Şimdi Ara

İzmir Nakliyat - İzmir Huzur Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • izmir nakliyat ; firmamız günümüzün şartlarınca yer aldığı iş rekabetinde rakiplerin yönelik birçok ek olarak harika bir hizmet amaçlı buralardadır. Bizler amaçlı hizmette alıcı memnuniyeti ön plandadır.

    Hizmetimizde eşyaların güvenliği bizler amaçlı birçok önemlidir. Eşyalarınızın güvenliği amaçlı kullandığımız malzemelerin kalitesi bizim amaçlı birçok önemlidir. Ekiplerimizdeki elemanların hepsi deneyimli ve profosyeneldir.

    Her işimize ayrı bir itina ve titizlik sergilemekteyiz. Sizin eşyalarınız bizzat gözünüzde ne civarında değerliyse bizim gözümüzdede o civarında değerlidir. Sizlere ekonomik ve düzgün bir hizmet sunmaktayız.

    izmir evden eve nakliyat ; bizler her taşıdığımız eşyaya ayrı bir itina gözteririz. Firmamızın ilkeleri; Alıcı memnuniyeti, güvenli taşımacılık, ekonomik taşımacılık ve kaliteli taşımacılıktır.

    izmir evden eve ; firmamız siz değerli müşterilerine kurumsal nakliyatçılık kalitesini % 100 müşteri memnuniyet odaklı izmirnakliyat çalışmaları ile tamamlamaya çalışmaktadır.







  • Merhaba arkadaşlar Ben TSK'dan malül emekli olmuş Deniz Başçavuş olcay Cantürk. Bende tüm memur arkadaşlarım gibi çok tayin gördüm. Tayin olduğumda evimi daha ekonomik ve kaliteli taşıtabilmek için hep firmalardan ya da gideceğim yerden dönüş yükü ayarlamaya çalıştım.

    Yani hep taşınma esnasında evdene eve nakliyat firmasına karşılık aradım. Bu arayışımı bu site ve kendi birliğimizdeki intranet gibi sayfalarımızda paylaştım.
    Fakat bu çok mümkün olmadığı çoğu zaman. 2012 yılında forum sitelerinde arkadaşlarımızın "ya neden bir internet sitesi yapılmıyor, hepimiz bu sitede toplanmıyoruz, gidiş dönüş herkes bir karşılık bulup öyle evdeneve firmasına gitmiyoruz ve ekonomik taşınmıyoruz" diyorlardı. Bende bu mantıktan yola çıkarak Karşılıklı Taşın sitesini yapmaya karar verdim. ..

    www.karsiliklitasin.com bu site taşınan kişileri bir araya getirip uygun olan geliş ve dönüş yüklerini birleştiriyor ve sizlere K3 Belgeli üye firmalarımızdan %30 a varan indirimlerle taşınmanıza olanak sağlıyor.

    Hem de kredi kartına taksitle ödemesi, faturası, sigortası sistemden otomatik yapıyor. Bu projem ile TURKCELL BİLİŞİM VE İLETİŞİM ödülü ve KOSGEB AR-GE İnovasyon desteği aldım. En sonda sağolsunlar ALDO Grup’dan destek alarak çok iyi noktalara getirdik.


    Çok uzun ve zorluklar çektiğim “karşılıklı taşınma” projesi en nihayet Mayıs 2014 itibariyle çalışmaya başladı. 200 bin km yol kat edip, 1000 lerce evdene eve firması ile görüştük. En iyi 60 firmayı seçip sistemimize üye yaptık.

    Siz değerli memur arkadaşlarım; çıktığım bu yoldawww.karsiliklitasin.com'u en azından bir kez olsun inceleyip ne kadar sizlere yararlı bir site olduğunu arkadaş çevrenizde paylaşmanızı rica ediyorum. Bu hizmetten de tek kuruş sizlerden ücret almıyoruz. Sadece üye firmalar üyelik aidatı ödüyor. Oda çok cüzzi bir miktar.

    şimdiden yeni tayin yeriniz hayırlı olsun diliyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1332410/954c218d-b024-4e46-b25b-3f9e60cd5537.png
    MALÜL EMEKLİ ASTSUBAY BÇVŞ. OLCAY CANTÜRK

    Bizi daha iyi tanımak için lütfen bu linklerdeki videoları izleyiniz...

    https://www.youtube.com/watch?v=VhPaqC5Zc0s
    https://www.youtube.com/watch?v=-oCbrVktav4




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.