Şimdi Ara

izmirde adsl göçtü mü? 14.01.2004 te sorun başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14.01.2004 te öğleyin dnslerle olan bağlantım gitmiş olarak gözüktü (zoom x4'ümün loguna bakinca) , ne bilinen IP'ler çalıştı ne de hiç bir internet sitesi, icq vs. Bi ara modemi kapatip achtim geri geldi , 20 dakika sonra dnslerle olan bağlantımın yine kesildiğini gördüm logdan
    , bir daha hiç birşey kar etmedi, yine kısa bir arayla modemle oynamadan 2-3 dakikalığına tekrar internet geldi gitti. DNS ayarlarımda bir problem yok. Ankara'daki ADSL'ci arkadaşın veya buradaki kablocu arkadaşların herhangi bir problemi yoktu. İzmirden başka bir adsl'cinin de internetinin göçtüğünü duydum. shu an 15.01 gece yarısı ve ben dialupla girmek zorunda kaldim. 444 0 145'e arızayı bildirdim ama ordan ne arayan oldu ne soran (hiç bir zaman)

    İzmirde problemi olan başka birisi var mı?
    Bir "insan evladıyla" konuşabileceğim bir numara biliyor musunuz??

    Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.







  • bende izmirdenim ve gerçekten bağlantı hızı çok kötü. ama sanırım sadece izmirde değil her yerde şu anda böyle. umarım kısa zamanda düzeltirler bu sorunu.
  • bende bir adsl kullanıcısıyım. dün gece ve sabah cok iyidi, saat 10dan sonra modemin ısıgı yanıp sönmeye basladı ve baglantı koptu aksam 5 gibi geldi. bi süre sonra yine gitti bu sefer ısık yanıyordu ama baglantı yine yoktu. gece en son 00.30 gibi denedigimde baglantı yoktu. sabah actım pc yi baktım gelmis internet
    gercekten napıyorlar bunlar böyle ya. internet bizim herseyimiz. ekmegimizi biz bu isten kazanıyoruz yahu. hic bir acıklama yok. telefonlara cevap veren yok. bilerek mesgule almalar falan.
    nolcak bu halimiz ya
    birde merak ettigim izmirdeki sorun sadece adsl abonelerinde miydi?
  • izmir bornova
    öğlen 2 gibi adsl koptu.akşam 10da geldi 12 de bidaha koptu sabah 5 de baktım gelmiş .ama çok yavaş
  • şu an için ksk de normalgörünüyor. ama dün hiç bağlantı sağlayamadık.
  • dün saat 22.00ye kadar çok iyiydi ancak o saatten sonra bir anda kopan bağlantı sabah saatlerinde geldi arkadaşlar, izmir göztepeden bağlanıyorum
  • Adana da kablo kullanıcısıyım , dünden beri bağlantı sürünüyor , şu an ise bir gelip bir gidiyor.
  • basitce yurt dısı ve yurt dısı cıkısları sabitleniyor adamlar belli aralıklarla tüm baglantıları etkıleyecek çalışmalar yapıyor 1 hafta yada daha kısa sürede normale dönücek bu olay problem dnslerde değil ankara merkezli bir düzenleme
  • ya kardeşim sitesine baktıında normal düzelmiş gözüküyo yani onlar öyle diyolar lakin gir girebilirsen dün hasta oldum valla. Bugünde pek farklı değil aslında yahoo, hotmail e girene kadar geberiyoz. 444 0 375, 444 0 145 numaralı telefonlara tam 5 tane numara bıraktım ***** utanmazlardan telefon gelmedi. İZMİR TELEKOMU LANETLİYORUM.
  • dün benimde yoktu adsl izmir/güzelyalı. telekoma numara birıkmıştım. bu sabah 9 gibi aradılar. bant kaydı çıktı. arıza düzeltilmiştir. durumdan memnunsanız 1e değilseniz 2ye basın gibi bişeyler dedi. 1e basmış bulundum. sonra bilgisayarı açtım gelmiş dsl
  • shu an tarihi-> 18:45 15.01.2004
    Adsl göçük (balçova)
    Edindiğim en son bilgileri aktarıyorum,
    teknik destek en sonunda aradı, inanamadım. Bana söylediği şu:
    Adsl kuran firma (büyük ihtimalle Alcatel'den bahsediyor) şu sorunu halletmeye çalışıyormuş.
    Ne zaman düzene gireceğini tahmin ettiğini sordum, birşey söyleyemedi, 5 dakka sonra düzelebilir dzüeldlikten 10 dakika sonra yeniden gidebilirmiş ?!? Üzgünlermiş falan. Birde izmirin her yerinde yok problem. Ayrıca problem internetin yavaşlığı değil, internetin olmaması! (bunun yurtdışındaki düzenlemelerle ilgisi yok ayrıca) , izmirin belli kesimlerinde problem var.

    <b>Umarım akşam 5 oldu diye bırakıp gitmemişlerdir sistemi ve hala düzeltmeye çalışıyorlardır.</b> ya da umarım şu an dialupla bağlıyken sorun çözülmüştür.

    Umduklarımdan diğer bazıları:
    internete sıfır erişim olan zamanlardan adsl ücretinin DÜŞÜLMESİ..
    YA DA terchim şu-> öyle bir sistem yapmalilarki, adsl si olan herkese dialup hakkı ve internetin göçtüğü saatlerde dialup dan para ALINMAMASI. Çok zor olmamalı. böyle ikide bir arıza yapacaksa işimiz iş!!!

    Hayal dünyasında yaşıyorum!!! Bu arada dialup internet bağlantımı TT'a güvenip de iyiki kapatmamışım.




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hesido</i>
    <br />
    YA DA terchim şu-> öyle bir sistem yapmalilarki, adsl si olan herkese dialup hakkı ve internetin göçtüğü saatlerde dialup dan para ALINMAMASI.

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    buna katılıyorum
  • yavash yavash geliyor gibi internet.

    oyleki , birazoncewww.tomshardware.com a girmiyodu shimdi girmeye bashladi.www.opera.com a giriyo ama my.opera.com a giremiyo daha. Yahoo da düzeldi adım adım DNS update oluyo "öğreniyor" sankim.. Bu bi kaç gün devam edebilir eski haline gelmesi.

    Inshallah tekrar gitmez. Shu an halen internetin %70 i iptal ama bebek adımlarıyla düzeliyor.
  • <b>Durum daha kötüleşti</b>

    Bugün girebildiğim siteler düne göre azaldı. Yeni bir kaç site açıldı ama hiçbirşey karşılıksız değil ya, diğerleri azaldı. Mesela şu an donanım haber'e girmek için dialup yapmak zorunda kaldım bi gelişme var mı diye bakmak için.

    Ben arada yine gelişmeleri postalıyacağım.

    Sinirim tepemde, yani 3 gündür düzelmedi, sistemi baştan kurmak için nerdeyse yeter bu süre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.