Şimdi Ara

JETTA İKİNCİ EL FİYATLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
15.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim çevremdeki çoğu kişi jetta tavsiye etti zaten :) ama bana 30 üstü biraz çok gibi 2006 109binde buldum lpg takılı hoşuma gitti anlaşabilirsek alırım 28 000 tl ye bıraktı ...
  • teşekkür ederim ama değişensiz bi araç almayı düşünüyorum ve fiyatı baya yüksek yazmışsınız ...
  • bende aynı şekilde dusunuyorum hem 35 vercen hem değişen olacak bence yanlış bi seçim olur benim arabam var o yuzden cok acelem yok uygun buldugum anda alırım bide bo comf. değil heralde esp yok sanırım bunda muhakkak comf almalıyım
  • :)

    Araç benim değil parçanın neden değiştiği çok önemli...
    Ben bu aracı gidip bakmıştım bence düzgün bi araç ayrıca değişen parça da makinayla boya varmış gibi çıkmıyor. Servis bakımlı bilgisayarda değişen var diye çıkmasa ustam anlamamuıştı ne boya var dedi ne değişen. Ayrıca benzerlerinin fiyatı daha yüksek bence bakmaya değer araç almaktan vazgeçtiğimiz için almadık ...
  • zaten değişen parça boya kalınlığını ölçen aletle anlaşılmaz adı üstünde değişmiş vidasından ve kaynaklarından anlaşılır yanlış bi mantık bence ...
    bugün 2000 passat highline 2 lere baktık sizce bu full passat mı yoksa 2006-2006 jetta mı biraz uçuk bi soru ama :):):)
  • Hayır değişen her parça siyah gelir ve servisde boyanır.
  • Sevgili arkadaşlar, "2006-2007 Jetta Fiyatları Nedir?" başlığını, "İkinci El Jetta Fiyatları Nedir?" olarak değiştirdim.

    Çünkü, tüm ikinci el jetta fiyatlarının bu başlık altında tartışıldığını gördüm. Başlığın içeriğe uygun olması gerekir. İyi forumlar diliyorum.

    Geçmiş Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum.
  • Yeni jettanın çıkma tarihi yaklaştı. İkinci el jetta fiyatlarına etkisi nasıl olur?
  • Başka bir başlık altında arkadaşımız "dijitalficialis", "bu yeni kasanın gelmesi ile şuanki jettalar ucuzlarmı acaba" diye soran arkadaşa verdiği cevabı aşağıya aynen aldım.

    "Hiç zannetmiyorum.Yeni kasa bayağı pahalı çıkar,eskilerinin fiyatları normal seyirlerinde devam eder.Bir miktar artabileceğini bile düşük ihtimalde olsa tahmin edebilirim."

    Eğer yeni kasa 40.000 üzer olursa belki dediğinde haklı olabilir. Bekleyelim de görelim bakalım.

    Peki, sie göre, yeni kasanın çıkışı ile mevcut şuan ki kasaların fiyatı nasıl etkilenir?

    -Bir miktar artar mı?

    -Aynı fiyatta mı olur?

    -Düşer mi?
  • yeni kasanın beğenilme tutulma oranına göre düşecektir efsane bir kasa olmadığı net ortada olduğu iiçin fiyat aynı kalma veya artma olacağını hiç sanmıyorum
  • Bende Jetta almak istiyorum ama beklemedeyim.Fiyatların dizeller hariç benzinlilerin %10 kadar düşeceğini inanıyorum yılbaşı sonrasında.

    2008 civarı 50.000 km yi geçmemiş otomatik 1.6 102 lik comfortline 30 bin küsürlere alabilicekmiyiz bakalım yapıcak birşey yok bütçemiz bu beklemedeyiz.

    Herkese sevgiler.
  • bugün yakın arkadaşıma 2007 model 44.000 km de 1.6 102 lik otomatik şanzımanlı gri renkte comfortline jetta aldık.İlanın fiyatı 31000TL ydi sıkı pazarlıkla 29.200 ye aldık aracın içindede tam deponun bir çizgi altında benzin vardı,29000 a geldi diyebiliriz.Araç gerçektende çok temiz ve yetkili servis bakımlı.Yaklaşık 2 aydan beri araştırıyorduk nerdeyse sahibinden.com da satılan istanbul daki jetta ların çoğuna baktık.Değişeni yok diyen araç sahipleri full bel altı boyalı çıkıyor,telefonda soruyoruz tertemiz diyor ama gidiyoruz alakası yok.Galericiler maaşallah yalan makinası. Birçok Jetta şirket arabası(filo kiralama tarzı) yada rent a car(özellikle intercity) firmalarından satılık Jetta lar.Hürriyet in ilanlarından bulmuş arkadaşım ve gidip işlemleri bugün yaptırdık,Kısmetse bende alacağım yılbaşından sonra.
  • Süper bir fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinn06


    Süper bir fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler diliyorum.

    Çok tşkler,bildiğim kadarıyla sende Jetta arıyordun,darısı senin başına en iyisiyle inşallah.

    Son haftalarda izlemlerimde sonbaharın gelmesiyle jetta fiyatları süspanse olmuş durumda yavaş yavaş temizlerini 30-35 arasındayken şu anda 28-33 arasına gelmiş sanki.Hele birde karlı hava koşulları biraz hissettirsin yanında da takvim 2011 i gösterince 26-30 arası olur diyorum,uzun sürede öyle gider diye düşünüyorum.Bende biniciyim uzun yıllar ve yollar.
  • İnşaallah,
  • bende 1.6 mpi ile 1.4 tsi arasında kalıyorum.
    tüp olayı nedeniyle 1.6 olacak mecburen.
    çekişle ilgili sıkıntı varmı? yüklüyken yada klimadayken bayılma yada kesilme oluyormu?
    şimdi 75hp lik clio kullanıyorum tüplü, bununkide 102hp olacak. zaten fazla bir performans artışı olmayacak ama arabanın ağırlığını çekecekmi ondan şüpheleniyorum.
  • Orijinalden alıntı: Query75


    Orijinalden alıntı: aliihsanozek

    Teşekkür ederim öncelikle, darısı başınıza olsun diyeyim. Yoğun işler dolayısıyla ancak yazabiliyorum, kusura bakmayın.

    Genel olarak yorum yapmak gerekirse de, öncelikle manuel tiptronik olayına yorum yapayım, yaklaşık 12-13 yıldır Ankara'nın trafiğinde hemen hemen her gün yol yapan birisi olarak ilk tiptronik arabamla aramız çok iyi, yıllardır boşuna debriyaja basıp vites atmışım. Ha genel olarak hoşuma gitmiyor bir elektronik beynin benim yerime karar verip vites atması hala ama ona da alışırım gibi duruyor. Gerektiğinde de hemen tiptroniğe geçip manuel olarak kendiniz atabiliyorsunuz zaten vitesleri, o yüzden ben kesinlikle tiptronik tavsiye ediyorum. Benim aracım DSG değil, 6 ileri ama yine de memnunum.

    Performans açısından önceki arabam 2.0 Astra Sportive olması itibariyle sıkıntılıyım, ama arabada çoluk çocuk taşıyınca zaten çok fazla performansa ihtiyaç olmuyor, sakin sakin gidiyorum, arabayı ararkenki kıstaslarımdan birisi değildi performansı, o yüzden genel olarak araba pek gitmiyor, ama benim umurumda değil diyebilirim.

    Konfor açısından hiçbir problem yok, yakın arkadaşımın Exclusive Passat'ıyla arasında dağlar yok, oldukça memnunum konforundan, o açıdan son derece tavsiye ederim.

    Yakıt açısından da klima kullanmazsanız ve gaza da çok köklemeden sakince giderseniz tam olarak 20 kuruş yakıyor, klima açık ve performanslı gidişle 23-24 kuruşa çıkar harcaması, LPG'den bahsediyorum tabii ki.

    Son olarak da mesajınızda bahsettiğiniz aracı tavsiye etmiyorum, satarken sıkıntı yaşabilirsiniz, bu araca Atiker takmaya kıyan kullanıcıdan da pek hayır gelmez gibi geldi bana.




    Açıklamaların için teşekkür ederim. O araç hakkında da çok haklısın zaten vazgeçtim.

    Dün bende aranıza katılarak 2008 1.6 Comfortline Manuel 20.000 km de hatasız almış bulunmaktayım. :)

    Şu 2 günlük deneyimim bana oldukça keyif verdi. Performansı çok iyi olmasa da konfor gayet makul.



    [/quobende 1.6 mpi ile 1.4 tsi arasında kalıyorum.
    tüp olayı nedeniyle 1.6 olacak mecburen.
    çekişle ilgili sıkıntı varmı? yüklüyken yada klimadayken bayılma yada kesilme oluyormu?
    şimdi 75hp lik clio kullanıyorum tüplü, bununkide 102hp olacak. zaten fazla bir performans artışı olmayacak ama arabanın ağırlığını çekecekmi ondan şüpheleniyorum.

    te]




  • Sevgili r7153,

    Kendi sorunun cevabını bulmuşsun. Bizde istifade ettik teşekkürler...
  • Yeni Jetta kendini gösterdi, bakalım satışlarla birlikte şu an ki jettaların fiyatını biraz düşürecek gibi görünüyor.

    Ama yeni kasa da çok hoş duruyor arkadaşlar; bakalım herhalde Kasım'dan itibaren showroomlarda yerini alır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.