Şimdi Ara

Japonya Apple Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Cumatesi gunune kadar japonya'dayım. Burada da apple çılgınlığı var. genelde iphone 6 tercih ediliyor. Fiyatı ise 16gb>1430 tl, 64 gb>1655 tl. Vergi almıyorlar. Ancak stokta telefon yok. Rezervasyon yapman gerekiyor; ancak o da stoğa düşmüyor genelde.
    İmac air, pro vs de ise Türkiye'ye göre 1000 tl daha ucuz. Sizden tavsiye almak istiyorum. Telefon alabilmek için ne yapmam gerekir sizce? Bir de laptop alınır mı sizce? klavyesi japonca ve ingilizce aynı tuşta.
    selamlar



  • Şöyle ki bir ev adresi var ise İngilizce klavyeli MacBook Pro almak avantajlı olacaktır onun haricinde tablet alabilirsiniz.
  • ugurgazi kullanıcısına yanıt
    Satış yapıp kâr etmek için alacaksan, boşuna alma. Türkiye piyasası yurtdışı Apple ürünlerine doydu artık. Apple Türkiye açıldığından beri o olay bitti artık. iPhone zaten belli, hem iki yıl garanti ve IMEI kaydı hem de 4G uyumluluğu giib nedenlerle yurtdışı ürünü tercih edilmiyor. Macintosh ürünlerinde de Türkçe klavye ve iki yıl garantili almak daha cazip. Cellular iPad yine IMEI kaydı vs. gerektiriyor. iPad WiFi alıp satmak belki kârlı olabilir, gerçi şimdi baktım iPad Air 2 16GB 1020 TL'ye geliyor. TR fiyatı zaten 1449. Kampanyalarla 1300'e alınıyor. İkinci elde o da kâr ettirmez.

    Kendine alacaksan, 15" MacBook Pro'nun en üst modeli alabilirsin. Burada liste fiyatı 6899 TL. Kampanyalarda falan 6000'e bulunuyor. Oradaki fiyat (248800 Yen) ise 4600 TL'ye geliyor. Alıp uzun yıllar kullanabilirsin. US English klavye istemen yeterli. Mağazada olmayabilir, Online Store'dan talep edeblirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 24 Kasım 2014; 16:11:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dikkatli ol, bildiğim kadarı ile japonyada cdma teknolojisi kullanılıyor yani sim kartsız iphone'lar satılıyor.
    eğer gsm teknolojisi kullanan bir operatör varsa bize uygun iphone bulabilirsin aksi halde uzak dur, telefon elinde patlar.
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. ürünü kendime alacam. ticaret vs. gibi niyetim de yok vaktim de. telefon almak zor gibi; ancak mac air us modeli bulabilirsem olabilir belki. netten telefon ve laptop adrese teslim alınabiliyor;ancak vergi indirimi vs. yok.
  • benim akrabam japonyada 19 aralikta gelecek ben apple online storeden siparis verdim.
    6 plus 2-3 hafta teslimat normal iphone 6 7-10 gun teslimat suresi gosteriyor.
    http://store.apple.com/jp/buy-iphone/iphone6

    bu linkte istedigin modeli secersen altta gosteriyor. cihazlar hepsi simfree.

    bide normal apple storeden almak icinde sira alinabiliyor. turkiye saayitle aksam 6 da japonya saatiyle gece 12de link aktif oluyor pluslar 1 dakikada tukeniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.