Şimdi Ara

Jagler Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar iyi forumlar ;

    Jagler parfüm almak istiyorum fakat N11 - Hepsiburada gibi sitelerde yanında deodorant ile birlikte satılan paketlerdeki fiyat 50 tl civarinda bu ürün orijinal midir ? Yoksa oradan alma şuradan al dediğiniz bir yer var mı ? Açıkcası yorumlarına baktığımda çabucak kokusu gidiyor su gibi doldurma gibi yorumları görünce tedirgin oldum bu parfümün orjinalini nereden bulabilirim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Orijinal olduğunu sanıyorum. Kalıcılığı ve fark edilirliği ortalamadır. 6 saat ortalama hissedebiliyorum tende. Parfümerilerde deneyerek alabilirsiniz eğer nete güvenmiyorsanız. Ama eski sürümleri Jagler parfümün çok daha kuvvetliydi tabi. Deodorant ile kullanırsanız kalıcılığını arttırabilirsiniz. İzmir'de pekçok parfümeride var hatta marketlerde dahi mevcut.
  • efendi3564 E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam sanırım bu ürünlerin dağıtımını üstlenen firma Hunca kendi internet sitelerinde deodorant set 75 TL ye satılıyor N11.com gibi sitelerde 50 TL fiyatı var orjinalliğine güvendiğim bir satıcıdan sipariş geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem Gratis gibi kişisel bakım ürünleri satan bir yerde alman. Çünkü n11 gibi siteler komisyon aldıkları için ve satıcının komisyonla birlikte kâr aldığı için bununla birlikte 8-10 TL kargo masrafıyla geldiği için internette pahalı. Alışveriş yerlerinde daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.