Şimdi Ara

İzmir YDS Kurs Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, İzmir içinde YDS kursuna gitmek istiyorum. Bir kaç yerle konuştum bazıları nisandaki sınav için geç kaldığımı söylediler En son YDS Academy ile görüştüm onun telafi sınıfları da varmış alabiliriz dediler. Normalde 160 saat 1500 civarıymış ama o aralıkta başlamış ve ben de geç yazılacağım için 1000 tl gibi bir fiyat söyledi. Biraz fazla gibi geldi aslında :/ ama sınavdan da yüksek bir puan almak istiyorum. Siz nasıl bilirsiniz bu kursu? Veya başka gidip de menun kaldığınız kurslar nelerdir bilgilendirirseniz çok sevinirim.



  • Kimse bir kursa gitmedi mi yani :/ yardımcı olabilecek yok mu?
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de Kurs bilmiyorum ama bende yds ye çalışıyorumwww.uzmanhafiza.com.tr den setler aldım . çok memnunum dünyaca kullanılan hafıza tekniklerini kullanmışlar ve gayet başarılı olmuşlar.
  • Bursa'daki kursu için tek kelime ile rezalet demek istiyorum. Vaat ettikleri saatte eğitim vermediler. 1 kurda 3 kere hoca değişti. Speaking hocaları izin aldığı için gelmedi. Kurs bitirme belgesinde adımı yanlış yazdılar. Belge elime 1.5 sene sonra elime ulaştı. Hayatım boyunca gördüğüm en saçma dil kursu.
  • jakobiyem hangi kursa gittin yararlı oldu mu? birde bilgisi olan arkadaşlar izmirde hangi yds kursu ?
  • izmir yds kursu önerisi olan var mı sınava giricem de
  • İzmir yds kursu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

    http://www.akindil.com/izmir-yds-kurslari/



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Akademik batı Dillerinden aldığım eğitim,eğitmen kalitesi,yayınlar ve tüm süreç çok başarılı ve tatmin ediciydi.performans-kalite düzeyi yüksekti. Eğitmenlerimden YDS süreci boyunca yoğun soru çeşitliliği, taktik ve teknik full destek gördüm..Konu anlatımı anlatımı,örneklendirme,ödev ve takip sistemi harikaydı.Kursa başlamadan önce girdiğim yds sınavında 32,5 puan aldım kurs arasındaki yds sınavından aldığım 79 puanda bu başarının yarısı benimse yarısı Akademik Ailesinindir..Tüm emekleri için teşekkür ediyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • yds sürecimde yoğunluğum dolayısıyla adapte olamayacağımı düşünüyordum ancak biri beni gerçekten sınava yaklaştırırsa yapabiliceğimi biliyordum. tüm kurumlar süreci en fazla benim kadar önemsiyordu. akademik batı dillerinde yaklaşım etkiledi beni yds danışman hocam her gün konulan soru hedefleri ve telafi dersleri gerçekten de disiplinleriyle ve sınav stratejileri ve güncel sınav takipleri ile 71.25 aldım
  • Yorumları görünce fikir verebilmek adına yazmak istedim. Ben banka çalışıyım aslında yabancı dile pek ihtiyacımız olmamasına rağmen dil tazminatı alabilmek adına yds puanına ihtiyacım olmuştu bu sebeple bankadan bir arkadaşımın tavsiyesiyle akademik batı dillerinden yds eğitimi aldım. İlk başlarda çok bocaladım, tabi bunda öğrencilikten yıllarca uzak kalmamın da etkisi var. Ama sağolsun hocalarımız stres yönetiminde de bizlere çok destek oldu. Önce yds ye ait tüm konuları verdiler ve konular aktarılırken sınav stratejisi, soru çözüm teknikleri de öğrettiler ki bu benim sınav süresi noktasında çok çook işime yaradı. İlk başlarda ara ara deneme yapıyorduk ancak son 1 ayda 3 günde bir yapmaya başladık. Son hafta kamp süreci oldu konu tekrarları teknik pratikleri ve hergün bir yds denemesiyle sınava bomba gibi girdik. Yanlış hatırlamıyorsam benim hazırlandığım dönemde aramızda en düşük puan 75-76 gibi bir şeydi.
    Yds kolay bir sınav değil bu yüzden hazırlanacak kişilerin eğitim alacakları kursları çok iyi seçmesi gerekiyor




  • Yüksek lisans ogrencisiyim ydsden 55 almıştım ama bir program için 85 almam gerekiyordu bir hocamin tavsiyesiyle akademik bati dilleri yds kursuna gittim. Bir kursun bu kadar verimli olabileceğini hic dusunmemistim, son zamanlar derslerim cok yoğun oldugu icin katilamadim ama bana 87 aldir ya helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.