Şimdi Ara

JiNEKOMASTİ (ERKEKTE MEME BÜYÜMESİ ) AMELİYATI OLDUM.DETAYLI OLARAK BAŞIMDAN GEÇENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar uzun süredir aklımda olan soru işaretini bugün son verdim . Buraya da şu ana kadar hissettiklerimi yaşadıklarımı detaylıca yazmaya karar verdim. Bu süreçte DH sayesinde bu ameliyatı olmaya karar verdim insanlarada buradan meraklı oldukları noktaları öğrenmeleri için laptopumun başına geçtim.

    19 yaşındayım. 190 cm 91 kg.

    Öncelikle merak edenlere bugün sabah (18.03.2016) saat 8.20 de ameliyatımı oldum yine aynı günün öğleni saat 12.30 da hastaneden çıkışımı yaptım. Hastaneye tek başıma gittim. refakatçim yoktu. şu anda doktor dışında hastane personeli dışında benim ameliyat olduğumu kimse bilmiyor.

    En başa dönücek olursam ben hep hafifi kiloluydum çocukluktan(o zamanlar baya tombiktim) gençlik çağındada boyun uzun olması avantajı ile fazla belli etmiyordum kilomu ama 100kgleri gördüm bu yazın. Tabi bu memeler kendimi bildim bileli büyüktü. Lisede milf diye az dalga geçilmedim. neyse efendim o zamanlar ben hep kiloya bağladım bu sorunu. Sonra üniversite sınavına hazırlanmaya başladım önceki yıl, çalışmaya başladığım yazda kilo verdim ama göğüslerin durumu yine aynıydı sonra internette yapmış olduğum araştırma sonucunda jinekomasti olabilirim diye düşündüm ama o göğüsün altındaki yağ fitness yaparsam geçer heralde diyede düşündüm.

    Sonra üniversite sınavı oluncada üstüne fazla durmadım hep sinirimi bozuyordu orası ayrı. Günler geçti ygs lys bitti ben üniversite tercihlerini yaptım. bu yazın doktora gitmeye karar verdim memlekette. Hormonal heralde deyip endokrin bölümüne gittim. doktor dokunmadı sadece hormon testine yolladı hormon testide 1 hafta gibbi sürede geldi. Sonuçlar normal çıktı testesteron seviesi 20 çıktı yani hepsi normaldi. doktorda kiloyla alakalı bir durumdur dedi. O zamanlar plastik cerrahın bu durumlara baktığını bilmiyordum endokrincide sadee kendi dalında olan duruma baktı.

    Bende fitness yapmaya karar verdim göğüs çalıştım sonrasında istanbula üniye geldim burdada devam ettim fitnessa 100 kilodan 90 indim göğüsümün üst kısmı sertleşti ama alt hala yumuşaktı şekli şemalide yoktu kız göğüsünden tek farkı hafif sert olmasıyldı. Tabi ben fitnessa 4 ay gittim oda çare olmayınca 2hafta önce kafama koydum bu ameliyatı olmayı.


    Öncelikle İstanbuldaki neredeyse tüm plastik cerrahlara mail attım instagramda jinekomasti etiketi yapan doktorlara dm attım. Hepsine fiyat sordum. çoğu 4-8 bin arası teklif veriyordu ama acıbadem hastanesi sağolsun 11 bin tl minumum teklif verdiler bende acıbademin önünden geçmiyorum artık

    O günlerde dh de gezinirken bezmialemde 2 bin tl olmuş birini okudum ertesi gün bezmialemden osman kelahmetoğluyla mailleştim. Randevuya gittim kendisine hatta internette 2 bin tl yazmışlar ama zam geldi benim sana yapabilceğim 3 bin tl dedi. tamam dedim hatta sonrasında ailen gelmiycekse parayı nasıl verceksin dedi bende para biriktirmiştim dedim. Oda 2.500 bin olsun sen tahlilleri yaptır dedi ( ADAM GİBİ ADAM) Neyse ben tahliller için randevuyla uğraşırken hsatane ameliyat zamanı almaya gittiğimde 5 bin tl fiyat verdiler bana. ben direk osman beyin yanına çıktım. böyle böyle dedim. Osman beyde bu kadar zam geldiğini bilmiyordum. Çok gelmiş dedi. Sağolsun ama benimle iyi ilgilendi.


    Neyse bezmialem defterini böylelikle kapattım. 1 gün sonra (17.03.2016) dr.ebru erdoğan'ın bağdat caddesindeki kliniğe gittim,1 gün sonra yani bugün için ameliyat günü belirledik.


    18.03.2016
    7:00 academic hospital giriş yaptım.
    odam verildi odada damar yolu açıldı anestezi uzmanı geldi baktı. kağıtlaı imzaladım. doktor geldi foto çekti son incemelerini yaptı.
    8:15 sedye geldi. hemşire sakinleştiriciyi vurdu. sonra ameliyat odasına girdiğimi hatırlıyorum sonrasında uyandığımda saate baktım tam anlayamadım sordum doktorlara kaç diye 9.30 dediler. ben o aradada kılıfın altından göğsüme bakmaya çalışyorum tabi anestezi etkiside devam ediyor ben o ara doktorum geldi ona nasıl geçti dedim . çok iyi dedi. neyse sonra bana korseyi taktılar ameliyathanenin oralarda. O sıra benim baya sızlıyordu göğsüm, 5 saat geçti şu an çok hafif sızlıyor. korseye gelirsek bildiğiniz kız mayosu, büyük tuvaletimi nasıl yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok. üstten cırtcırtlı tamamen soyunmam gerekiyor büyük tuvalet için. birde 3 hafta zorlar bu durum beni. heleki araya kaçması durumundan bahsetmiyorum


    fiyat konusuda 4bin tl vaser lipo yöntemiyle oldum. Allaha çok şükür öyle anlatılan gibi ağrım yok. tabi ağrı kesici etkisi bitince ne olur bilemem.


    Editt fotolar 2. Günü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markplat -- 19 Mart 2016; 17:00:22 >







  • Hadi geçmiş olsun bi ara öncesi sonrası fotoları yükleyeblirsen ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Hadi geçmiş olsun bi ara öncesi sonrası fotoları yükleyeblirsen ...

    öncesi elimde mevcut ama sonrası için korseyi çıkarmaya cesaret edemedim daha. Ne ile karşılaşacağımıda bilmiyorum. Umarım çok iyi bir sonuç olur ama dediğim gibi korseyi çıkarmaya cesaret edemedim . aynaya nasıl bakcam bilmiyorum sanki üniversite sonucuna bakıyormuş gibi hissediyorum acıkcası.
  • Bence o kadar sorun etme kesin önceki halinden iyidir foto atarsan sevinirim ...
  • kardeş geçmiş olsun.
    18 yaşındayım bende ameliyat olmak istiyorum sen gibi kimsenin haberi yok kendi biriktirdiğim parayla olucam inşallah.
    benimle iletişime geçebilirmisin lütfen
    krc.alpha@gmail.com
    yada pm atarmısın lütfen tekrar geçmiş olsun.
  • 4 bin TL mi verilmez o para al korse gez ne gerek var 4 bine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.