Şimdi Ara

JAYS d-JAYS almak üzereyim tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 25.03.2006 tarihinde ilk parti cx-300'lerden almıştım donanım haber forumu sayesinde. o tarihten beri cx-300 kullanıyorum. tabi arada bir kere garantiye gitti cx-300'üm ve metan tarafından değiştirilip yenisi gönderilmişti. fakat şu an cx-300'ümü kaybetmiş durumdayım ve bir kulaklık arayışındayım. cx-300'den memnun değil misin onu al diyebilirsiniz. fakat istemiyorum artık. farklı bişey denemek istiyorum açıkcası. elmasepetinde gördüm JAYS reklamlarını ve merak ettim sonra firmanın sitesini falan gezdim. cx-300 JAYS j-JAYS ile karşılaştırılıyor fakat ben biraz daha bütçe ayırmayı düşünüyorum bu sefer ve j-JAYS'in bir üst modeli d-JAYS'i almayı düşünüyorum. bu kulaklık hakkında bilgisi olanlar bana biraz yardım ederse sevinirim. tabi başka alternatiflerde olabilir. yardımlarınızı bekliyorum

    https://www.jays.se/products.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinardali -- 19 Şubat 2008; 2:09:25 >







  • bu kulaklıgı elmasepetinde test etme imkanım olmustu.ses kalitesi cok iyi bir kulaklık ve bence ep 630 ile cx 300'den iyidir.

    hatta ben shure e2c almayı düşünüyordum ve elmasepetindeki satıcı 200 milyona shure alacagına 100 milyona j - jays al aynı ses kalitesini alırsın demişti.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: halitkin

    bu kulaklıgı elmasepetinde test etme imkanım olmustu.ses kalitesi cok iyi bir kulaklık ve bence ep 630 ile cx 300'den iyidir.

    hatta ben shure e2c almayı düşünüyordum ve elmasepetindeki satıcı 200 milyona shure alacagına 100 milyona j - jays al aynı ses kalitesini alırsın demişti.


    ben j-jays değilde d-jays almayı düşünüyorum. j-jays için cx-300'den kötü diye yorumlar okudum hep.
    d-jays 195 ytl civaraında bu fiyata çıktıktan sonra aklıma birde shure se110 takıldı. o da 235 ytl.
    karar veremiyorum bir türlü bu kulaklık arasında kaldım. bu kulaklıkları deneme fırsatı bulmuş arkadaşlardan yorum bekliyorum.
  • eğer kredi kartın varsa westone um1 getirt derim.e2c yide d-jays i de siler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.