Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.027
Cevap
128
Favori
873.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 11can 1 kullanıcısına yanıt

    Bu arada verilen rapor ücretsiz izin olarak geçiyormuş yani bir yerde çalışıyorsanız sgk bu parayı ödemeyecek en iyi ihtimalle ameliyat sonrası başka bir yerden rapor almak hastayım diyip yoksa ameliyat parası + 5gün izin desen 5-10 bin tl de öyle gidecek bilginiz olsun ( Estetik olarak geçtiği içinmiş)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 25 Nisan 2024; 13:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş 😕

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devlet hastanesinde olan var mı?
    hangi devlet hastanesinde oldu adı ve il?
    ne kadar ödedi?
    hangi bölümden randevu aldı toplam ne kadar sürdü?
    sonuçtan memnun mu?

    şunları bir yazsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, bende jinekomasti sorunu yaşayan birisiyim. Harun çöloğlu ile görüştüm. 55000 TL fiyat verdi bana biraz fazla gibi geldi. Daha uyguna yaptırabileceğim bir yer varmıdır özel hastanede ve istanbulda? önerilerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler.

  • setupbootstrapper S kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158447390 Burada yazdım hocam, ameliyat olalı neredeyse bir ay olacak görüntü gayet düzgün. İki hafta nerdeyse hiç ağrım yoktu sadece sırtüstü yatmak zorladı ama sonrasında bir miktar ağrım oldu sonuçta kolunuzu çok fazla hareket ettiremiyorsunuz. Bende aşırı büyük göğüs vardı kilo verdim daha da belirgin oldu sırf bu yüzden tekrar kilo aldım, şu an durumdan gayet memnunum, paranız varsa gidin özele ama yoksa devlette de bu işi hakkıyla yapan estetik doktorları var hiç çekinceniz olmasın. Bu doktorlar günde en az 3-4 ameliyat yapıyor bunların içinde hasarlı uzuvları falan tamir ettikleri ameliyatlar var jinekomasti onlar için en basit ameliyatlardan biri. Ben Gazi Üniversitesi Hastanesinden aldığım hizmetten gayet memnumum tek problem korse havalar ısındıkça zorluyor, hoca 2.ay kontrole gelene kadar çıkartma dedi. Umarım özel ya da devlet ameliyatınızı olursunuz, bir tişört giyip aynada kendinizi görmeniz gerçekten her şeye değiyor.





  • maschter0 M kullanıcısına yanıt
    • Ben kimseyi seçmedim, sistem otomatik olarak Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Işık Erdal'a attı eğer o hocanın ameliyatta olmasını istiyorsanız fazladan bir miktar para yatırmanız gerekiyor, ben buna gerek duymadım siz de gidin bir muayene olun sonrasına bakarsınız.
  • Moon_kut kullanıcısına yanıt

    Bize 40-50 bin deniyor bukadar kısa sürede sıra gelmesi ve memnun etmesi 5-6 bin tuttuysa Kadir gecesi doğmuşsunuz hocam tüm şansı tüketmişsiniz hayattaki :) hayırlı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.