Şimdi Ara

JETVIEW DJ P154SP T9300-2.5GHZ/3G/250G/15.4/HDMI [ P154SP-T93-UD8P ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda belirttiğim iki ürün arasında kararsız kaldım. JETVIEW DJ ilk defa ismini duyduğum bir ürün, diğer incelediğim ürün ise SAMSUNG NP-R560-AS02TR C2D P8600/3G/320/15.4/VHP [ NP-R560-AS02TR ] fiyarları aşşağı yukarı aynı fakat JETVIEW DJ de 512 MB INTEL TURBO MEMORY ve T9300 , işlemci var. Samsung'u araştırdım ısınma gibi bir problemi yokmuş, performansıda gayet güzel, peki JETVIEW DJ hakkında bir bilgisi olan varmı. Özellikleri gayet güzel 6MB Önbellekli bir işlemciye sahip, karar veremiyorum. HP Pavilion Dv5 AMD notebook a sahibim 1 saatlik kullanımdan sonra ellerim kızarıyor ısısından, bir daha aynı hatayı yaşamak istemiyorum.

     JETVIEW DJ P154SP T9300-2.5GHZ/3G/250G/15.4/HDMI [ P154SP-T93-UD8P ]


    JETVIEW DJ
    * INTEL T9300 2,5 GHZ 800 MHZ 6 MB 45 NM PENRYN İŞLEMCİ
    *WINDOWS VISTA HOME PREMIUM
    *512 MB NVIDIA 8600M GT EKRAN KARTI
    *3 GB 667 MHZ RAM
    *512 MB INTEL TURBO MEMORY
    *15,4" WXGA GLARE EKRAN
    *250 GB SATA HDD
    *DUAL DVD-RW
    *ÇALINMAYA KARŞI ANTI-THEFT ALARM
    *PARMAK İZİ OKUYUCU
    *HDMI
    *1,3 MP WEBCAM
    *SUBWOOFER
    *BLUETOOTH
    *WRL







  • bende ilk defa duydum bu ismi. samsung gayet güzele benziyor ne kadar peki fiyatları. ikisi arasında kaldıysan eğer samsung al. turbo meeory işini takacağın harıçi bir flash bellekle de yapabılırsın dıyee bılıyorum forumda tartısılıyodu bır yerde




  • bende merak etiim bu jetview ismini duyan yok mu arkadaslar. birseyın yan urunudur kesın ama neyın ve nasıldır
  • Özellikleri çok iyi fiyatıda ortalama 2000 civarı. Ama ısınma sorunu varmı bilmiyoruz tabiki. cimmy Yumurta yiyeceksen gel Hp Pavilion Dv5 i açtım 5 dakika fifa oynadım yumurta pişirecek kıvama geldi :)
  • casper,datron gibi dandik parçaları toplayıp birleştirip satıyodur büyük ihtimal.

    bu arada samsung un ısınma sorunu yok derken? bu ısınma sorunu nasıl bir sorundur ki? örneğin benim samsung oyun oynarken ısınıyor.e bu da normal zaten. onun dışında bi ısınma yok.

    ısınma sorunundan kasıt? sistemi kilitleyecek kadar bi ısınma problemi mi ?
  • Hp Pavilion DV5 serilerinde ki benimki 1005 serisi makine çoook fazla ısınıyor. Bir müddet sonra avcun karıncalanmaya başlıyor. Malesef HP nin bu yeni serisine 1.750 ytl verdim 3 gün önce. Şimdi firmaya geri vermeye çalışıyorum. Samsung NP-R560-AS02TR yi farkını verip alacam. Tabi firma sıkıntı çıkarmazsa.
  • inşallah çıkarmazlar. çıkarsalar bile ilk 8 ya da 15 gün koşulsuz iade şartı var. hatta 30 gün de olabiliyor. sorun çıkartırlarsa da tüketici haklarına gidersin :)

    mesela az önce test ettim boştayken (yüksek performans modunda,bi kaç download programı ve virüs programı çalışırken) 40-50 arası sıcaklık değişikliği gözlemledim. iki farklı oyunda,yine downloadlar devam ederken ısı kaydı yapıp baktım. max 66 derece olmuş. crysis ve assasins creed. yüksek ayarlarda. (bir iki ayarı orta).. fan yandan çok sıcak hava üflüyor. ama içerisi o kadar sıcak değil yaklaşık 40ar dk falan oynadım. 60-66 arası değişken sıcaklık. bu arada sol elin durduğu yerin altı birazcık ısınıyor. orda büyük ihtimal ekran kartı var,onun sıcaklığını ölçemedim. ama öyle el yakacak bi sıcaklık değil. benden amatörce bi sıcaklık değerlendirmesi olsun. yalnız,makine yaklaşık 6 saattir kapanmadı. bi yarım saat kapatmıştım,aslında toplamda 12 saattir açık. 6 saattir hiç kapanmadı. zaman zaman oyun da oynadım.
    bu yumurta esprisi yabancı forumlarda da var. ne kadarlık bi sıcaklık ? 80 derece falan mı?

    umarım sorun falan çıkmaz,istediğini elde edersin.




  • HP Türkiye ile görüştüm geri alacaklar. Tabi satıcı firmada geri almayı kabul ederse. Eski bir HĞ kullanıcısı olmam Hp Türkiyenin sorun çıkarmasının önüne geçti. Makine oyun oynatmıyor, herhangi bir oyunda 10 dakika içinde abartılı derecede ısınıyor. Özellikle sol elin olduğu bölüm ve Mouse'un olduğu bölüm aşırı derecede ısınıyor. Samsung u almak için sabırszlanıyorum. İşallah onda bu sorunları yaşamam.


    denizza samsung'un oyunlarda performansı nasıl yani crysis de tüm ayarlar açık oynanabiliyormu takılma varmı? birde sesi kaliteli değil diyorlar?
  • hocam dediğim gibi en fazla 66 derece oldu sıcaklığı.sadece sol elin altı biraz sıcak oluyor.ama öyle karıncalatacak kadar falan değil.normal bi sıcaklık zaten. sanırım orda ekran kartı var. zaten caps lockun olduğu yerin solundaki bölümde de işlemci var. biraz da orası ısınıyor. yalnız,makine çok sessiz. fan yüksek hızda çalışmadığında hiç ses duyulmuyor. orta hızda çalıştığında da çok az bi ses var.ancak başka hiç sesin olmadığı yerde duyuluyor ses. yüksek hızda biraz daha artıyor ses ama zaten oyunda oluyorsunuz fan sesini falan duymuyorsunuz o sırada çok aşırı bir ses de değil zaten.

    gelelim oyun performanslarına.

    crysis i 1024*768 de, gölge ayarı orta seviyede ve yine 2 ayar daha orta seviyede,diğerleri yüksek seviyedeyken tahminimce 25-30 fps arasında oynatıyor. ama aynı anda 4-5 tane yanan ev varsa ekranda 15-25 arasında değişiyor o sırada fps.

    assasins creed de,1280*800 de,gölde ayarı ve grafik ayarı 2\3 de iken diğerleri 3\3 de iken hiç kasma falan yok. ara sıra vidyolardan birden kalabalık ortama geçtiğinde bir kaç snlik fpsde düşüş oluyor ama o da geçiyor.

    ses konusuna gelince. açıkçası 2+1 den buna geçince biraz bassız geldi sesi. yani alışmaya bağlı. ilk açtığımla şimdiki arasında duyum farkı var. alışana kadar kötü geliyor ses. ama oyunlarda insan bass ı arıyor. çok fazla bi bass hissedilmiyor. oyunlarda sesler biraz tiz kalıyor. 2+1 ses sistemini bağladım,normal bi pc çıkışlı kadar iyi değil,ama o zaman bass falan geliyor ses düzeliyor biraz. ah samsung,keşke harman\kardon ile anlaşsaydın ya.
    açıkçası çok fazla bi ses kalitesi bekleme. laptoplar için orta seviyede. imkanın varsa bi mağazada görevliye rica et,flash bellekten mp3 çaldır. daha iyi fikir sahibi olursun. ama alıştıktan sonra çok fazla etkilemiyor.




  • denizza Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Sonuçta aldığımız bir notebook sesi çok iyi olması beklenemez. Oyunlar anlattığın gibiyse çok performanslı değil. Ben 9600 GT den çok şey beklemiştim, hiş takılma olmadan 30 fps ye çıkmasını felan :) sağlık olsun, zaten işten güçten oyuna zaman ayıramıyoruz, almışken çalıştırıyor olsun kasmasın yeter. Yani benimkisi aslında 3d performansı değil heves :) Tekrar teşekkür ederim. Samsung'u bayramdan sonra alabilirsem bir değerlendirmede ben yaparım.

    Bu arada güle güle kullan, elinde eskisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanoz07 -- 30 Eylül 2008; 11:35:39 >
  • rica ederim.

    ayrıca oyunlar performanslı. mediumda oynarsan takılmadan 30 fps de oynarsın. ancak benim gibi 3 ayar dışında hepsini yüksekte oynarsan bazı yerlerde 20 lere düşüş yaşanması normaldir.

    sonuçta laptop,extrem işlemcili ve extrem ekran kartlı bi laptop da değil,orta seviye bi laptop. eğer oyun oynamayı çok seviyor ve paran da varsa sana monster ı öneririm. ama servisi veya diğer konuları hakkında bilgim yok.

    teşekkür ederim.
    ama şunu bil,ısınmayla ilgili bi sorun yaşamadım.ses sorununu da 2+1 i bağlayıp çözüyorum şimdilik. zaten normaline alışınca ses sorunu olmaz diye düşünüyorum..

    dediğim gibi,ayarlar mediumda iken sorun olmaz. ben öğrenci olduğum için mecbur laptop aldım. yoksa 1277 ye e8500lü 4850li li sistem alacaktım. getir götür yazları falan problem olmasın diye laptopa razı oldum




  • kardeşim bu ürün nasıl bende bu modelin bir düşüğünü alacak gibiyim
    sen nereden aldın. herhangi tavsiyen varsa bizlere yardımcı ol
    baktımda alt model ürünlerinin fiyatı çok hesaplı
  • Jetview d15g notebook vr bende bunun garantisi nerden bulabiliirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.