Şimdi Ara

Javascript / PHP. Çalışmayan Mouseover ve tablo değişkenleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Programlama konularını gerçekten hiç bilmiyorum ama grubum için bir sayfa yapmam lazım.. daha geçici bir sayfa yaparken sorunlar yaşamaya başladım..

    İlk önce bir html sayfa yaptım:
    http://www.cingar.net/index.html
    her şey düzgün çalışıyor, tablo boyutlarım, javascript'lerim (Aşağıdaki butonların üstüne gelindiğinde üstlerinde çıkan açıklamalar).

    Daha sonra, hadi buna bir tane de düzgün iletişim formu ekleyeyim, dedim ve PHP'ye geçtim:
    http://www.cingar.net/a-page.php
    Ama işte bunu yapınca, Javascriptler çalışmayı bıraktı, tablo boyutları değişti ve verdiğim değişkenlerden bağımsız çalışmaya başladı. iletişim formu çalışmasına çalışıyor ama bu diğer sorunları nasıl düzelteceğim hiç bir fikrim yok. Konuyla ilgili önceden bir bilgim olmadığı için ne araştırmam gerektiğini de bilemedim..

    bana biraz yardım edebilirseniz çok sevinirim, neyi yanlış yapıyorum.. Sorun nedir.

    Şimdiden teşekkürler..







  • facebook için içerik geliştirmeye hevesli arkadaşlarımızın şunu bilmesi lazım. sadece facebook'un izin verdiği javascript ve php fonksiyonları çalışıyor. yani birçok fonksiyon çalışmaz. hatta çoğu javascript kütüphanesi(jquery vs.) çalışmıyor. geliştirmelerinizi buna dikkat ederek yapmalısınız. ayrıca tabloların facebook sayfanda değişmesinin nedeni kendi css yapısını kullanmaları. yine senin yaptığın cssi kabul etmeyecektir. kendi kriterleri var.
  • yok facebook için bir şey yapmıyorum. bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım..

    index.html'de alttaki butonlara geldiğinde üstlerinde açıklamalar çıkıyor fakat a-page.php'de aynı kodlar olmasına rağmen bu açıklamalar çıkmıyor.

    ayrıca index.html'de sayfanın boyutunu değiştirsen de butonlar ve asıl imajın yeri bir sayfa içinde kalıyor (table height="100%"), halbuki a-page.php'de bu değişken de çalışmıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supersix -- 15 Mayıs 2011; 23:19:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.