Şimdi Ara

Jdkdke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijdrkdk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyfreedom -- 18 Kasım 2019; 13:3:3 >



  • Aynı çelişkideyim bende bakalım sonuç ne olacak.X2 güzel telefon ama arayüzü çok kötü ayrıca bataryasıda zayıf
  • Vibe x2 nin işlemcisi alt seviye ve pili az gidiyor. g2 güzel telefon ama kronik ekran sararma sorunu var. m4 aqua 1300-1400 bandında gelir bence, ve o fiyata alınır mı takdir senin.
    orta seviye cihaz olarak bu ay içinde piyasaya sürülmesi beklenen ve fiyatı 1000 tl altında olacağı kesin olan huawei p8 lite'yi önerebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranas -- 2 Mayıs 2015; 20:27:28 >
  • G2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle m4 sebebine gelince, yeni nesil bir işlemcisi var snapdragon 615 iyi bir işlemcidir orta segmentte. sony'lerin pilleri iyidir uzun kullanım sağlar. arayüz olarakta hafif bir arayüz var sony'lerde donma kasma yaşatmaz.. su geçirmezliğine değinmeme gerek yok zaten. kamera olarakta başarılı olduğunu yabancı site incelemelerinde duymuştum. yani neresinden bakarsak bakalım m4 aqua iyi bir cihaz olmuş.. türkiye ye 1200 tl bandından girerse efsane olur.beklemeye değer bir cihaz.
    g2 tavsiye etmem dediğim gibi ekran sararma sorunu can sıkıcı bir sorun ve hemen hemen bütün g2 lerde ortaya çıkıyor. ayrıca g2 arayüzünü şahsen beğenmiyorum.. tercih senindir
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Kronik sorun mu kaldi g2de Allah askina sorunlu cihazlarin hepsini garanti kabul etti ve dahabsonraki serilerde de problem cikmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizemlidost

    Kronik sorun mu kaldi g2de Allah askina sorunlu cihazlarin hepsini garanti kabul etti ve dahabsonraki serilerde de problem cikmadi

    Bir arkadaşım üç ay önce aldı iki kere servise gönderdi. internet halâ sararma sorunu şikayetleriyle dolup taşmakta. yani nasıl es geçilebilir bu sıkıntı.. burda sorulan soruya doğru bir şekilde cevap vermek gerekiyor.. dikkat ettiysen g2 deki ısınma sorunundan bahsetmedim bile onu önemsemiyorum ama sararma sorunu önemli telefonunu zırt pırt servise göndermeyi kim ister ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranas -- 2 Mayıs 2015; 21:39:34 >
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Turkiye garantili almak gercekten onemli hocam.Paralel alinca telefonu yapmamak icin 40 dereden su getiriyor adamlar benim bir kere garantiye isim dustu 1 günde anakartsa anakart ekransa ekran degistirip veriyorlar Ankara firat elektronikte bizzat sahit oldum buna.Bu arada isinma.sorunu var fakat ben rahatsiz olmuyorum orasi ayri en azindan sonylerdeki gibi el yakacak sicakliga cikmadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrükten nasıl geçirmeyi düşünüyorsun ki, diyelim ki geldi, bozuk çıktı adama söyledin bana ne beni ilgilendirmez dedi ne yapacaksın amerikaya mı gideceksin hesap sormaya..
    bence türkiye den al
  • Hepsi degil tabiki de hocam dokunmadan oynanmadan telefon alinmaz ben olsam huawei ye bakardim ya da g2 ye bakardim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dranas kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına hocam vibe x2 nin mi işlemcisi alt seviye ? Mediatek işlemcilerin en yeni en iyilerinde 6595m kullanıyo snapdragon 801 ayarında 8 çekirdekli sorunsuz bir telefon. Bataryası tartışılır ama günü kurtarıyo. Vibe uı arayüzü, şık tasarımı, yüksek performansı, net ön ve arka kamerasıyla Vibe x2 çok güzel bir telefon ben Lenovoyu öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elifnese

    Hepinize tesekkurler lg g2 aldim memnunum arkadaslar

    nereden ve kaça aldın acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.