Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.090
Cevap
134
Favori
885.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda Uğursel Güçlü'de ameliyat olucak veya olan var mı? bir kaç sorum varda.

  • ben de devlette olacağım yakında

  • Smartyg S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hangi devlet hastanesinde oldunuz?
  • atheriff A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Ankarada Gülhane eah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyg -- 2 Ağustos 2023; 11:27:5 >
  • Hocam devlette olmak için ne kadar beklediniz tam olarak tüm süreç boyunca ameliyata kadar. Aslında ben de devlet düşünüyordum ama sürecin uzun olacağını düşündüğüm için gözüm korktu.

  • antalya'dan doktor önerisi olan var mı?

  • uğursel hocanın ismini çok duydum kendisi istanbulda sanırım fiyat nedir en son bilgisi olan var mı

  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta sordum ileri düzey benimkisi 42.500 tl dedi.
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt

    Antalya'da bulursanız beni de bilgilendirir misiniz?

  • Harun çöloğlu 35 bin, uğursel güçlü 42.5 bin tl diyor. Başka güvenilir yer bilen var mı bilmiyorum ancak ikisi de iyi hoca. Tek sıkıntı harun çöloğlu hakkında bir kaç tane farklı platformda koltuk altı bölgesinde yağ bıraktığı hakkında şikayet gördüm. eğer ileri düzey ve koltuk altı bölgesinde de yağlanmanız varsa bence dikkatli olmalısınız. Onun dışında fiyatlar gerçekten pahalı. şu operasyonun ABD gibi sağlığın pahalıdan öte kazık olduğu bir ülkede bile fiyatı ortalama 2k dolar iken Türkiye gibi bir ülkede 1.8k dolar fiyat çekilmesi bilmiyorum artık. yapıcak bir şey de yok bilet alıp gidelim.

  • blackhawk2551 B kullanıcısına yanıt
    Aylık kazancınız 50-60k değilse bu paraları vermeye değmez. Tek alternatif bu iki hoca olsa kesinlikle bu illetten kurtulmaya değer ama devlette çok daha uyguna hatta bazı kişilerin bedavaya olma şansı varken gereksiz bu kadar para dökmek. Anlamıyorum yani 40bin istenecek nesi var bu ameliyatin kalp ameliyatı değil beyin ameliyatı değil 2 saatlik bı liposuction yapicaksin hatta artık kesi bile yapmiyolar lipo deliğinden meme bezini parçalayıp cikarabiliyolar. Özelde olmak gereksiz kaç senedir bu illeti çekiyoruz devlette adam akıllı bı doktor bulunur ameliyat süreci güzelce konuşulur 3-5 ay ne kadar sonraya süre verirlerse gider olunur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyg -- 7 Ağustos 2023; 14:28:23 >
  • Smartyg S kullanıcısına yanıt

    eğer ileri seviye olmasaydı dediğiniz de haklısınız derdim ancak ileri seviye kişilerde ki çok var. 3-6 ay ameliyat süresi beklemek ve sonucunda iyi olup olmayacağının bile belirsiz olması çok zaman kaybı hocam. ben de ilk seçenek olarak devlet diye düşündüm ancak yanlışım varsa düzeltin, devlet'de de komple bedava değil 5-10 bin tl ücret çıkıyor ve genelde sizi ameliyat edicek kişinin ne kadar iyi olup olmadığını bilmiyorsunuz 3-6 ay süre bekleyip, sonun da 1 ay da işten spordan kesilip memnun kalmayıp 6 ay sonra aynı şeyleri tekrarlama ihtimali insanı korkutuyor. ücretler dediğiniz gibi kazık malesef ama yapıcak bir şey yok en ucuz şuan 30k çekiyorlar göğüs dokusu alımıyla birlikte.

  • Smartyg S kullanıcısına yanıt

    Devlette oturup konuşulacak, gerçekleşecek sürecin insanın içine sineceği bir ilgi ve yakınlık gösterecek doktor bulmak kolay olmadığı için belli isimlere fiyatlara rağmen rağbet oluyor zaten. Devlette beklentileri karşılayan bir isim olsaydı onu da duyardık diye düşünüyorum. Yoksa kimse keyif ile ücret ödemesi yapmıyor.

  • Arkadaşlar selam herkese, yorum yapabilmek için kayıt oldum.


    Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bilgi birikim var bu konuyla ilgili burada.Hemen hemen tüm sayfaları da okudum.

    Benim de grade 2 bir jinekomastim var ve 28 yaşındam.Aktif spor da yaptıgım için düz bir karnım ve iğrenç bir göğüs görüntüm var  


    Uğursel hocanın ismini çok duydum kendisiylede konuştum ameliyat günü aldık fakat son anda varzgeçtim çünkü korktum   Maalesef bu kadar adı duyulan bir doktor neden böyle kötü hastanelerde olur.Neden medikal park,acıbadem,liv vs hastanelerde çalışmıyor anlamıyorum.Sırf hastanesinden dolayı vazgeçtim.Ali be yhospital denir.Kardiyolog bile yok hastanede.


    Sonuç olarak ugursel hoca çok iyi fakat hastanesinden dolayı çok tedirgin oldum vazgeçtim.Şimdi istinye üni liv hospital bahçeşehir hastanesinde doç.dr emre yeğin diye bir doktor buldum.Adı sanı hiç duyulmamış ama hastane tam teşekküllü.Bir komplikasyon olma durumunda en azından emin ellerde oluruz.


    Bilemiyorum karar veremedim.Ne yapmalıyım ne dersiniz?


    Teşekkürler





  • lostplanetp kullanıcısına yanıt

    Bu bildiginiz kadin memesi , ben boyle bir suru kadin memesi gordum:))

  • muratozz18 M kullanıcısına yanıt

    evet hastane çokta profesyonel değil ancak merdiven altı da sayılmaz hocam. aynı gün taburcu oluyorsunuz zaten eviniz yakınsa. toplasanız 6-7 saat hasta odasında kalıyorsunuz.

    size tavsiyem hastaneye bakmayın çünkü medical park ayarındaki hastanelerde de çok fazla şikayet oluyor. bütün süreci yöneten kişi doktor. doktor kötü veya deneyimsiz olduktan sonra isterse koç amerikan hastanesi olsun farketmiyor. bu işi özelde yapan bir kaç kişi var zaten popüler olan. devlet veya diğer doktorlar hakkında genelde yorum bulmak çok zor.


    edit: ayrıca benzer korku duygusunu ben de yaşadım ya ölürsem ya bir şeyler ters giderse değer mi vs. ancak kas altına bir işlem olmadığı için herhangi bir zarar görme ihtimaliniz yok. en fazla estetik olarak soruntu yaşarsınız tabi ben detaylı bilmiyorum tıp okumadığım için ancak korkulucak bir şey yok

  • Devlette fiyat ne kadar hep merak etmiştim. Bugün konuştuğumda sadece liposuction makinesi için ücret ödeyeceksin dedi doktor. Fiyatı 12bin. Ayrıca 1 hafta sonraya ameliyat günü verdi.
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

    eğer dokuyu da alıyorsa yüzde 80 oranında gayet güzel yakın tarihli olması. bence özellikle öğrenci ve grade'i düşük olan arkadaşların önce devlet hastanelerini araştırması lazım. özellerde fiyatlar çok uçuk. 2 saatlik operasyon için 30-50 bin fiyatlar çekiliyor

  • blackhawk2551 B kullanıcısına yanıt
    Onu salı günü tam konuşacağım doktor ile. Tüm grandüler dokuyu almasını isteyeceğim. Liposuction ile yağ tabakasını ayarlayarak çökme olmadan yapabiliyorlar diye biliyorum ameliyatı. Ayrıca cidden 30-40 bin gibi fiyatları çok az kişi karsilayabilir öğrenci olarak.
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

    Hangi bölüme gittiniz hocam genel cerrahi mi?

  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.