Şimdi Ara

JBL dokunmatik ekranlı kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JBL dokunmatik ekranlı kulaklığını duyurdu



    Tam kablosuz kulaklık pazarı genelde aktif gürültü engelleme ve uzun kullanım sürelerine odaklanırken bazı modeller de yenilikçi fikirlerle rekabetten sıyrılmaya çalışıyor. JBL Tour Pro 2 buna son örnek.



    JBL Tour Pro 2 özellikleri ve fiyatı



    JBL Tour Pro 2 tam kablosuz kulaklık modeli kutusunun üzerinde yer alan 1.45 inçlik dokunmatik LED ekran ile dikkat çekiyor. Bu ekranda aktif gürültü engelleme gibi fonksiyonlar kontrol edilebiliyor ayrıca gelen çağrılar, mesajlar ve bildirimler görülebiliyor.



    Ayrıca Bkz.Anker Soundcore Space A40 uzun kullanım ve gürültü engellemeye odaklanıyor



    Kulaklık 10mm dinamik sürücülere sahip. Bluetooth 5.3 ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabiliyor. Tek şarj ile 10 saate kadar kullanılırken kutusu da 30 saat katkı sağlıyor. Ekran nedeniyle kutu biraz ağır.



    JBL Tour Pro 2 kullanıcının sürekli telefonu kontrol etmesinin önüne geçiyor ancak bu kez de kutuyu sürekli elde tutmak gerekiyor. Belirli bir kitleye hitap edeceği tahmin edilen JBL Tour Pro 2 için 249 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.




    Kaynak:https://wccftech.com/jbl-tour-pro-2-wireless-earbuds-feature-a-touchscreen/







  • Bunca yillik elektronik cihaz tecrubesiyle: gercek fayda saglamayan ekstra ozellikden uzak duracaksin, hem fiyati gereksiz yukseltir, o fiyat farkina cihazin esas gorevini daha iyi yapan baska bir model alabilirsin, daha onemlisi gereksiz fazla her ozellik ariza sorun cikarmaya hazir yeni bir parca demektir. Asus zenbook un lcd ekranli touchpad in den agzim cok yandi, makina benim kullandigimdan daha fazla vakti serviste gecirdi.

    laptopin kendisinden sorun yasamadim. butun olarak guzel cihaz ama ekranli touchpad hem yazilim hemde donanim olarak cok problemli. oncelikle tirt bir ozellik, duzgun calissa bile bir sure sonra acilista ayagina dolasan gereksiz animasyondan baska bir sey olmadigini goruyorsun, keyif olsun cevredekilere show yapayim dedigin zamanlar disinda gercek pc kullaniminda hic bir faydasini gormedigim, cogu zaman ayak bagi oluyor. benim soruna gelirsek touchpad asiri titreme yapiyor, mouse imleci oldugu yerde titriyor, titreme surekli artarak bir noktadan sonra touch pad i kullanilamaz hale getiriyor. defalarca servise gitti, her seferinde format atip sorun yoktur diyip geri gonderdiler. sonradan cihazin sorununun arizadan degil cihazin kusurlu tasarimindan, kusurlu muhendisliginden kaynaklandigini farkettim. sorunu isyerinde parazitin inis cikislarin cok oldugu sanayi elektriginde yapiyor, o kadar premium pahali laptop yapmislar sarj cihazina bir tane parazit gurultu filtresi eklememisler. sorunun asil kaynagi bu. en dandik laptoplarda bile olan bir seydir aslinda, sarj cihazini hafifletip telefon sarji boyutuna getirmek icin filtreyi cikarmislar belli. bu sebebden gereksiz fantastik ozellikli seyleri almayacaksin. yeterince test edilmediklerinden nerde problem cikaracaklari hic belli olmaz, bin bir hevesle aldigin cihaz burnundan gelir, ayni sekilde yaygin kullanilmadiklari icin yazilimi ve uygulama destegi cok zayif ve problemli olur. para onemli degilse profesyonellerin yaygin olarak tercih edip yaygip olarak kullandigi en ust modellere bakacaksin, fantastik farkli seylerden yayginlasip kendini ispatlamadikca uzak duracaksin.

  • Güzelde şu kulaklıkları biraz dayanıklı yapsalar çok iyi olur. 8 ay 1 sene dolunca hemen bozuluyor.

  • Yenilikçi bir inovasyon örneği. Fiyat tabi ki yüksek.

  • JBL Kulaklıkları tasarımları güzel olsa da özellikle kulaklığın sol tarafında bozulma oluyor 1 sene dayanmadığı da oluyor. Bunu 8.kez aldığım JBL kulaklığında aynı kaderi yaşamasıyla söylüyorum. Artık yeni kulaklık markaları araştırıyorum fiyat/performans ürünü, JBL artık almayacağım.

  • AssetGroup kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benimde sol tarafı bozulmuştu.

  • Bunca yillik elektronik cihaz tecrubesiyle: gercek fayda saglamayan ekstra ozellikden uzak duracaksin, hem fiyati gereksiz yukseltir, o fiyat farkina cihazin esas gorevini daha iyi yapan baska bir model alabilirsin, daha onemlisi gereksiz fazla her ozellik ariza sorun cikarmaya hazir yeni bir parca demektir. Asus zenbook un lcd ekranli touchpad in den agzim cok yandi, makina benim kullandigimdan daha fazla vakti serviste gecirdi.

  • Tek sarjla 10 saatleri görmeye başladık ama ne kadar doğru emin değilim. Haberi yaparken mah cinsinden pil değeri verilse çok iyi olur. Amortismanı ve bozulma ihtimali çok yüksek cihazlar için o kadar paralar vermek için gerçekten "zengin" olmak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakanishu -- 31 Ağustos 2022; 18:29:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Ciddi misin ya, o cihaz ultrabook olması ve Oled ekran barındırmasından dolayı seçeneklerim arasındaydı. Neden sorun çıkartıyor ki, tecrübelerini paylaşır mısın?

  • AssetGroup kullanıcısına yanıt
    sony,sennheiser,bose,altec,harman,Marshall falan vs diye markalar çıkmış mesela bunlara bakabilirsin.. özellikle sony ve sennheiser diyorlar da yeni duydum bu markaları ,bilemiyorum işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 31 Ağustos 2022; 20:28:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • laptopin kendisinden sorun yasamadim. butun olarak guzel cihaz ama ekranli touchpad hem yazilim hemde donanim olarak cok problemli. oncelikle tirt bir ozellik, duzgun calissa bile bir sure sonra acilista ayagina dolasan gereksiz animasyondan baska bir sey olmadigini goruyorsun, keyif olsun cevredekilere show yapayim dedigin zamanlar disinda gercek pc kullaniminda hic bir faydasini gormedigim, cogu zaman ayak bagi oluyor. benim soruna gelirsek touchpad asiri titreme yapiyor, mouse imleci oldugu yerde titriyor, titreme surekli artarak bir noktadan sonra touch pad i kullanilamaz hale getiriyor. defalarca servise gitti, her seferinde format atip sorun yoktur diyip geri gonderdiler. sonradan cihazin sorununun arizadan degil cihazin kusurlu tasarimindan, kusurlu muhendisliginden kaynaklandigini farkettim. sorunu isyerinde parazitin inis cikislarin cok oldugu sanayi elektriginde yapiyor, o kadar premium pahali laptop yapmislar sarj cihazina bir tane parazit gurultu filtresi eklememisler. sorunun asil kaynagi bu. en dandik laptoplarda bile olan bir seydir aslinda, sarj cihazini hafifletip telefon sarji boyutuna getirmek icin filtreyi cikarmislar belli. bu sebebden gereksiz fantastik ozellikli seyleri almayacaksin. yeterince test edilmediklerinden nerde problem cikaracaklari hic belli olmaz, bin bir hevesle aldigin cihaz burnundan gelir, ayni sekilde yaygin kullanilmadiklari icin yazilimi ve uygulama destegi cok zayif ve problemli olur. para onemli degilse profesyonellerin yaygin olarak tercih edip yaygip olarak kullandigi en ust modellere bakacaksin, fantastik farkli seylerden yayginlasip kendini ispatlamadikca uzak duracaksin.





  • güzel iş bence

  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

  • AssetGroup kullanıcısına yanıt
    Sanki biraz geç uyanmışsınız ha?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • herkese merhaba ben bu ürünü ilk çıktığında aldım kullanıyorum güzel mi derseniz inanın bana şarj kutusu kulaklıklardan daha önce bitiyor şarja hiç memnun değilim en ışığı hiç sönmüyor hep açık kalıyor ve şarjı tüketiyor daha doğru dürüst bir güncelleme gelmedi geri iade etmeyi düşünüyorum ses olarak güzel ama şarj konusunda berbat iyi değil bekliyorum güncelleme gelsin diye ilgilenen de yok almanizi tavsiye eder miyim bence daha iyi kulaklıklar var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.