Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
77.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk surumde ki ses sorunlari verdigim linkteki 05/02 surumunde giderilmis yaziyor. İlk geldigi surumde ben fazla kullanamadim o yuzden bilmiyorum ama bende oyle bir sorun yok. Wi fi super ozellikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim versiyon s3 20150204-161147 yazıyor güncelle dediğimde son sürüm sürüm yüklü diyor. yalnız ben telefonu aldığımda market falan yüklü geldi üstelikte rootlu nasıl oluyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04/02 ile 05/02 ayni diyor zaten. 05/02 uluslar arasi versiyon yaziyor sadece. Bende sesle ilgili sorun yok.wifi de gayet iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-umi-zero-700-tl-sifir-kacirmayin-201890939/detay/

    bu var

    jıayu s3 pazartesi elimde olacak 750 tlden satmayı düsünüyorum

    takip etmezi isterim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dys

    04/02 ile 05/02 ayni diyor zaten. 05/02 uluslar arasi versiyon yaziyor sadece. Bende sesle ilgili sorun yok.wifi de gayet iyi.

    Wifi olayı şöyle alt katta oturan kardeşimin modemine bağlanıyorum belki ondandır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deligibiol D kullanıcısına yanıt
    Ben 617 tl ye aldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 28 Mart 2015; 13:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun ciddi alıcı bulmak 500 yazsam pazarlık yapacak insanlar var

    Adam Umi zero için mesaj atmış Türkiye garantilimi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu isle ugrasan sizsiniz daha iyi bilirsiniz ama benim gibi alicida cok. Pimpirikli diyelim. Kontrol etmeden ne gelecegini bilmeden almak bana gore degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 28 Mart 2015; 13:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dys

    Resim kalitelerini düşürünce ancak yüklüyor donanımhaber.
     JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma

    hocam 2. resimde telefonun en alt kısmında ekranın birleştiği yerde açıklık mı var bana mı öyle geliyor? umarım bir sorun yoktur.




  • Arka kapagi acmak icin tirnak boslugu orasi. Kasada en ufak bir aciklik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dys

    Arka kapagi acmak icin tirnak boslugu orasi. Kasada en ufak bir aciklik yok.
    ROM VE GOOGLE PLAY:
    S3W ve S3SW ile başlayan ROMlar bir defaya mahsus telefona atıldığında Google Apps sorunu ortadan kalkıyor. Bu Rom'lar öyle tahmin ediyorum ispanya gibi avrupa ülkeleri için hazırlanmış, Gapps yüklü olarak geliyor. Ayrıca bu Romlar Çin rom'u bulunan bazı telefonlardaki ahize sesinin derinden gelmesi sorunu ve ses çıkışının kötü olmasını da tamamen ortadan kaldırıyor. Bu rom'u yüklediğinizde internete bağlanır bağlanmaz OTA üzerinden yeni bir güncelleme var diye uyarı çıkıyor. Onu da yüklüyorsunuz. onun haricinde gapps'lı olmayıp sonradan yüklenen Rom'larda google play konusunda sıkıntı çıkabiliyor mesela google play malesef durdu .. gibi hatalar sık sık çıkıyor. o yüzden en iyisi W'li bir Rom yüklemek...
    Rom yüklemek için SP Flash tool gibi programları kullanmak mümkün olduğu gibi, update.zip gibi dosyaları hafıza kartına yükleyip, telefondan Yazılım Güncelleme ve sağ üstteki yeşil ayar tuşuna basıp, Local Update 'i seçip , hafıza kartından update.zip dosyasını göstermek gerekiyor.

    Bunlar W'li romlar;
    2GB modeli için;
    http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/03/S3W-20150205-141543.rar

    3GB modeli için;
    http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/05/S3SW-20150314-141844.zip

    İMEİ SİLİNMESİ DURUMUNDA;
    Dışarıdan aldığınız telefonu pasaport ile kayıt işlemini yaptırdınız. Ancak bazen istenmeyen durumlar meydana gelebiliyor. örneğin telefonu formatladığınızda veya bir update işlemi ya da telefona yeni bir rom yüklediğinizde telefonunuzdaki imei numarası silinebiliyor. mesela bir keresinde telefona format attıktan sonra telefonun sinyal almadığını ve *#06# yaptığımda imei numarasının boş olduğunu gördüm. telefonun imei'si silindiği için de operatörden sinyal almıyor haliyle. Böyle bir durumla karşılaşırsanız telefonda, Engineering mod'da CDS information/ Radio information takip ederek imei adreslerini PHONE 1 için; AT +EGMR=1,7,"........imei......." PHONE 2 için; AT +EGMR=1,10,"........imei......." şeklinde imeinizi yeniden yazabiliyorsunuz. (AT ile + arasinda bosluk olmali.)

    veya diğer bir yöntem kalıcı imei için;
    http://akilli.be/forum/konu-maui-meta-3g-mtk-kalici-imei-repair-en-garanti-yontem
    Maui Meta programını teknik servisler kullanıyormuş ve bu program ile kalıcı imei atılabildiği belirtilmiş.

    Daha sonra kullanmak üzere, imei yedeğini FX File Explorer ve FX File Explorer (root add-on) Root erişimi için ek dosyasını Play Store'dan indirerek şu adımı takip edip imei dosyasını yedekleyebilirsiniz. System (Root)/data/nvram/md/NVRAM/nvd_imei klasöründeki MP0B_001 dosyasını hafıza kartınıza kopyalayın.

    TELEFONLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER:

    SAR değeri olarak ben böyle bir bilgiye ulaştım, doğru mudur bilemiyorum. The SAR value is: 0.038w/ kg

    Telefonun kendi içinde gelen Yedekleme ve Geri Alma uygulamasından Kişisel Veriler'i ve Uygulamalarınızı Yedekleyip , daha sonra geri yükleyebiliyorsunuz. (bu işlevi denedim, hızlı ve sorunsuz çalışıyor. uygulamalarda sanırım apk yedeklerini alıyor ama oyunların data dosyalarını yedeklemiyor). Kişisel verilerden hangilerini yedeklemek isterseniz bir sonraki ekrandan seçebiliyorsunuz...

    Ayrıca bu telefonu ROOT etmenize gerek yok. SUPERUSER gibi güzel bir özelliği var. Güvenlik seçeneklerinden Superuser'ı kapatırsanız Root erişimini kapatmış oluyorsunuz. Bankacılık işlemleri gibi uygulamalarda bunu kullanabilirsiniz. Superuser'ı açarsanız Root erişimi açılmış oluyor. Root isteyen bazı programlarda bu dediğimi deneyebilirsiniz. Mesela superuser kapalıyken root isteyen programlar açılmıyor vs...

    Şu an telefonda ufak tefek yazılım sorunları haricinde önemli bir sıkıntı görünmüyor. Mesela daha önce dile getirdiğim kamera ve video çekimlerinde çekim tuşuna basınca klik sesinin kapatamıyorsunuz. Benim telefonda ekran kapalıyken gelen mesajlardan bazılarını algılamıyor ve bildirim ışığı kimi zaman yanmıyor. Bazen sms için çalan bildirim sesi çalışmıyor.. Ama başka bir arkadaş bende bu tür sorunlar yok dedi.. Ekran parlaklığı ve netliği , fotoğraf ve video çekim kalitesi güzel. Performans olarak iyi ve akıcı bir cihaz. Ancak arayüzü çok kullanışlı değil. Daha iyi olabilirdi, mesela daha önce GM Discovery kullandım. gmd'nin arayüzü daha iyi ve pratikti. Tabi zaman içinde güncellemelerle daha iyi hale getirmişlerdi. Umarım Jiayu s3'te daha iyi hale gelir. Lollipop 5 güncellemesini OTA üzerinden alacağı belirtiliyor. Ekran süresi olarak Wi-fi ve/veya 3G internet sürekli açıkken 6 saate kadar aldığım oldu. Ben sonuna kadar beklemedim ama 5 saati geçtiğinde daha %25-30 civarında pili vardı. Bunun haricinde titreşim özelliği biraz zayıf gibi. Titreşim olarak güçlü titreştirmiyor ama çok kötü de değil.

    fps tarzı ağır grafikli oyunları oynarken, bazı patlama efekti ve ağır görsellerde arka taraftan ısındığını hissedebiliyorsunuz. ama angry birds vs.. gibi oyunlarda ısınma olmuyor. ağır oyunlarda bir miktar ısınıyor, uzun süre oynayınca ısınmada değişim olmuyor. (yani giderek daha fazla ısınma, donma gibi sorunlarla şu ana kadar karşılaşmadım). inşallah da karşılaşmayız..

    pili 3000mA ve kendi şarj aleti 1A gücünde. ben hiç ölçmedim ama ortalama 3 - 3,5 saat civarında şarj olur.

    örnek fotoğraf çekimleri;

    https://yadi.sk/i/mIgaSIKigE3fR HDR açık
    https://yadi.sk/i/7SydL0AhgE3iA HDR kapalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 9 Mayıs 2015; 18:38:09 >




  • Yarin tartarim gr mini yazarim. G4S te vardi goruntulu gorusme bunda yok heralde bulamadim.ota dan guncelleme yok diyor suan. En son surume sahipsiniz diyor.ilk surumde otadan gunccellemeye calisti coktu anlamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dys

    Yarin tartarim gr mini yazarim. G4S te vardi goruntulu gorusme bunda yok heralde bulamadim.ota dan guncelleme yok diyor suan. En son surume sahipsiniz diyor.ilk surumde otadan gunccellemeye calisti coktu anlamadim.

    ağırlığını önceden kullandığınız telefona göre kıyaslayabilir misiniz mesela?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 2 Mart 2015; 23:26:04 >
  • G4s 149 gr di buda ayni agirlikta gibi ama bu elde daha dengeli duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son pil durumu... Chromeden resim yuklenebiliyormus
     JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 2 Mart 2015; 23:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dys

    G4s 149 gr di buda ayni agirlikta gibi ama bu elde daha dengeli duruyor.

    teşekkürler. zahmet olmazsa ağırlığını da yarın tartabilirseniz memnun olurum. ekran süresi olarak birkaç şarjdan sonra daha iyi sonuçlar da alınabilir sanırım. note 3 ekran süresi de 6-7 saat arasıymış
  • Telefon pil dahil 159 gr geliyor.
  • teşekkürler demek ki pandawill'deki bilgi doğruymuş, 160gr. yazmışlar. http://www.pandawill.com/jiayu-s3-smartphone-4g-lte-mtk6572-octa-core-2gb-16gb-55-inch-ogs-fhd-screen-black-p97208.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Mart 2015; 14:24:59 >
  • dış ortam resimleri 5 mb dan büyük olduğu için yüklemiyor heralde bende 2 tane resim yükledim ilki sahne modunda manzara seçili,ikincisi otomatikte. Ama heralde bu hızlı resim sitesi de resmi kırpıyor,full çözünürlükte vermiyor. ben yinede full cozunurlugu gormek isteyenler için link vereyim.http://s2.dosya.tc/server/ultiWS/resim.rar.html

     JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma



     JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dys -- 3 Mart 2015; 17:00:56 >




  • keşke ekran kitlemeyide çift tıkla yapabilseydik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.