Şimdi Ara

Jailbreak' li telefonuma Storeden yanlışlıkla ücretli uygulama indirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Belki çok cahilce bişey yaptım. Jailbreakli telefonuma dün akşam storeye girip nede olsa bedava diye birkaç uygulama indirdim. (igo 29,99$ bunlardan biri) ID hesabıma sanal kartım tanımlı ve içinde para yüklü değil. Free olan bir uygulama daha indirmeye çalıştığımda hesabıma yönlendirip kredi kartımla ilgili problem çıkaran bir uyarı geldi. Ondan sonra anladım ki indirdiklerimin ücretleri benden alınacak. Hemen garanti hesabıma girdim ve sanal kart özetime baktım ve uygulamalardan sadece 1,86$ olanı açık provizyonda duruyor. İgo ve diğer program yoktu.

    Sizce igonun bana ücreti yansıyacak mı? Açık provizyonda çekim görünmüyor ama kartıma para yükleyince mi çekecek ücreti? Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu?

    Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.



  • Apple ücreti hemen almıyor, indirdikten 1 hafta sonra yansıyor ekstreye ücretler.. iptal etmek için apple müşteri hizmetlerine mail atın yanlışlıkla şu şu uygulamaları indirdim, ücret iadesi istiyorum diye anlatın derdinizi.. JB liydi cihazım yanlışlıkla indirdim demeyin tabi muhtemelen ücret iadesi yapacaklardır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

    Apple ücreti hemen almıyor, indirdikten 1 hafta sonra yansıyor ekstreye ücretler.. iptal etmek için apple müşteri hizmetlerine mail atın yanlışlıkla şu şu uygulamaları indirdim, ücret iadesi istiyorum diye anlatın derdinizi.. JB liydi cihazım yanlışlıkla indirdim demeyin tabi muhtemelen ücret iadesi yapacaklardır..

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Mail gönderdim umarım bir işe yarar. Bu arada uygulamaları da telefondan sildim.
  • Geçmiş olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 23 Kasım 2011; 12:40:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

    Geçmiş olsun...

    Teşekkür ederim.
  • Olayin JB ile ne ilgisi var anlamadim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.