Şimdi Ara

İzmir, mavişehir-alsancak liman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler; mavişehir civarında eve çıkmayı planlıyorum, işyerim alsancak liman durağına çok yakın.

    eshot ile gidip gelicem, bazen vapur da olabilir, sorum şu, 121 ve 120 numara gidiyor sanırım mavişehirden alsancağa, fakat kaç dakikada gidiyor bir bilgisi olan var mı??

    veya alternatif rota tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.



  • Otobüsle uğraşma arkadaşım, İZBAN veya Vapur en iyisi. İZBAN mağlesef 10 ay süre ile Alsancak durağına direk gitmeyecek, Halkapınarda inip oradan 5-10 dk süre ile kalkan Halkapınar - Alsancak arası çalışan aktarma trenine binebilirsin. Otobüsle sıcaklarda işkence çekmeye değmez bence. Şuanda seçenekler arasında Vapur daha hızlı.
  • ben carrefour un yanında oturuyorum,emlak konutlarda...Açıkçası alsancak sabah akşam trafiğinde 40dk nızı alacaktır.aslında tüm sorun bostanlıdan geçiş...orası çok zaman kaybettiriyor.

    Bencede izbana gidip,ordan geçin alsancağa,gerçi buseferde 3 vasıta değişmiş olacak...bulunduğunuz yerden izbana ulaşmak,ordan halkapınar durağına geçmek,ve tekrar alsancağa binmek...

    Ben 25 senelik bornovalıyım,mavişehire ulaşım açısından geldiğim için epey pişmanım...
  • İZBAN' ın Alsancağa direk seferi yaklaşık 1 sene boyunca yok. Halkapınarda inip Alsancak aktarma trenine binmeniz gerekiyor. Zaman kaybı. Bence Bostanlıdan Vapur ile Alsancağa deniz ve martılar eşliğinde gelmek daha iyi.
  • Ben de mavişehire yakinda taşınacağım. Mavisehir izban istasyonu tam olarak nerededir ? Ben egs nin yanındaki konutlarda olacagim. Oradan yürüme mesafesinde midir ? Gerci ben tabela göremedim ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.