Şimdi Ara

JD POWER 2012 İngiltere anketi jaguar birinci Skoda ikinci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://bit.ly/JVilts

    JD Power/What Car? müşteri memnuniyet anketinin bu seneki sürümünde Jaguar, Lexus'ı Skoda'yla birlikte ikinci sıraya atıp zirveye oturdu.


       
    Otomobil testleri, ne kadar detaylı yapılırlarsa yapılsın, bir müşterinin senelerdir sahibi olduğu arabası hakkında size söyleyeceklerini söyleyemezler. Bu açıdan müşteri memnuniyet araştırmaları, her zaman yüzde yüze isabet sağlamasalar da otomobil alırken önemli bir referans noktasıdır.

    İngiltere'nin ünlü müşteri memnuniyet araştırma kurumu JD Power'ın 2012 anketinde Jaguar, Lexus'ı geçerek önemli bir başarıya imza attı. Japonlar son 11 yıldır ilk sıradaydı. Kullanıcılar Jaguar'ın özellikle bayi ağını beğendi.

    Kia Sportage, Jaguar XF ve Toyota Prius'un önünde en fazla memnun eden otomobil oldu. XF aynı zamanda geçen seneye göre tam on beş sıra birden atlayarak Yılın Üst Sınıf Otomobili seçildi. 2009'dan beri üretilmiyor olsa da, Jaguar X-Type da kompakt üst sınıf kategorisinde Lexus IS'in ardından ikinci oldu.

    GM'in sahibi olduğu Chevrolet ve Opel içinse sonuçlar kötü. Vectra genel sıralamada son sırada yer alırken kullanıcılar hemen her alanda pek çok sorunla karşılaştığını belirtti.

    JD Power/What Car? anketi 18.000 İngiliz müşterinin, en az iki yıldır sahibi oldukları araçlarına dair performans, tasarım, konfor, kalite, sorunsuzluk, maliyet, ekonomi ve servis memnuniyeti konularında görüşlerini aldı.

    İşte listenin geri kalanı:



    Markalar






    Otomobiller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • chevrolet Almanyada ve İngilterede istikrarlı bi şekilde son sırada ayrıca Skoda adını küçümseyenler için iyi bi cevap olmuş bu anket.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.