Şimdi Ara

Jailbreak yapmadan harita nasıl kullanılıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Wifi yoksa haritalar kısmından harita çıkmıyor ve internet bağlantısı istiyor. Herhangi bir navigasyon programı yüklemeden ve internet olmadan bu haritaları nasıl kullanıcaz. ?



  • Harita dediğin Navigasyon heralde JB yoksa 100$ vericeksin dahada iyisini istersen 200$ bayıcaksın...
  • ana menüde haritalar var gideceğin yeri yazıp rota çiz dersen rota yapıyoruz ancak evden çıkınca internet olmadığı için haritalar hemen wifi arıyor acaba bu haritaları nokia ovi haritalar gibi yükleyebiliyormuyuz.?
  • Sana diyom ya var direk uyduya bağlanıyor ve fiyatlarınıda yukarıya yazdım JB yap keyfine bak yoksa çok para ödersin...
  • dediğinizi zaten biliyorum. siz sorunun cevabını biliyorsanız cevap verin.
  • Dostum canım kardeşim Wifi ve 3G olmadan haritadan nasıl verim almayı düşünüyorsun sana ne denilmesini bekliyorsun liseli...
  • liseli den ne demek istediniz anlamadım ama nokia ovi maps kullananlar az çok anlamıştır.
  • uslubunuzu beğenmesemde yinede cevabınız için teşekkürler. youtube girdiğinizde bununla ilgili videolar var. nokia daki gibi güncellemesi belki vardır diye düşünmüştüm. bu arada liseli yi belli oranda tutturdunuz. öğrencilerimizin hepsi liseli. :)
  • Nokia ovi bağımsız bir gps uygulaması. Wifi veya 3g olmadan çalışabiliyor. Ama maalesef harita uygulaması wifi veya 3g olmadan çalışmıyor. Olsa bile sesli yönlendirmesi yok.
    O yüzden gps maalesef 90-100$ civarı igo uygulamasını öneririm. Ya da jb.
    İyi forumlar hocam.
  • igo iPhone icin uretilmis en iyi navigasyon sesli yonlendirme v.s. mevcut farkli farkli haritalari var ornegin ben sadece dogu avrupyi kapsayan haritalari aldim 64.99$ bana yetiyor. iclerinde Turkiyeninde bulundugu Tam 40 ulke var.

    Bu bana yetmez derseniz butun avrupayi kapsayani 99.99$, kuzey amerika haritasi: 24.99$ v.s. liste uzuyor. tabii butun bunlar sadece gps istiyor wifi weya 3g sinyali lazim degil, wifi veya gsm sebeke sinyali isteyen telefon ile beraber gelen harita programi ama ondada arkadasin dedigi gibi sesli yonlendirmesi yok malesef.
  • Gecen gün waze yi kullandım muhtesem bir verim aldım Almanya'da toplam 730 km sehirler arası yol yaptım hiç hatasız yol sasirmadan hedeflerime ulaştım uygulama ücretsiz benim cok hoşuma gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpduman -- 22 Mart 2011; 8:42:10 >
  • @standby

    Malesef iphone bu konuda tamamen ticari kaygilardan dolayi cozum sunmuyor. maps uygulamasi google maps servisi icin bir arabirim sadece ve bu servis de internet baglantisi olmadan malesef calismiyor. ancak onerebilecegim soyle birsey var ; hangi operatordesiniz bilmiyorum; ama en dusuk internet paketinden alin, daha onceden guzergahinizi yakin olarak dolasin (wi fi ye bagli iken) , boylece on bellege yukleyecek oradaki haritalari ve daha sonra gezdiginizde minimum data transferi ile dolasim saglayacaktir. ancak eger navigasyon yazilimi olarak kullanmak istiyorsaniz malesef maps uygulamasi bu konuda hicbir isinize yaramaz. iphone uzerinde herhangibir navigasyon uygulamasina 100 dolar vermek yerine o paraya giris seviyesi , bu ise ozel bir navigasyon cihazi almaniz cok daha mantikli bir harcama olur.

    Ayrica eger dukkana girip iphone u dukkandan calarsaniz ona da para vermezsiniz, uzerine jailbrake yapar kirik uygulamalari yukleyerek uygulamalara da para vermeyebilirsiniz .. aklinizda bulunsun .. (aramizda yapilan gondermeyi anlamayacak liseliler oldugu icin aciklama yapma geregi goruyorum, jb yapip yazilimlarin kirik versiyonlarini yuklemek hirsizlik kategorisine giren bir hareket, bunu burda oneremezsiniz, suca tesvik de suctur)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 22 Mart 2011; 9:24:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HackAv

    Dostum canım kardeşim Wifi ve 3G olmadan haritadan nasıl verim almayı düşünüyorsun sana ne denilmesini bekliyorsun liseli...

    haha adam haklı beyler

    jailbreak tek çare..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 22 Mart 2011; 10:43:16 >
  • adam kocaman jailbreak yapmadan yazmış hala birileri inatla jailbreak yap keyfine bak diyor..

    jailbreak olmazsa parayla program satın almanız gerekiyor. şu an en mantıklısı igo, arkadaşlarıda dediği gibi 65 dolara geliyor, bulabileceğiniz en iyi navigasyon programı bu çünki garmin cihazları ile aynı haritayı kullanıyor (başarsoft).

    tomtom ve navigon gibi uygulamaları hiç tavsiye etmem ikisininde türkiye haritaları çok başarısız. uzun yıllar garmin cihaz kullandım, igo kullandıktan sonra garminimi sattım.

    bu işi internet bağlantısız yapmak istiyorsan bunun tek yolu igo, tomtom gibi uygulamalar, Google maps uygulaması internet bağlantısı isteyecektir (bu arada google maps te türkiye için başarsoft tan alıyor harita bilgilerini fakat benim gördüğüm kadarıyla düzgün bir poi yada adres araması yok yanlış adrese yönlendirebiliyor),

    iphone sahibi isen ve internet paketin yoksa zaten biryerde bir hata yapıyorsun demektir en küçük paket bile kotanı doldurmadan haritayı kullanmana yeterli olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 22 Mart 2011; 11:00:46 >




  • :) yapmayin hocam, iphone var, ama internet paketim yok. nasil donebilirim bu hatadan ?! :D
  • Cevabınız için teşekkür ederim bazı arkadaşlar konu başlığını okumadan yada kendilerinin iphone konusunda ne kadar bilgili olduğunu göstermek için yazıyorlar. Onları bizde biliyoruz bizim sorduğumuz farklı birşey. Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. konuı kapanabilir.

    Bu arada sınırsız internet paketim var sadece merak ettiğim internet olmadan kullanmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standbye -- 22 Mart 2011; 11:11:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: standbye

    Cevabınız için teşekkür ederim bazı arkadaşlar konu başlığını okumadan yada kendilerinin iphone konusunda ne kadar bilgili olduğunu göstermek için yazıyorlar. Onları bizde biliyoruz bizim sorduğumuz farklı birşey. Cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler. konuı kapanabilir.
    Ücretsiz tom tom igo gibi kaliteli navigasyon olmadığı için çözümü yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.