Şimdi Ara

İzmir Otogardan Buca Eğitim Fakültesine Ulaşım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 7 eylülde kayıt işlemleri için buca eğitim fakültesinde olmam gerekiyor. sabah 8 gibi izmir otogarda olacağım. otogardan buca eğitime nasıl ulaşabilirim ve yolculuk süresi ne olur?



  • Otogarda her yere firmaların servisi var.Buca servisine bin 1 saat sürer sürekli durup yolcu bıraktığı için.Bucada inincede taksiye yada dolmuşa binersin Yardımcı olabileceğim başka bişey varsa çekinmeden sorabilirsin.
  • Hocam servisler bazen otobandan getirebiliyor o yüzden sıkıntı olabilir en garantisi dolmuşlar. Sabah 8 gibi orda olursan, yaklaşık yarım saatte eğitim fakültesindesin
  • hocam sor dolmuşlar nereden kalkıyor diye buca dolmuuna git eğitim fakültesinden geçermi de. geçer dicek büyük ihtimal güzergahı değişmediyse. yarım saat en geç oradasın.
    Bu nu kim mi söylüyor fakülte kampüsü içinde yer alan eski imyo öğrencisi.
    Sana tavsiyem yeni öğrencisin galiba: hep BEFTE takıl afroya uğrama myolu öğrenciler rezillik zaten görüceksin lisans öğrencisi olup orada kimse bulunmaz. Myolu salaklarla pek muhattap olma benim gibi myolu olup befte takılanlar var karşılaşıcaksın o yüzden dedim kendini afroda oturup kampüsün ağası sanan liseliler var onlarada dikkat et tek kişi gibidir bakarsın 15-20 kişi olmuşlar dolaşırlar ota boka dalaşırlar alttan al başın yanmasın. dert anlatabileceğin tipler değildir. Laftan anlamazlar türkçeleri biraz kıttır
    Afrodaki akıllılar dışında mükemmel bir yerde okuyacaksın keyfini sürbefteki kasadaki abiyede slm söyle bizim oğlanın selamı varde hatırlayabilirse abiye slmlarımı iletirsin (ki büyük ihtimal hatırlamaz) hayırlısı olsun tekrar sorun olursa pm alabilirim. Aynı zaman da karşıyakada oturuyorum izmir konusunda da yardımcı olurum pmden (kanatsız melek gibiyim lan :S )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGErD -- 22 Ağustos 2011; 17:48:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.