bilgiler lazım. Gidip gelen var mı?
    10 güne kadar İzmir - İstanbul yapacağım da... Hala yalova da yol yapım çalışması var mı :S
  • ben her 15 günde bir ist - izmir yapıyorum....

    en son 3 nisanda gittim 5 nisanda döndüm.... yolda sıkıntı yaratıcak hiç bir durum yoktu.... gelenbe taraflarında 3-5 km çalışma var... zaten yolun yüzde 99 u çift yol....

    gideceğiniz en rahat istikamet.
    yalova- orhangazi-bursa(çevreyolu otoban gibi gayet güzel ) -balikesir- akhisar -manisa -izmir şeklinde .....

    eğer son birkaç günde yeni çalışma başladıysa bilemiyorum tabi....
    saatlerce beklettiklerini sanmıyorum yolda.. geçen sonbaharda benzer bir çalışma vardı . savaştepe yolundan ulaşım sağlanıyordu... tamam yol çok dar ve virajlı ancak hiç yoktan iyidir....
  • Geçen hafta İzmir-İstanbul-İzmir yaptım.Tabi yer adlarını bilmiyorum;ama Balıkesir'in ilerisinde yol çalışması var.Tek gidiş tek geliş yapmışlardı.Hatta kaza oldu da gecenin 2'sinde yarım saat yolda kaldık.

    Yalnız bayağıdır gitmemiştim İstanbul'a.Yollar eskiye göre daha iyi olmuş.
  • Sık sık bu yolu kullanıyorum.
    Benim tavsiyem, benim gibi uyanıklık yapıcam diye 40 lira feribota vermeyip İzmit'ten dolaşmayın sakın. Yollar çift şerit olduğundan inanılmaz yoğunluk oluyor. kimse feribota binmiyor zannedersiniz. Yolun diğer bölümleri sıkıntısız zaten.
  • Öyle de 40 liraya ben 200 km yol yapıyorum Nasıl vereyim feribota.. 40 liralık feribot ancak anadoluya geçer...
  • Karayolunu severim. Feribot neymiş. Gerekirse körfezi dolaşırım. Zevk meselesi benimki.
  • Peki İzmit'ten sonraki kısmı D100 karayolundan gitsem sıkıntı olur mu?
    Pek otobanı sevmiyorum. Uykumu getiriyor. Gereksiz yere hız yapmak da cabası tabi ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

    Peki İzmit'ten sonraki kısmı D100 karayolundan gitsem sıkıntı olur mu?
    Pek otobanı sevmiyorum. Uykumu getiriyor. Gereksiz yere hız yapmak da cabası tabi ki?


    Vay. Otobanı sevmeyenler kulübüne hoşgeldin. Sen de bendensin. Ben de hiç sevmem otobanı. Uyuz, miskin bir yolculuk oluyor kendi adıma.
  • izmirden istanbula gidecek varsa bu perşembe yada cuma eşlik edebilirim yolculuğa susurluk'a kadar
  • @topaz42
    Daha önceki yorumlarında sevmediğini okumuştum. Hatta sevdiğin bir karayolu daha var senin onu hatırlayamadım. Bilecik taraflarında mıydı Gerede taraflarında mıydı neydi.

    Otobandan gitmek bana hem sıkıcı geliyor. Hemde aşırı derece de uykum geliyor. Hele bir de gece yolculuk yapıyorsanız of offf..

    Evet D100 İzmit - İstanbul karayolunu kullananlardan yorum bekliyorum.

    @NCI
    Yalnız gidecek olsaydım ve zaman uysaydı kesinlikle beraber giderdik. Geçen sene neredeydin :P
    Bu sefer ailemle gideceğim nasipse!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo

    @topaz42
    Daha önceki yorumlarında sevmediğini okumuştum. Hatta sevdiğin bir karayolu daha var senin onu hatırlayamadım. Bilecik taraflarında mıydı Gerede taraflarında mıydı neydi.

    Otobandan gitmek bana hem sıkıcı geliyor. Hemde aşırı derece de uykum geliyor. Hele bir de gece yolculuk yapıyorsanız of offf..

    Evet D100 İzmit - İstanbul karayolunu kullananlardan yorum bekliyorum.

    @NCI
    Yalnız gidecek olsaydım ve zaman uysaydı kesinlikle beraber giderdik. Geçen sene neredeydin :P
    Bu sefer ailemle gideceğim nasipse!!!



    Evet. İyi hatırlamışsın. Giderken Bilecik-Kütahya-Afyon-Konya. Dönüş yolu ise Konya-Eskişehir-Bilecik-İstanbul.

    Fakat Kurban bayramında gelirken yıllar sonra bir değişiklik yaptım. İstanbul'a dönüşte otobandan gitme hatasında bulundum. Abant gişelerine kadar zor sabrettim. Hiç hızı sevmeyen ben otoban çabuk bitsin diye 140-150 bastım. Yolculuğun güzel olan tek kısmı şuydu. Abant gişelerinden çıktım. Abant kavşağından itibaren Video kamerayı çalıştırdım. Bolu dağı inişini Türsan Tesislerine kadar kesintisiz çektim. Fakat sesi video dan çıkarmayı beceremediğim için youtube ye koymadım. Çünkü babamın Bolu dağı esnafı konusunda bazı fevri fikirleri vardı. Küfürlü yorumlara sebep olmasın diye koymadım 25 dakikalık videoyu.

    Ama görüntüleri evde çevirip çevirip seyrediyorum. gerçekten benim için hoş oluyor.




  • Tüh bak ya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NCL

    Tüh bak ya.


    Valla dostum geçen sene 2 kere uyuklayarak gittim geldim

    @topaz42
    Dostum valla senin bu olayların güzel de. Arada sırada farklılık yap güzergahlarında
    Ben Burdur'dan İzmir'e dönerken ara yollardan geldim. Annem dedi macera arıyorsun sen. Şimdi İstanbul'a giderken de Orhangazi - Karamürsel - İznik yolunu mu kullansam diye düşünüyorum. Fazladan 8 km ve tırmanışlı köy yolları var ama ben seviyorum o yolu. Hele en tepeye çıkınca İzmit körfezine boylu boyunca yakamoz vurduğunu görmek paha biçilemez...

    Ama annem bundan hoşlanır mı bilmiyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo


    quote:

    Orijinalden alıntı: NCL

    Tüh bak ya.


    Valla dostum geçen sene 2 kere uyuklayarak gittim geldim

    @topaz42
    Dostum valla senin bu olayların güzel de. Arada sırada farklılık yap güzergahlarında
    Ben Burdur'dan İzmir'e dönerken ara yollardan geldim. Annem dedi macera arıyorsun sen. Şimdi İstanbul'a giderken de Orhangazi - Karamürsel - İznik yolunu mu kullansam diye düşünüyorum. Fazladan 8 km ve tırmanışlı köy yolları var ama ben seviyorum o yolu. Hele en tepeye çıkınca İzmit körfezine boylu boyunca yakamoz vurduğunu görmek paha biçilemez...

    Ama annem bundan hoşlanır mı bilmiyorum..



    Bu sene bir değişiklik planladım zaten. Önce Akyazı-Kuzuluk kaplıcalarında 3 gün geçireceğim. Daha sonra oradan Mudurnu üzerinden Ankara veya Polatlı-Eskişehir civarlarına çıkmayı planlıyorum. Yol hakkında bilenlerden bilgi toplamaya başladım bile.




  • Otobanda nasıl uykunuz geliyor anlamadım. Ortadan sakin sakin gitsem trafiğin durumundan dolayı dur-hızlan-solla kombinasyonlarından bıkıyorum. kendimi sola atıyorum. Allah ne verdiyse basıyorum. Bu defa da adrenalin patlaması yaşıyorum. her iki şekilde de uykum varsa da kaçıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Lupara_

    Otobanda nasıl uykunuz geliyor anlamadım. Ortadan sakin sakin gitsem trafiğin durumundan dolayı dur-hızlan-solla kombinasyonlarından bıkıyorum. kendimi sola atıyorum. Allah ne verdiyse basıyorum. Bu defa da adrenalin patlaması yaşıyorum. her iki şekilde de uykum varsa da kaçıyor.


    Sizi bilmiyorum. Kendi adıma söyliyim. Otobanda uyuz, miskin, hayatından bezmiş şekilde yolculuk yapıyorum. Nedenini söyliyim. Hiç bir manzarası, cazibesi yok benim için. Git git git. Hep aynı şey. Özellikle Bolu tüneli ile Çaydurt gişeleri arası inanılmaz sıkıcı. Öğğğğğ geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.