Şimdi Ara

İzmirde PLAZMA Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İzmide oturuyorum.Lcd mi Plazma mı derken en sonunda Plazmada karar kıldım fakat İzmir kazan ben kepçe tüm aramalarıma rağmen doğru dürüst birkaç model Montrödeki Egemen mağazasında buldum.Onlarda şu modeller Panasonic 42 PZ 80 fiyatı 2199 TL,42 PZ 85E 2249 TL,42PZ 800 2999 TL.Bunun yanında modelini almadığım 50 inç Samsungun ve LG nin de birer modeli vardı.İçimden geçen Panasonic almak ama amasıda şu 1-Panasonicin distibütörünün şu anda olmaması 2-yukarıda saydığım modellerinin ise geçen yılki eski modellerinin olması İstanbul Bilişimde ise GW serisi modelleri çok iyi özellikleri bünyesinde barındırıyor.İstanbul Bilişimden alış veriş yapmayın gibitelkinde bulunan arkadaşlar var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bütçem 3000 Tl biraz zorlarsam 3500 Tl ye çıkabilirim.Salonum 26-27 metre kare izleme mesafem en fazla 4 metre olacak bana hangi marka ve modelde Plazma tavsiye edersiniz.İzmir içinde nereden alabilirim.







  • Merhaba humax70 arkadaşım. Panasonic PV70 kullanıcısı olarak sana tek tavsiye edebileceğim Panasonic ten şaşma derim. LCD ve Plazma arasındaki tercihini Plazma dan yana yaptığın için seni tebrik ederim. Zamanında ben plazma mı lcd mi diye kafayı yormadan Panasonic mi Pioneer mi diye biraz bocalamıştım ama sonunda Panasonic ağır bastı ve tercihimi bu yönde kullandım. Nekadar isabetli bir karar verdiğimi şimdi anlıyorum. Bu arada bende izmir de oturuyorum ve plazmayı EGEMEN den almıştım yaklaşık iki sene olmuştur. Egemen iyi bir yerdir, ozaman Panasonic in tüm plazmalarını getiriyordu şimdi epeyidir gitmiyorum. Bana sorarsan Samsung ile LG yi sil kafandan. Tabiyki plazma alacak olursan ama LCD dersen bu iki markada alternatif olur. Plazma da Panasonic kral dır. Sana biriki tavsiyede bulunayım, bende zamanında almışken iyisini alayım dedim ve ozaman 42" inç full hd Plazmalar yeni çıkmıştı ve onlardan alacaktım ama Egemen de kıyaslama şansım olmuştu PV70 hd reardy yani full değil ama bu normal yayında sd dedikleri yayında full hd lerden daha iyi gösteriyor, demek istediğim normal yayın seğredeceksen hd reardy altrnatif in varsa değerlendir ama full hd yayın seğredeceksen muhakkak aralarında fark vardır. Ben şimdi bunu HDsmart la hd paketini satın aldım ve normal yayın çok güzel gösteriyor hd yayın müthiş gösteriyor ama full hd olsaydı belki dahada iyi olurdu ama bunu biliorum ki normal yayını şimdiki gibi iyi göstermezdi. Uzatmiim daha fazla kendi gözünle kıyaslayabiliosan en çok hoşuna gideni al Panasonic olsun arkana bakma. Birde İzmire medya markt gelior galiba acelen yoksa bekle derim, bayramda istanbul dakine gitmiştim az da olsa Panasonic plazma lar vardı belki izmire de getirirler şansına. HOŞÇAKAL...




  • Pioneer şu an aktif anlamda piyasada olmadığından,diğer üreticilerden birisini seçmelisin,ama az kullanılmış teşhir ürünü ya da stoklarda kalan bir Pioneer bulabilirsen tabiki plazmanın babası sayılan Pioneer almalısın.

    Yoksa Lg ya da Panasonic'in mudayil ürünleri var,kağıt üstünde Panasonic methediliyor,ancak kullanıcı yorumlarına bakasan Lg'de en az Panasonic kadar methedilmekte,sonuç olarak f - p oranına bakmalısın,körü körüne seçim yapmamalısın.
  • selamlar. humax kardeşim bende izmirliyim ve yaklaşık 12 gün önce egemene bende uğradım. oradaki tüm lccd ve plazmaları yakından görme şansım oldu. İzmirdeki başka mağazalarada gittim buna teknosada dahil hiçbirinde plazma yoktu. Egemendeki tüm plazmaların performanslarını yakından görme şansım oldu ve panasonic de karar kıldım. Diğerleri ile arasında bariz fark vardı. Gerçi ordaki panasonic ler G11 panelli olmasına rağmen çok iyiydi. Ben kararımı ordaki canlı testten sonra panasonic yönünde verdim ve 1 tane 42" panasonic plazma aldım. sende plasma alacaksan panasonic den şaşma derim. Yinede son karar senin
  • Merhabalar bende egemene ugradım ama oradaki panasonic plazma uzun zamandır teşhirde kullanılıyormuş ondan almak istemedim, şu an sadece elimizin altında LG ve Samsung plazmalar var acaba bunlarda LG tavsiye edermisiniz.
  • Se2len kardeşim ben egemenden kartlarını alıp çıktıktan sonra Alsancaktayken aklıma takıldı ve karttaki numarayı arayıp sordum almak istersek teşhirdeki Panasoniclerimi alacağız diye hayır dediler seni etkilemek istemem amam ben Panasonic veya bulabilirsem Pioneer almayı düşünüyorum en kötü Samsung olabilir diyorum tercih sizin.
  • humax70

    Sayın arkadaşım egemende sadece o teşhir panasonic var siz bana inanın onları senelerden beridir tanıyorum bana yalan söylemezler bizde o panasonic alacaktık ama çalışanlar beni uyardı alma abi bundan başka yok elimizde buda burada aylardır çalışıyor teşhir ürünü o yüzden fiyatda indirim yaptık dediler yani oradan şu an panasonic plazma alırsanız o tv evinize gelecek, aylardır panasonic ile ithalatçısı arasında sorunlar var.
  • merhaba.
    persembe günü vatan bilgisayardan 1610 liraya 5 taksit LG 42PQ6000 ald1m....
    dikkatinize....bilginize...memnunum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albica

    merhaba.
    persembe günü vatan bilgisayardan 1610 liraya 5 taksit LG 42PQ6000 ald1m....
    dikkatinize....bilginize...memnunum...


    Mkv oynatma performansını test ettinizmi acaba, 720p yada 1080i olarak en fazla kaça kaç oynatuıyor yani 1300X400 mü yoksa daha fazlamı.
  • sadece uydu yay1nlar1n1 test ettim..
  • ben de LG 42PQ6000 alacağım izmir vatandan..
    Ama pq2000 teknosada 1500 e alanlar var forumda...

    Bir de bu çözünürlük ve plazma için sanki pahalı gibi fiyat. Bak yine izmir vatanda samsung 40' 1700 tl olduğundan bahsetmişler burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_35323446/tm.htm
    Ben de çıkamıyorum bu işin içinden. Çok param yok ama 32'' almak istemiyorum. Çok küçük
  • bir akıl verin arkadaşlar :((
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se2len

    Merhabalar bende egemene ugradım ama oradaki panasonic plazma uzun zamandır teşhirde kullanılıyormuş ondan almak istemedim, şu an sadece elimizin altında LG ve Samsung plazmalar var acaba bunlarda LG tavsiye edermisiniz.



    Balçova Kipa'nın girişindeki Sony Center'da Plazma tv ler mevcut durumda. İstenirse istedigin modelden izmirin farklı yerlerindeki sony Center'lardan getirebilecegini söyledi. Fiyatları 3 bin liraların üzerindeydi. Yanlız 40W5710 diye etiketlemiş fakat W5500 miş,(magazalara göre farklı model ismi koyabilyoruz dedi -ne demekse artık-) onun fiyatı 2800tl nakitte 2600yaparız falan dedi ama bu da lcd(eurosport ta bi tenis maçı vardı görüntüsü süperdi) fakat Alt katındaki Tepe Home magazasinda philipsler Lg ler Samsunglar bi kaç sharp pionerr hepsinden vardi. pioneerlar yine bilindik 4000 liradan başlıyor, 6500e kadar vardi hiç dikkatimi çekmedi. bende araştırıyorum fakat max 1800 gibi bi fiyata düşünüyorum plazma. Ben şahsen Lg almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım geçen sene almıştı onlara gidip seyrediyorum gayette güzel görüntüsü var. usb girişli divx avi seyredebiliyorsunuz vs. Fiyatı bana uygun oldugu için ilk tercihlerim tabi, yoksa daha iyisini almakta isterim. fakat bu fiyata hem usb hem divx avi gösterecek full hd olacak vs... böyle modeller 2500tl seviyelerinden başlıyor. lg forumlarına bir kaç saatini ayırarak okumanı tavsiye ederim. Birde lg nin bazı modelleri divx avi mkv okumuyor deniyor ama ufak bi menu ayari ile aktif hale dönüştürülebiliyor. (biraz önce okudum, menuden girilme olayını kapatmışlar, fakat yine yazının devamında 1-2 liraya temin edilebilen bir iki kablo ile usb yuvası tekrar çalıştırılabiliyor. :D - okumaya dewam.) öyle direk özelliklerine bakıpta yapmıyor etmiyor deme. Ben media markt açılışını bekliyorum. 1000 lira seviyesinin altında buldugum usb girişli 40-42 inc usb girişli mümkünse full hd 1080p bir lg ye sarılıcam :d. şimdi modellerin araştırmalarını yapıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praytogodforme -- 27 Ekim 2009; 11:17:15 >




  • 1000 lira seviyesinin altında usb girişli full hd daha da önemlisi 42" öyle mi ??
    İşallah diyelim :)
  • MM açılışı için bahsetmiştim. Sonuç : Fiyasko. Ben LGPQ200R veya PQ4000 - 5000 - 6000 serisinden birini almayı düşünüyorum. Araştırmanı öneririm.
  • hiç te öyle değilmiş.. Vatanın KDV oyununa geldik :)))
    Neyse biraz daha beklemek lazım... valla 40-42" olduğu sürece regal megal alacak duruma geldim yahu bu ne pahalılık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vincent Lord

    hiç te öyle değilmiş.. Vatanın KDV oyununa geldik :)))
    Neyse biraz daha beklemek lazım... valla 40-42" olduğu sürece regal megal alacak duruma geldim yahu bu ne pahalılık.



    yaw sitede kdv indirimi diyor ama fiyatlar hala eski fiyat televizyonlar

    hiçbi indirim yok

    bende dün acaba güncellemedilermi felan diyoum acaba tvlerdemi sadece indirim yok

    mağazalardadamı aynı durum
  • LG 42PQ2000 teknosa mağazaya özel fiyatla bazı mağazalarda 1499 tl idi.. Ama hangi mağazalar olduğunu bilen var mı ?
    izmirde Media markt fırsatı iyiydi ama kaçırdık onu da. Maymun gibi tüm gece sıra beklemek te iş değil yaw. bekleyene helal ne diyeyim.
  • izmirde plazma arayanlar 42'' samsung özel fiyat diye bir rakam gördüm bugün çankaya odabaşında 1644 tl taksitle isteyen bir baksın ben izledim begendim almak isteyenler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.