Şimdi Ara

JBL Flip6 Bluetooth Hoparlör IP67 Teal 949TL ALEVV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
4.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • D&R'dan bundan sonra çöp alan ne olsun 😡
  • Konuyu açıldıktan birkaç saat sonra gördüğümden siparişi kaçırmıştım. Sesini dinlemeyi ve bir süre kullanmayı çok istediğim ürünlerden biriydi bu fiyata güzeldi konu sahibi arkadaştan gerçekten başarılı bir hamle.


    Bazı arkadaşlara da sipariş iptal edilmiş gerçekten çok can sıkıcı durum defalarca benzer olayı yaşadım ve firmalar hiç bir yaptırımla karşılaşmadıkları için çok rahatlar.


    Ürünü daha önce mağazalarda falan denedim ama evde alıp bir süre deneyimlemek genel fikir sahibi olmak şart.


    Ancak kimse kusura bakmasın bu cihaz 3-4 bin lira etmez. Bence eder rakamı 1500-2000 arası falan bugünün koşullarında konuşuyorum. Cünkü daha yükseğe çıkıldığında çok fazla seçenek çıkmaya başlıyor ve atıyorum neden gidip 3000 liraya bunu tercih edeyim pek bi mantığı yok.


    Bazen konulardan gaza gelip ulan kaçırmışız ama hevesim de vardı gidip parası neyse vereyim diyen çıkarsa diye dip not düşmek istedim. Bazen ben de yapıyorum çünkü. 1500 - 2000 arası garantili temiz ikinci el kovalanabilir. Belki alıp satmak isteyen arkadaşlar da koymuşlardır ilana.





  • Arkadaşlar merhaba THH sonucum geldi ve malesef tedarikçi haklı bulunmuş. O kadar başkalarına fatura kargolama evrakları sunmama ve ilgili kanunlara değinmeme rağmen fiyat hayatın olağan akışına aykırı ve sehven fiyatlandırma diyerek talebimi red etmiş. Hayırlısı diyelim kısmetimizde yokmuş herkese iyi forumlar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.